Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • جذب🥺

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    Nila YSN
    @دریا-دریایی اینکه انتقال فعاله تو فصل گوارشه گفتار ۳
  • تخمدان

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    639 بازدیدها
    IIAIII
    @Bio در تخمدان گفته است: @دریا-دریایی غزاله خانوم سوالتون واقعا جالبه، چون دیروز دقیقا همین سوال برای من پیش اومد و جوابشو پیدا کردم. بر اساس مطالعاتی که انجام شده 98 درصد. تخمک ها وارد لوله فالوپ میشن: 1.پس همه تخمک ها موفق به ورود نمی شن. 2.سازوکار خاصی برای شناسایی و ورود هست که حتی اگه یه تخمدان و لوله فالوپ سمت مقابلش رو حذف کنیم باز هم نسبتا به آسانی باردار شده و صاحب چندین بچه شدم. 3.این شکل یه یکمی، خیلی کم مبالغه هم داره ولی واقعیت همینه همین شکلیه! کدوم سوال؟ کدوم شکل؟
  • اووسیت

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    دریا دریایید
    ببینید وقتی اوسیت اولیه میوز یک رو کامل میکنه به سلول های حاصله اوسیت ثانویه میگن حالا این اووسیت ها طی تخمک گذاری خروج پیدا میکنن و بعد وقتی میوز دو رو انجام بدن میشن تخمک
  • چرخه یاخته ای

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    دریا دریایید
    @صائمه-رنود در چرخه یاخته ای گفته است: @دریا-دریایی 🌺🌺🌺 ممنون. 🌷خواهش میکنم
  • اووگونی

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    890 بازدیدها
    H_RH
    @m-sina نه همش که اووگونی نیست ولی خب یه مقداری هم باید اووگونی های (خودمونی بگم غیر فعال باشه دیگه)
  • یاخته های دیواره لوله اسپرم ساز

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    506 بازدیدها
    H_RH
    @m-sina یافتم 🤣 سوال ۱۷۶ [image: 1599243523571-screenshot_-_drive.jpg]
  • جزوه دوره جنسی زنان ب همراه نمودار

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    H_RH
    از قسمت جزوه های سایت می‌تونید با قیمت خیلی کم بخرید
  • لطف میکنین جواب بدین

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    دریا دریایید
    این موضوع قبلا هم پرسیده شده به تاپیک های قبلی مراجعه کنید و پاسخ ها رو بخونید 🌷
  • یه سوال

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    S
    خیر جز مایع منی نیست مایع منی به خروج اسپرم از بدن کمک میکنه
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • چند سوال....

28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Bio در چند سوال.... گفته است: @Sahar-tuo اصلا توی زنبور عسل کروموزوم جنسی نداریم!!!!!و تنها عامل تعیین جنسیت هاپلوئید یا دیپلوئید بودنه!!!هر کتابی رو هم نگاه کنید از دبیرستان تا.... همش همینه! من الان تو نت خوندم گفت تعیین جنسیت شون با الل های جنسی شون اتفاق می افته و خلاصه اش میشه یه جورایی همین چیزی که شما گفتید
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • فصل 1 زیست 2

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    Nila YSN
    @Fateme-Sharifi نرم شامه و عنکبوتیه+بطن های مغز*(شما به اشتباه گفتید نرم شامه و سخت شامه)
  • لوله گوارش

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    Nila YSN
    @mehrdad-z من این موضوعو از کتابای مختلف که نگاه می کردم بعضی جاها گفته بود خوب چون رگ هست بافت پوششی درفلان لایه می توان یافت در مورد شبکه ی عصبی هم یه جا نوشته بود از لایه ی بیرونی عبور می کند،اما اگه اشتباه نکنم تو کتاب پایه ی میکرو یه جمله ای بود که یه ذره با توضیحای سایر کتابا فرق می کرد گفته بود اگه بخوایم با احتساب اینکه رگ بافت پوششیه و عصب ،بافت عصبی سوالات رو جواب بدیم بافت شناسی بی معنی میشه چون همه جا رگ هست/یه قسمتیش هم نوشته بود لایه ی مخاطی خودش شبکه ی عصبی نداره و توسط زیرمخاطی عصبدهی میشه در بعضی تستای نشر الگو هم درمورد مخاط وقتی تو گزینه میومد رگ های فراوان دارد غلط می شد و استدلالش این بود که رگهای فراوان ویژگی لایه ی زیرمخاطیه
  • یاخته های غدد معده

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    دریا دریایید
    @Mohammad-Afrashteh آهان گرفتم کدوما رو میگید خوب نه قرمز ها با بنفش ها یکی نیستن و ارع به نظر قرمز ها بیشتر از بنفش ها هستن ولی خوب تو هر کتاب کمک آموزشی که من خوندم سلول های اصلی رو بیشترین مقدار گرفته
  • میتوز

13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    دریا دریایید
    ما در آخر میتوز یک سلول با دو هسته ی تک کروماتیدی خواهیم داشت (با فرض 2n بودن سلول مادر) و نتیجه ی سیتوکینز دو سلول با یک هسته خواهد بود برای مثال توی کیسه ی رویانی یک سلول دو هسته داریم که میتوز داده ولی سیتوکینز نه!
  • دوک تقسیم

زیست۱۱ زیست شناسی یازدهم
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    دریا دریایید
    به نظرم غلط باشه جمله چون طبق متن کتاب سانتریول وظیفه ی سازماندهی رشته های دوک رو داره نه تشکیل اونها و یه بار از معلمم پرسیدم که این رشته ها از کجا میاد و معلمم گفت از اسکلت سلولی درون سلول
  • ریزش برگ با تشکیل لایۀ جداکننده _تحلیل شکل

زیست یازدهم کنکور۱۴۰۰
    13
    2
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    دریا دریایید
    @خانوم-_دوست_داشتنی در ریزش برگ با تشکیل لایۀ جداکننده _تحلیل شکل گفته است: @دریا-دریایی ممنونم ازت عزیزم :kiss_mark: خواهش میکنم 🌷
  • تناقضات زیستی

منتقل شده حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    setayesh rezvanyS
    یکسری از سلول های کلاهک زنده هستند ویکسری ها به مرور زمان میمیرند سلول های زنده ی کلاهک توانایی میتوز دارند.
  • دریچه های قلب

34
    2 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    setayesh rezvanyS
    @Paria-Momeni چاپ 98