Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست11 فصل7

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    fatemeh8181F
    اونا با اینکه در کتابمون نیست ولی من تست خیلی دیدم که از اونجا اومده
  • زیست 11 فصل 1

57
    2 رای ها
    57 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatemeh8181F
    @fatemeh8181 در زیست 11 فصل 1 گفته است: @_Sajjad_ ببینید میگم قید قطعا نباید بگیم این بیماری میلین ها سالما ولی هیچ انعکاسی پاسخ داده نمیشه ولی در ام اس که میلین مشکل دارع پاسخ هرچند دیر ولی پاسخ داده میشه
  • دو تست از دوازدهم

44
    1
    0 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    470 بازدیدها
    IIAIII
    @دریا-دریایی در دو تست از دوازدهم گفته است: @m-sina در دو تست از دوازدهم گفته است: @دریا-دریایی در دو تست از دوازدهم گفته است: @m-sina در دو تست از دوازدهم گفته است: @دریا-دریایی در دو تست از دوازدهم گفته است: @m-sina اینو ببینید لطفا و سوال ایشونم به دقت بخونید بحث سر تشکیل نیست سر اینه که چرا دنا بسپاراز غیر مستقیم هیدروژنی رو میشکنه! [image: 1598357027710-15983568978441724232996-resized.jpg] یعنی شما میگی اون نوکلئوتید اشتباه، ابتدا پیوند هیدروژنی برقرار میکنه و بعدش دنابسپاراز علاوه بر پیوند فسفودی استر، پیوند هیدروژنی هم میشکنه؟ اخه بنظر من اصلا اون نوکلئوتید اشتباه، پیوند هیدروژنی برقرار نمیکنه کلیپ کارگاه تست آقای موقاری فصل یک رو ببینید اونجا این موضوع تشکیل پیوند رو کامل توضیح میدن کامل دیدم خوب فهمیدید چی شد؟ گفتن که اختلاف نظر هست و اینا .... قبلا کاملا کارگاهشو دیدم. خودمم همه ی تستای خیلی سبزی که با ماز نوشته رو زدم ولی چیزی که گفتم رو دیده بودم این همه مدت حالا بیخیالش مهم نی
  • زیست۱

حل شده
    63
    1
    0 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    886 بازدیدها
    H_RH
    @FaMi خواهش میکنم
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    29 بازدیدها
  • کتاب تست دهم زیست چی خوبه؟؟

23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    718 بازدیدها
    A
    @Asal-Arabgari خیلی سبز مسلما
  • موضوع حذف شده است!

2
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • جملات دوسمتی

62
    6 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    M
    هر جانداری که دستگاه عصبی دارد قطعا پر سلولی است ولی هر پرسلولی می تواند دستگاه عصبی نداشته باشد
  • زیست1

9
    2
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    Hoorieh shH
    @Mr-Fantastic اگه حذف شده ک خوب نباید بیاد چون شما سردرگم میشین
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • پیش ساز تیغه میانی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    دریا دریایید
    یه جور ماده ی اولیه به نظرم میشه که توسط دستگاه گلی ساخته میشه و پکتینی هم هست
  • زیست کنکور ۹۹

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    امیرحسین صیدیا
    @دکتر-علی-ف ممنون از شما
  • گردش خون دوزیستان

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @Mr-Fantastic ولی در تست ها استفاده نمیشع که ترکیب خون و روشن کامل هست یا نع چون جای ابهام دارع برای همین گفتم فراتر از کنکور چون فاگو هم گفته در تست ها این نکته رو در نظر نگیرین منظورم از فرا کنکوری این نیست که خیلی نکته خوب و کاملیع!!با گفتن این واژه میخواستم جمله در تست ها در نظر گرفته نشع:)
  • دیواره گیاهیی

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    Im Ho3einI
    @Sahar-tuo ببین سلول های مرده تیغه میانی دیواره نخستینو پسین دارن دلیل مرگشونم چوبی شدن دیواره پسینشونع مث چوب پنبه ولی یاخته زنده ممکنه دیواره پسین داشته باشه یا نداشته باشه گرفتی چی میگم؟
  • سانترومر

24
    1
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    IIAIII
    @دکتر-علی-ف در سانترومر گفته است: @m-sina خوب انجمن هم قوانین خودش رو اگه بخوای خلاف اون عمل کنی /شوتینگ میشی اها پس که اینطور 🤔🧐
  • کتاب قلمچی

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    FragileF
    @M-Tg جواب و سوال همینا بود فقد
  • ابهام

14
    1
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    H
    @Drfariborz در ابهام گفته است: @Hesam-Mohammadi سلام منظورم اینه در متن کتاب درسی نظام قدیم از اول داستان تا اخر داستان فردریک گریفیت دنبال واکسن ذات الریه بود و موش ها هم از ذات الریه می مردند ولی در متن کتاب نظام جدید اول داستان میگه گریفیت دنبال واکسن انفلوانزا بود بعد میگه موش ها از سینه پهلو مردند!! آها بله متوجه شدم پس طبق نظام جدید غلطه طبق نظام قدیم صحیح مرسی از راهنمایی😊
  • ص یا غ !

منتقل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    nima HN
    @ftm-dh خواهش میکنم موفق باشید :)
  • اندام هوایی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @Amin-Mehraji صحیح ممنون
  • فشردگی دنا

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    دریا دریایید
    @m-sina در فشردگی دنا گفته است: @دریا-دریایی در فشردگی دنا گفته است: @m-sina این جمله خیلی کلیه نمیشه درست گرفتش کلا این رو بدونید کروماتین تو مرحله ی تقسیم فشرده میشه همین مشکل من این نیست که در چه مراحلی کروماتینه یا کروموزوم. مشکلم با اینه که گفته به تقسیم نزدیک میشویم حالا بیخیالش اصن امروز کنکور دادی؟ چطور بود؟ جمله ی تست رو بنویس ببینم چی بوده