Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • عبور CO2 از یاخته

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    دریا دریایید
    @m-sina خواهش میکنم 🌷
  • تولید و مصرف آب

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    saaaionadmsS
    @Drfariborz فک میکنم مال دوازدهم باشه نخوندم ولی از لحاظ شیمیاییش درسته تو پیوند پپتدی اب مصرف میشه چون وقتی پیوند شکسته میشه اون اتما الکترونشون 8 تایی (یا واسه هیدروژن دوتایی ) نیست دیگه اب میاد میشه OH و H با اینا پیوند تشکیل میده که 8 تایی بشن ولی پیوند هیدروژنی اشتراک الکترون نداره (به اون شکلی که تو کووالانسی هست ) که بعد شکستنش اتما الکترون کم داشته باشن
  • ماکروفاژ

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @Chekav-Chekav خاهش میکنم
  • ایمنی

8
    1
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    MonoM
    @Chekav-Chekav اونو دیگ نمدونم
  • زیست کنکور

منتقل شده زیست کنکور سوال زیست
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    H
    @Mahsa-Jamshidi در زیست کنکور گفته است: @zahra-alaei اگه بیرونی ها مرده ان چجوری پلی ساکارید ترشح میکنن؟ چون ترشح نیازمند انرژیه اونایی که کوتینی میشن مردن ترشح و تقسیم از بخش بالایی رخ میده
  • منشا تاژک و مزک

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    BioB
    منظورتون از نظر ساختاریه؟
  • تست یازدهم

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    Hoorieh shH
    @پری-ناز @H_R دوستمون درس میگن تو تستای زیست جواب درست تر رو باید پیدا کنیم کاملا موافقم با حرفشون با توجه ب شکل کتاب 4 درست تره
  • سوال زیست(چرخه ی یاخته ای سلول ماهیچه ای)

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    Hoorieh shH
    سلام خود سوال تحلیلش نکرده بود؟ اخه من منظورشو از زمانهای مختلفی نمیفهمم ولی ی چیزی... مگه سلولهای ماهیچه ای هم تقسیم میشن؟ چون یادمه ک بعد جنینی دیگه تقسیم نمیشن
  • مریستم نخستین گیاه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Dan wolfD
    @Dan-wolf ولی توکتاب نیست تاجاییکه من میدونم
  • سلول های مریستمی برگ

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    Dan wolfD
    @m-sina چرامیسازه.کلامریستم نخستین سلول هایی هست که بخش مختلف گیاه رومیسازه درواقع میشه گفت مریستم نخستین تمام بافت های گیاهی رومیسازه.امابرگ خودش مریستم نداره واونی که میگی فقط داره حفاظت میکنه .مریستم نخستین که درمیانگره وجوداره برا یساخت برگ وجوانه وشاخه های جدیدنقش داره امادرخودبرگ وجودنداره
  • این داستان:این چی میگه🤔

29
    1
    1 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    533 بازدیدها
    دریا دریایید
    @m-sina در این داستان:این چی میگه🤔 گفته است: @دریا-دریایی در این داستان:این چی میگه🤔 گفته است: @m-sina در این داستان:این چی میگه🤔 گفته است: @دریا-دریایی در این داستان:این چی میگه🤔 گفته است: @m-sina کارگاه تست دوازدهم آقای موقاری جلسه ی دوم تست سوم رو ببینید متوجه میشید🌷 گرفتم چیشد .ممنونم. اون نکته که تعداد نقاط پایان یکی کمتر از تعداد نقاط آغازه رو هم آقای موقاری گفته بود؟ الان حضور خاطر ندارم اما فکر کنم از تو تست های خیلی سبز نکته اش رو بیرون اورده بودم خیلی ممنونم. 🌷
  • لوله گوارش

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
    IIAIII
    @mrma در لوله گوارش گفته است: سلام. میشه یه ذره بیشتر سوالتون رو باز کنین لطفا :thinking_face: راستش این جمله ی میکرو نقره ایه که خواستم ببینم درسته یا نه. منظورش به نظرم واضحه . شما کجاشو نفهمیدید
  • گیاهی

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
    zzz rZ
    @تجربیا
  • منظورش از دریچه رگ لنفی چیه؟

17
    1
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    I
    @Hoorieh-sh 😂😂
  • یه سوال ساده اما مهم

کنکور۱۴۰۰
    23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    533 بازدیدها
    Dr.agonD
    @امیرحسین-صیدی در یه سوال ساده اما مهم گفته است: @saba-zarei مشکلم اینه الان کتاب خیلی سبز میگه تو اخر پتانسیل عمل هم فعالیت حداکثری داره ولی شما میگید تو پتانسیل ارامش اخر پتانسیل عمل یعنی پتانسیل ارمش دیگه دوست عزیز
  • بی کربنات یا بی کربنات سدیم؟

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    Dr.agonD
    @Infinitie-A در بی کربنات یا بی کربنات سدیم؟ گفته است: سلام دوستان یه سوال! توی زیست دهم فصل گوارش همه جا گفته بی کربنات به جز یه جا! کتاب اومده گفته لوزالمعده،مقدار زیادی بی کربنات سدیم ترشح میکنه! فرقی باید بین بیکربنات و بیکربنات سدیم قائل بشیم؟ @تجربیا @دوازدهم بیکربنات ی یون منفیِ سدیم بی کربنات ی ترکیب یونی پس مشخصه ک باهم فرق دارن و اینکه بیکربانت خاصیت بازی کمتری نسبت ب سدیم بی کربنات داره درضمن فقط تو لوزالمعدس ک سدیم بیکربنات ترشح می شه ک برای خنثی کردن اثر اسیدمعده توی دوازدهه س پس بله باهم فرق دارن سطح خود معده با بیکربنات قلیایی شده ک توسط سلول های کناری معده ترشح می شن
  • سلول گیاهی بالغ و نابالغ

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    IIAIII
    @saba-zarei در سلول گیاهی بالغ و نابالغ گفته است: اینطوری نیست مثلا سلول آوند آبکش بالغ که اندامک از دست میده دیواره پسین داره؟؟؟که اصن بخواد چوبی بشه یا نه؟؟ یا سلول پارانشیمی و کلانشیمی بالغ که پسین ندارن توی میکرونقره ای، سلول بالغ رو توی چندتا از تستاش، یه سلول دارای دیواره پسین چوبی شده گرفته بود
  • تست گیاهی خارج87

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
    Dan wolfD
    @m-sina درست میگین ولی خب من باتوجه به این سوال گفتم که بین گزینه هافقط عناصراوندی پسین داره اونم ازنوع چوبی شده
  • سوال از گیاهی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    maryam111M
    @FaMi در سوال از گیاهی گفته است: @maryam111 جدی?اخه نبودید تو رفع اشکال های بچه های کنکوری.البته من بیشتر تحلیل کنکور زیست رو میشناسم دانش اموزایی که هستن رو. پس موفق باشید😉 آره متاسفانه یه تایمی کلا انجمن نبودم و وقتی هم اومدم اون ساعت نمیتونستم بیام وقتی تصمیم گرفتم بیام کلا ۹۸ داخل تموم شد😅 مرسی شما هم موفق باشید🙂
  • ترکیب شیمیایی دیواره گیاهی

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
    Z
    @bio