Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • عمل جایگزینی

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    DrfariborzD
    @maryam111 در عمل جایگزینی گفته است: @Drfariborz در عمل جایگزینی گفته است: @maryam111 در عمل جایگزینی گفته است: @Drfariborz در عمل جایگزینی گفته است: @maryam111 سلام گزینه دو غلطه،چون اول جایگزینی رخ میده بعد پرده ها در اطراف جنین تشکیل می شوند نکته:ترشح HCG و تشکیل پرده های کوریون و آمنیون ،اتفاقاتِ بعد از جایگزینی هستند. خب اینکه گفته با شروع عمل جایگزینی منظورش همون بعد از جایگزینی نیست؟؟یا منظورش اینه که همزمان با جایگزینی؟؟ خود متن کتاب درسی گفته اول جایگزینی رخ میده بعد (در ادامه) پرده ها تشکیل می شوند نه منظور صورت سوال اغاز جایگزینی است یعنی زمانی که تازه بلاستوسیست در دیواره رحم جای می گیرد آها خیلی ممنون🙏🙏 ارادت🙏
  • این داستان:چوبی یا چوب پنبه ای

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    zzz rZ
    @m-sina هستش کتو راهنما و اینا نگا کنی راهنمای ‌استفادش هس همچنین تاپیکایی برای همین موضوع میتدنی سرچ کنی تو قسمت جستجو
  • جزوات دوازدهم زیست

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    maryam111M
    https://forum.alaatv.com/topic/15715/ماجرا-های-منو-جزوه-هام/2
  • تیغه میانی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    دریا دریایید
    تیغه ی میانی پلی ساکاریدی به اسم پکتینه دیواره ی نخستین سلولز در ماده زمینه ای از پروتئین دیواره ی پسین پلی ساکارید غیر رشته ای
  • این داستان: تقسیم یوکاریوتی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    IIAIII
    @Hoorieh-sh مرسی
  • این داستان :میوه(گیاهی)

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
    IIAIII
    @Mohammad-2 ایول مرسیییییی
  • ایا این جمله درسته؟

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    یسنای
    @نگین-وهاب-مقدم .ممنونم
  • استاد موقاری

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    Hhh HhH
    بهتره اول برنامه ADM رو دانلود کنی(برای راحتی در دانلود) بعد تو گوگل سایت آلا رو سرچ کن . وقتی وارد سایت شدی سمت راست بالای صفحه سه تا خط رو همه. روشون کلیک کن بعد روی انجمن کنکور ودانش آموزی آلا کلیک کن. در اینجا وارد صفحه دسته بندی ها میشی. حالا دوباره روی همون سه خط سمت راست بالا کلیک کن و روی درون آمدن کلیک کن و وارد حساب کاربریت شو.بعدش هم در قسمت جزوه، جزوتو دانلود کن.
  • درخواست جزوه زیست

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    N
    https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1592496547517-گفتار-فصل-گوارش-در-جانوران.pdf
  • مایع میان بافتی

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    Nahid EstiriN
    @nima-H tnx a bunch
  • جلوی سنگ دان کجاس ؟ پشتش کجاس؟؟؟

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    DrfariborzD
    @mrma منظورتو متوجه میشم این قرارداد رو از کتابای کمک اموزشی و تست ها متوجه شدم
  • سوال در مورد انقباض و مراحلش

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @mrma من فک میکنم غلطه اصن ATP باعث سست شدن اتصالشون نمیشه ک کلا جداش میکنه هیچ اتصالی نیس ک بخواد سست بشه
  • غده های بزاقی

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    دریا دریایید
    @nima-H در غده های بزاقی گفته است: خب دیدم دوستان جواب دادن گفتم منم جواب کامل تر بدم بافت پوششی غده ای به بافت پوششی ای اطلاق میشه که باعث تشکیل غده میشه و موادی رو ترشح میکنه اصلا و ابدا نیازی نیست بیشتر از کتاب بدونید (مثلا همه سلول های غدد بزاقی از یه نوع نیستن که. الکی نیست که کتاب رنگ بندی کرده سلول هاشو تو شکل) برای جواب سوالتون نکته ای که تو یکی از آزمون های آزمایشی مهرماه ۹۸ اومده رو میگم: شکل غدد بزاقی، ۳ نوع سلول می‌بینیم؛ دو نوع سلول ترشح کننده بزاق و سلول های سازنده مجرای بزاقی که ظاهری مکعبی شکل دارند صرفا جهت اطلاع، شکل دو نوع سلول ترشح کننده بزاق در غده بزاقی به یاخته های پوششی استوانه ای شباهت بیشتری داره تا مکعبی و سنگفرشی (همونطور که مشخصه، هسته این سلول ها تقریبا گرد و در قاعده هست. سلول های مکعبی، شکل مکعبی با هسته گرد و در مرکز سلول دارن و یاخته های سنگفرشی هم حالت کشیده با هسته کشیده و در مرکز) اصلا نیاز نیست نوع این سلول ها رو بدونید. تو آزمون ها حداکثر سوالی که بخوان بدن اینطوریه: یاخته های سازنده مجرای غدد بزاقی بر خلاف سایر یاخته های درونی آن، شکل مکعبی دارند (این جمله عینا تو آزمون آزمایشی ای که گفتم اومده) هیچوقت نمیان نوع سلول های درونی غدد بزاقی رو بپرسن و تو کتاب هم نیست. نیازی نیست بدونیر نوعشو یه سوال پس الان ما تو اون شکله سه نوع سلول داریم که اون مدل سازنده ی مجرا ی بزاق میشه مکعبی؟
  • فصل دو یازدع

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    FaMiF
    @nima-H توضیح من اشتباه بود؟
  • سوال از گردش مواد

حل شده
    16
    1
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    FaMiF
    @Mahan-Xodayi فکر کنم شما منظور من رو اشتباه متوجه شدم منظورم این نبوده که همه خونگیری نمیکنن بلکه این بود که همه حفرات با هم نیست یعنی چهار تا باهم نیست
  • این چی میگه 2 (گیاهی)

منتقل شده
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    saaaionadmsS
    @m-sina سرلاد پسین چوب پنبه ساز داریم با سرلاد پسین اوند ساز . پسین اوند ساز اوند چوبی و ابکش میسازه پسین چوب پنبه ساز یاخته هایی میسازه که بعدن به تدریج چوب پنبه ای میشن و یاخته های پارانشیم
  • این چی میگه(گیاهی)

منتقل شده
    12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    IIAIII
    @SenPai اینی که میگی معلمه؟ یا اسم کتابشه؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • زیست دهم فصل۴

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    Ariyan Sherkati azinA
    سلام و درود بر شما. حداکثر فشار خونی در دهلیز ها در زمان اواسط انقباض بطنی به این دلیله که در این زمان بیشترین حجم خون ممکن به دهلیز ها از طریق 3 تا سیاهرگ وارد دهلیز ها شده...و کمترین فشار خون هم در دهلیز ها در زمان اوایل انقباض بطنی به این دلیله که دهلیز انقباض پیدا کرده و همه ی خونی که داشته رو وارد بطن کرده...پس خونی نمیمونه که فشار ایجاد کنه تو دهلیز.
  • دو قلو های بهم چسبیده

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    Z
    @bio