Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • یاخته کشنده طبیعی

زیست ۹۹ زیست یازدهم
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    Mmdmb PvM
    @Hoorieh-sh عملکردشون دقیقا مثل همه هر دو لنفوسیت T هستند فقط Nk cell ها عمومی عمل میکنن در برابر سلول های خودی آلوده به ویروس و سرطانی و لنفوسیت T ها به صورت اختصاصی عمل می‌کنند... مثلا اگر یه لنفوسیت مربوط به باکتری ایکس هست فقط در برابر اون پاسخی نشون میده و کاری به باکری yنداره
  • اسید معده

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    MonoM
    @Mahan-Xodayi عاهاو اوک
  • گل در گیاهان

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @MAHSAA26 خواهش میکنم
  • زیست دهم درس ۵

حل شده زیست دهم تجربی
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @Mahan-Xodayi خواهش میکنم:)
  • زیست یازدهم فصل ۳

حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @Mono :beaming_face_with_smiling_eyes: :tulip:
  • لایه های لوله ی گوارش-زیست ده

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @پری-ناز لایه بیرونی فاقد شبکه عصبی میباشد توی شکل ی جوری نشون داده که انگار این شبکه از لایه بیرون عبور میکرد،ولی در اون لایه فاقد فعالیت میباشد ولی چون شبکه عصبی در بیرونی فعالیتی ندارد پس میگیم شبکه عصبی در بیرونی و درونی وجود ندارد!!
  • عوامل محافظتی مغز

31
    0 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    659 بازدیدها
    Samira Beheshtian 0S
    @dina-yari مرسی ، پس سوال درسته 👍
  • گوارش

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @m-sina ببین یاخته های معده یا توی حفره ان که توی حفره معده فقط یاخته سطحی وجود دارع ولی توی غده های معده یاخته های کناری-اصلی هورمون ساز و ماده مخاطی ساز میباشد خب! این یاخته ها توی کدوم لایه دیواره لوله گوارش میباشد!!!؟لایه مخاطی درسته؟حالا این لایه مخاطی معده فک کن دستشو دراز کرده به سمت زیر مخاط ینی چی دستشو دراز کرده؟ینی نفوذ کرده به زیر مخاط....میدونی مثل چی میمونه تو دست تو با مشت به ی بادکنک فرو کنی دستت فرو میره توش و بادکنک کناره هاش کنار دستات میمونه بطوری که انگار دستتو بغل کردن اینجا هم عین اونه زیر مخاط انگار در محل غده ها مخاط و سلولای غده مخاط در معده روبغل کرده!!! الان متوجه شدی!؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • پرده های مننژ

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Samira Beheshtian 0S
    @Nila-YS حرفات کاملا درسته ... ولی من فکر میکنم در سطح کنکور باید بگیم بین همه ی پرده ها و نازی به این جزییات نیست..چون نشر الگو همه جا گفته بود بین همه ی پرده ها ... شاید مثلا برای المپیاد این نکات به کار بیاد
  • زیست اورژانسی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    Zahra Mohammadi 1Z
    سلام بله درسته
  • تتا آقای موقاری

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    Dan wolfD
    اره راست میگی
  • آنزیم لیزوزیم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    S
    @m-sina آها هر جور خودت راحتی اون فقط یک پیشنهاد بود
  • ساختار لوله گوارش

43
    1
    0 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    IIAIII
    @Miss-Joker در ساختار لوله گوارش گفته است: ولییی من الان تو ی کتاب دیگم گشتم تستشو پیدا کردم نوشته گزینه اولیو که هر یاخته پوششی مخاط روده دارای تعداد زیادی ریزپرزه یعنی این کتابه بد گفته 😕 عه چه جالب!
  • غده بزاقی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
    S
    @H_R درسته دیگه طبق عکس کتاب هم ببینید. غدد کوچک در سراسر لوله گوارش پراکنده اند و اصلا به صورت جفت وجود ندارن!!!
  • لوله گوارش

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    M
    @m-sina کل بندارها حلقویه دیگه
  • ماهیچه مخاطی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @m-sina در ماهیچه مخاطی گفته است: @Dr-Rashidi یعنی توی جاهایی غیر از پرز ماهیچه ی لایه مخاطی عصب نداره؟ این چیزو میشه بگید از کجای کتاب استنباط کردید ببینین به طور کلی ما تو هر ۴ لایه عصب رو داریم ولی فقط در زیرمخاط و ماهیچه ای شبکه عصبی رو داریم دقت کنین شبکه عصبی بقیه قسمتا هم عصب ها هستن چون بالاخره واسه انواع حرکت ها تو لوله گوارش باید عصب ها باشن که فعالیت ها تنظیم شه دیگه
  • جنس رشته کشسان؟؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    14 بازدیدها
    FragileF
    @zahra-mobinipour بهله
  • .دستگاه عصبی روده ای

14
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    mahta najiM
    @نگین-وهاب-مقدم از خودتون میخوام بپرسم
  • لوله گوارش

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    36 بازدیدها
    MonoM
    مخرج چون خودش گفته لوله گوارش لوله ایست که از دهان تا مخرج ادامه دارد!