Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ماهیچه های داخل چشم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    یسنای
    سلام منظورش از محصول نهایی قندکافت که نوکلئتید نداره پیرووات هست و ماهیچه های کره چشم صاف هستن همه شون و میتونن اکسایش پیرووات رو انجام بدهند
  • نحوه قرارگیری دستجات اوندی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    MonoM
    @Mahan-Xodayi پس میشه از هر دو طرف بهش نگاه کرد! شاید طراح از دید تک لپه ای نگاه کرده
  • زیست ده

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    81Sobhan8
    @Mahan-Xodayi کتاب های آموزشی غلط دارن اینم یکی از غلطهای این کتاب بوده
  • زیست گیاهی دهم

منتقل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    MonoM
    @مجتبی-کارگر گزینه ۳؟
  • رشته های کلاژن و کشسان در بافت پیوندی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @Mahan-Xodayi در رشته های کلاژن و کشسان در بافت پیوندی گفته است: @m-sina منظور از کسشان بودن قابلیت انعطافشونه نع انقباض انقباض مختص بافت پیوندی!کسشان و کلاژ ن جزو ماده زمینه ای پیوندی ان مگه پیوندی انقباض میکنه!؟ اشتباه شدع منظورم از اینه انقباض مختص ماهیچه است حواسم نبود نوشتم پیوندی!
  • زیست ده

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @Mr-Fantastic آره درسته ببین مثلا وقتی ما غذا رو میزاریم دهنمون نگهش ک نمیداریم! بعد یه گوارش فیزیکی و شیمیایی مختصر میفرستیمش میره تو مری، مری هم درسته حرکات کرمی داره و گاهی آهسته پیش میبره غذا رو ولی خب بازم ک غذا رو نگه نمیداره فقط معده هستش ک غذا رو برای مدتی نگه میداره توی کتاب واضح گفته اینو که معده بخش کیسه ای شکل هستش و غذا رو برای مدتی انبار میکنه سوال 2 رو هم کتاب گفته ک توی بافت مورد نظر اسکلت فیبری هم داریم ک از جنس بافت پیوندیه این 2 تا رو بخونی کامل متوجه میشی چی ب چیه
  • غلط علمی در همایش زیست آقای امینی راد

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    nima HN
    @Moein-Joghraty بله متوجهم عزیز شما کارتون درسته اینکه اشتباه بگیرید الزاما نشونه مچ گیری نیست بازم ممنون
  • زیست(2)/هورمون های جنسی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    S
    @Mahan-Xodayi منظورم همون جسم زرد بود که توی تخمدان وجود داره
  • ابهام

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    M
    خواهش میکنم
  • پپسینوژن

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @m-sina 😂خواهش میکنم یبار مطالبی که فرستادمو بخونید شاید متوجه شدید نشدید هم فدا سرتون بقیه توضیح دادن نسبتا
  • بافت پیوندی

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    29 بازدیدها
    aylar moA
    @m-sina بافت چربی وظیفه ش ذخیره ی چربی هست فقط برای تامین نیاز های سلول خودش پروتیین داره
  • جایگاه تخمدان

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    Fateme SharifiF
    @Hhh-Hh آها بله متوجه شدم چون کتاب اونجوری گفته بود یکمی گیج شدم ممنون 🙏❤️
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • زیست1

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    M
    @Hesam-Mohammadi در زیست1 گفته است: @Mr-Fantastic آره بودن که هست داخل سلول ما گوارش میکروبی میبینیم که جذب اندک توی اندام اون لوله گوارش راه میندازه هستن هست من بهت اطمینان میدم ولی از نظر من میگم سوال مورد داره برای من همه غلط در اومدن اگه قرار باشه بین غلط و غلط تر دیگه انتخاب کنم اون غلطه گزینه 4 رو انتخاب میکنم حالا که 2 نشد هر چند مثال نقض 2 هم داشتم کجا نوشته داخل سلول گوارش میکروبی هست؟ کدوم جانداری گوارش میکروبی درون سلولی دارع؟
  • تست زیست

منتقل شده
    5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    asma kianiA
    @Fateme-Sharifi مجرایی مرکزی استخوان درازرا مغز زرد پر میکند ص40 چاپ97
  • دیواره سلولی

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @MAHSAA26 منم دهم بودم سطحی نگاه میکزگردم متتها الان یکم ریز بین شدم....
  • انتقال فعال

منتقل شده
    45
    2
    0 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @MAHSAA26 در انتقال فعال گفته است: @دوست-بد کدوم گزینه رو گفته برا جواب؟ به نظرم گزینه 1 درسته چون فقط پرسیده جابه جایی آب و جابه جایی موثر آب را نخواسته.( طبق شکل و تعریف کتاب آب در دو جهت حرکت میکند اما جابه جایی موثر از سمتی که آب خالص است به سمت محلول آب و قند است. )
  • هر سلول گیاهی

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    MAHSAA26M
    @Mahan-Xodayi آها آره مرسی
  • تراوایی نسبی

منتقل شده
    14
    1
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    890 بازدیدها
    I
    @m-sina گزینه ۱ داره درست میگه ما دبیرمون توضیح داد که جا به جایی مولکول های آب فقط به سمت قسمت کم غلظت نیست بلکه بیشتر به سمت کم غلظته! چرا؟چون بخاطر انرژی جنبشی آب مثلا ۳ تا مولکول که وارد میشه باعث میشه به یک مولکول دیگه بخوره و اون بره اونطرف غشا!گرفتی چی شد؟بخاطر انرژی جنبشی مولکول هاست
  • بافت یا سلول!؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    Maryam80M
    @Mahan-Xodayi آهان.کامنت قبلی و نخونده بودم