Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • درخواست جزوه زیست یازدهم

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    Fateme PorakbariF
    بچه هاخواهش میکنم جزوه فصل 5و6 اقای موقاری یااقای امینی دارین برام بفرستین ممنونتون میشم
  • کتاب میکرو

قفل شده است
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    A
    @امیر-حسین-اسکندری آقا نگو ازین حرفا :D !
  • زیست یازدهم / مجرای اسپرم بر / صحیح و غلط

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    R
    چرا فیلمای آقای موقاری ضبط پارسالن ضبط جدید نداره؟ زیست یازدهم
  • ATP

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    M.anM
    @Cansado فکر نمی کنم برای این سوال نیاز باشه که پشتبان همایش ها رو تگ کنید گروه ها رو به موقع تگ کنید :)
  • فتوسنتز

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    خانومخ
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار تو کتاب نظام قدیم وجود دو گروه رنگیزه متفاوت نور و استفاده از دو گروه انگیزه متفاوت یا طول موج های مختلف نوری رو این طور بیان کرده: تا میزان جذب انرژی نوری هنگام فتوسنتز توسط گیاه بیشتر شود
  • ماده و انرژی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    د
    من هم مثل تو این فکرو میکردم ولی معلم زیست گفت نه کربن دی اکسید معدنی
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • بنداره مویرگی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    Soheil MoradyanS
    در ابتدای بعضی از مویرگ ها حلقه ماهیچه ای است... که فقط از ماهیچه صاف تشکیل شده که وظیفه تنظیم جریان خون در مویرگ رو داره ...زیست دهم فصل۴
  • فصل ۵ زیست دوازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    د
    @amir-ahmadi من هم باتو موافقم
  • زیست ۱ فصل ۶ نظام قدیم

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    ب
    @Am-Eli خواهش میکنم.🌹 تقریبا از این نکته ای که گفتم مطمئنم. نه تو تستای کانون نه کتابای تستم خلافشو ندیدم. منبعشم آیکیو و آقای عمارلو.
  • زیست دوازدهم جناب آقای مقاری

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    Mahdi.313M
    با سلام و عرض خسته نباشی خدمت شما لطفا اگر امکانش هست هر چه زود تر «تورق سال دوازدهم» رو بزارید با تشکر
  • یه سوال کبدی؟؟؟؟؟؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    S
    https://arnoldsho.com/کربوهیدرات،-چربی-و-پروتئین-چگونه-در-بد/ جواب کامل سوالتون
  • زیست ۱ فصل ۶ نظام قدیم

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    Am EliA
    @بآهار منم همینو گفتم که، حرکت آب از ریشه تا برگ و نشون میده ، و نظریه همچسبی(همچسبی بین مولکول های آب) تو کل مسیر از ریشه تا برگ دختالت داره!!! آها فهمیدم، فک کنم قضیه در مورد "کششی" بودن این نظریه است که یعنی همچسبی بین مولکول های آب باعث کشش مواد خام توی آوند چوبی میشه و حرکت آب به بالا توی آوند آبکشی و به دنبال داره، و واسه همینه که نظریه همچسبی_"کششی" صرفا به حرکت آب توی آوند چوبی محدود میشه؛///
  • درخواست جزوه زیست آقای موقاری

منتقل شده
    15
    4 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    304 بازدیدها
    ZaraaZ
    @Leila-Nouri بالای صفحه ی انجمن چن تا کادر هست.......پنجمی از سمت چپ نوشته جزوات الا.....بری توش میفمی چی به چیه
  • زیست دوازدهم فصل 5 (ماده به انرژی)

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    محمد عبدالهیم
    @محمدعلی-نیکوسحن تو کتاب داخل شکل ورود NADH رو اشاره کرده از طرفی ما میدونیم درشت مولکول ها با آندوسیتوز وارد سلول میشن (میتوکندری هم برمیگرده به نوعی باکتری و غشا داره) حالا NADH با داشتن دو نوکلئوتید آیا درشت مولکول محسوب میشه و آیا با صرف ATP وارد میشه یا نه
  • سوال زیست

منتقل شده
    194
    2 رای ها
    194 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Marzie khanoomM
    @DarkMind افرین به همه خوش باشید
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    17 بازدیدها
  • سانترومر و هیستون

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    VonarianV
    @dramir سلام. در سانترومر هیستون نداریم، بلکه یه سری پروتئین خاص خودشه، هر DNA حدود 2 بار (1.8 بار) دور 8 مولکول هیستون می‌پیچه که باعث فشردگی کروموزوم و کلا ژنوم هسته‌ای میشه(میگم ژنوم هسته‌ای چون فقط در یوکاریوت‌ها هسته داریم و فشردگی DNA پروکاریوتی که در میتوکندری و پلاست‌ها است به روش دیگه انجام میشه و خلاصه که هیستون نداریم توی پروکاریوتی‌ها) اگر بگیم اطراف سانترومر هیستون وجود داره و DNAهای موجود در سانترومر دور هیستون می‌پیچن درسته، ولی هیستون جزئی از سانترومر و ساختار DNA نیست، بلکه جزئی از کروموزوم فشرده و نوکلئوزوم است.
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها