Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    S
    @Zahra-gh20 اسم کتابتون چیه؟
  • عاشقان عامو جلال (ماکروفاژ)

منتقل شده
    84
    0 رای ها
    84 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    amirhossin eskandariA
    خیلی ممنون
  • نکته و تست ویژه آزمون 27 دی ماه + تحلیل نامه رایگان

منتقل شده
    1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    Mahdi GhafouriM
    سلام به همه کنکوری های گل نکته و تست زیست ویژه آزمون 27 دی ماه برای نظام قدیم آماده شده تا با مطالعه اش تمام زیست پیش 1 رو چندین دور در طول این هفته مرور کنید و بترکونید ، جزوه مکمل نکته و تست مون هم که در اصل تحلیل سوالات تالیفی زیست کانون هست که 20 دی ماه برگزار شد، امیدوارم با مطالعه این جلسه درصد زیست تون حسابی رشد کنه و ما رو هم حسابی دعا کنید:heart: دانلود نکته و تست آزمون 27 دی ماه:متن لینک دانلود مکمل نکته و تست(تحلیل نامه زیست 20 دی کانون) :‌ تحلیل نامه حرفه ای زیست 20 دی.pdf
  • زیست / آندوسیتوز

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    Erfan...11E
    اگه به شکل کتاب دقت کنی میبینی که موادی که میخوان از طریق آندوسیتوز وارد شن در غشا فرو میرن و بعد کنده میشن و به داخل سلول میرن...همین عامل باعث میشه بخش بیرونی غشا به بخش درونی وزیکول تبدیل بشه...
    تشکر از آلا
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    خانومخ
    سلام به به☺️🌼 خوشحالیم که الا بهتون کمک کرده☺️🌼 تمام دبیر های آلا درجه یکن😍 آقای موقاری بی نظیرن ☺️🌼 انشالله امسال خبر موفقیت شما رو در الا بشنویم🌼☺️ @ادمین @M-an
  • درخواست جزوه های زیست آقای موقاری یازدهم

منتقل شده زیست شناسی آقای
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    Dr.alirezaqD
    پیشنهاد میکنم خودتون جزوه بنویسید چون زمانی که دارید مینویسید هم یاد میگیرید هم این که بعدا خواستید بخونید ارتباط بهتری با نوشته خودتون برقرار میکنید
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    24 بازدیدها
  • ببخشید یه ثانیه (جزوه)

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    خانومخ
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ☺️🌼
  • زیست دوازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    خانومخ
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
  • زیست.شناسی

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    matin ataeiM
    @mehdi-esfandiari فیلم های آموزشی خیلی خوب هستش و باعث میشه بهتر مفاهیم رو درک کنی و توی ذهنت بمونه و بنظرم اگه یه مطلب رو خیلی خوب یاد بگیری خیلی بهتر هستش تا 100 تا مطلب رو نصفه بلد باشی... من از پارسال که ویدیوهای آموزشی نکته زیست رو گرفتم واقعا تاثیر داشته سطح کیفیتش از معلمای مدرسمون خیلی بهتره. بنظرم اگه برای کنکور 99 نتونستی رشته ای که میخوای رو قبول بشی ارزشش رو داره که یه سال دیگه تلاش کنی
  • ملخ

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    پ
    منم حرف دوستان رو تایید میکنم
  • سوال زیست شناسی 2

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    خانومخ
    متوجه سوالتون نشدم دوست عزیز🙂🌼 لطفا سوالتون رو دوباره کامل بنویسید تاپیک قبلی تون هم مناسب بود برای پرسیدن سوال🙂🌼
  • سوال زیست در مورد توالی نوکلئوتید

زیست 99 ژنتیک زیست دوازدهم زیست شناسی زیست پروتئین
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    313 بازدیدها
    I
    @mrma منم رفتم نگاه کردم یکم شک کردم روش ولی به نظرم میشه یه جوری دیگه نگاه کرد پروتئین سازی که از روی دنا انجام نمیشه از روی رناست پس ممکنه خیلی از توالیهاش مثل توالی های پایان باشه ولی وقتی رونویسی میشه و مکملش ساخته میشه دیگه کدونش کدون پایان نباشه نمیدونم درست تونستم منظورمو بیان کنم !
  • پرسش هایی از فصل ۱ زیست ۳

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    saraa.66S
    4-غلط چون باکتری ها سیستم تنفسی ندارن و گاز های تنفسی رو از طریق غشا مبادله میکنند
  • زیست دهم آقای موقاری

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    A
    سلام آقای موقاری خودشون گفته بودن که برای زیست دهم فیلم اصلاحیه میزارم خواهشن هرچه زودتر بزار ن لازم داریم @ادمین
  • زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    39 بازدیدها
    VirusV
    میشه 2
  • سوالا مربوط به زیست

74
    0 رای ها
    74 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    VirusV
    بله حواسم نبود گفته رشته جالبه سعیم نکردم دوباره بخونم ببینم نوشته رشته :joy: ببخشید
  • تصویر لایه های چشم

6
    1
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    Mitra MmM
    @خانوم تو کتاب مشکل داره من درستشو گذاشتم
  • زیست 2...اکتین و میوزین

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    C
    @Soroush-Seyfi در زیست 2...اکتین و میوزین گفته است: @chekav میوزین مگه به طرف پایین خمیده میشه ؟ من این مبحثو اصلا خوب درک نکردم ... ولی توی امتحان اصلی این سوال و به صورت جای خالی دادن:face_palm:
  • زیست سوال؟

منتقل شده
    32
    3 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    659 بازدیدها
    پایانپ
    @Amin-Mehraji شکل پایینی شماتیک زده ک کامل نشون بده از روی یک رشته انجام میگیره نه هردو،وگرنه شکلای دیگ کامل نشون داده دو رشته رو میگیره(چون باید طوری باشه ک بتونه دو رشته رو باز کنه و پیش بره) مثل عکس زیر [image: 1577270915029-img_20191225_141515.png]