Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تو بخش خاکستری نخاع میلین داریم؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    Z
    @Dr-P-A-f سوال من میلین دار بودن کدوم نورون ها نیست! این‌بود که ما تو بخش خاکستری نخاع آکسون‌نورون حسی را داریم ولی میدونیم که آکسون نورون حسی ابتدا وارد بخش سفید نخاع میشه و سپس به بخش خاکستری نخاع میرسه و طبق توضیحات کتاب آرامفر تقریبا پایانه های آکسونیش تو بخش خاکستری نخاع قرار میگیره. نورون های رابط موجود در بخش خاکستری نخاع هم که میلین ندارند. دندریت نورون حرکتی هم که میلین نداره! طبق شکل کتاب پس نتیجه می گیریم که در بخش خاکستری نخاع هیچ میلینی نیست... دنبال این‌بودم که یکی نقضش کنه تا اگه اشتباهه بفهمم
  • سوال،زیست

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    for.everF
    @Amir-Bernousi تشکر
  • غشاء سلولی(سوال نشرالگو)

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    M
    @Amir-Bernousi @ایهام ممنون
  • 😃😃😃😃

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @Mahed در 😃😃😃😃 گفته است: @romisa سلام. خدمت شما .... گیرنده هورمون تی سه،در درکجاست؟؟!؛ توی نشرالگوگفته که استروئیدی ها وتی چهارمکانیسم درون سلولی دارند!!؟؟ مگه تی سه هم مگه توهسته نیییسته گیرندهش ؟؟! خب ابن هم مکانیسم درون سلولی داره ؟؟!؛؛😄😄😄توضیح بدین‌‌ .. ممنون....‌. @Amir-Bernousi کتاب گفته گیرنده های هورمون های T3 و T4 درون هسته هستن
  • اشکالات زیست پروتوئین سازی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @yasna98 البته در صورتی که دستکاری ژنتیکی انجام بشه تولید فرزند مبتلا به آلکاپتونوریا از والدین سالم امکان پذیر خواهد بود
  • پتانسیل عمل

منتقل شده
    19
    1
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    701 بازدیدها
    marylbM
    @Zeinab71 من چون خودم صفر تاصد آقای نباخته رو نگاه کردم همایش هم اونو گرفتم. معمولا همایش اساتید جمع بندی و ادامه ی همون صفر تاصد هست
  • تست های فصل ایمنی و عصبی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    yasna98Y
    سلام تست های فصل ایمنی و فصل عصبی(فصل 1 و 2 سال سوم نظام قدیم)رو ایا دبیری توی الا حل کرده؟اقای رحیمی این دوتا فصل رو درس دادن ولی تستهاشون رو حل نکردن . دبیر دیگه ای توی همایشی یا فیلم عادی تستهای این دو فصل رو حل کرده؟ مرسی
  • سوال میوز میتوز

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    romisaR
    @تجربی اووسیت اولیه میوز یکو انجام داده
  • زیست نظام قدیم.

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @Mahed \ :heart:
  • نورون حسی ...عصب حسی..تارحسی..اینا چ فرقی با هم دارن ؟؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    E
    نورون حسی: دندریت بلند و آکسون کوتاه(بجز گیرنده های بویایی) دارن و دندریت و آکسون از یه بخش جسم سلولی خارج میشن (بجز گیرنده های نوری) . پایانه آکسونیشون مثلثی شکله و اندازه هستشون متوسطه . انتهای دندریت نورون حسی میتونه توسط سلول گیرنده محافظت بشه و دندریت و آکسون هر دو غلاف میلین دارن. نورون حرکتی: دندریت کوتاه و آکسون بلند دارن و پایانی آکسونیشون کرویه و اندازه ی هستشون بزرگه و فقط آکسون رو غلاف میلین میپوشونه نورون رابط: اندازش نسبت به بقیه معمولا کوتاه تره . بیشترین انشعابو نسبت به بقیه داره . هستش کوچیکه و پایانه ی آکسونیشم مثلثیه درکل: اندازه هسته رابط< حسی<حرکتی شکل جسم سلولی رابط:مثلثی حسی : کروی حرکتی :چند صلعی از لحاظ کار حسی پیامو از اندامای حس به مراکز عصبی میرسونه حرکتی پیامای حرکتیو از مراکز عصبی به ماهیچه ها و هورمونا میده نورون های رابطم کارشون برقراری ارتباط بین نورون هاست. یه نکته مهم اینکه دسته بندی حسی حرکتی رابط بر اساس کاریه که نورون ها انجام میدن نه بر اساس شکل برای همین استثنا زیاد داره که خیلیاش تو فصل حواس هستن
  • گرانولوسیت آگرانولوسیت

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    alireza507A
    @rose77 در گرانولوسیت آگرانولوسیت گفته است: @alireza507 :winking_face: :winking_face: سلام ببخش دیر شد امیدوارم به کارت بیاد http://s9.picofile.com/file/8345764134/بدن_انسان.pdf.html سلام. متشکرم. :smiling_face_with_halo:
  • جزوه ظهریان

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    M
    @miss_gheshlaghi سلام وقت بخیرجزوء ظهریان دارین برام بفرستین؟
  • زیست استاد موقاری

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    ر
    @dariysh اره اتفاقا به دبیرمون گفتم خییییلی سرسختانه گفتن نه...وگرنه حرف آقای موقاری منطقی تره.به هر حال ممنون.
  • کلاهک

12
    1
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    556 بازدیدها
    mahdieh.AM
    ینی تفاوت نظام جدید وقدیم در این حد یکی کلاهکو کلا میت میگیره اون یکی درونی رو زنده بخش خارجی رومرده بابا علمه ینی چی سال بعد عوض شه:face_without_mouth: لابد ی چیزی تو کتاب من هس که گنگه ونمیفهمم!
  • زیست نظام قدیم سوم😉😉

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    MahhhM
    @Amir-Bernousi 🌹🌹وای .. موفق باشید..‌ انشاءالله امسال خپب میدین.‌ نگران نباشین
  • سوال زیست

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    404 بازدیدها
    MahhhM
    @romisa 🌹🌹شب خوش . ممنونم آرزوی موقیت برای شما دانشجوی پزشکی آینده... ان شاءالله .. واسم دعا کن
  • کمک آلایی ها

31
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    MahhhM
    @Amir-Bernousi سپاسگزارم... شب خوش🙌🙌
  • سوال ، فصل اول زیست 11

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    T
    @2480481691 انعکاس صددرصد میلین داره اما ارادی گاهن نه:slightly_smiling_face:
  • DVD های شیخی یا دادگستری

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sattaralipourS
    @zahra-kmv تو خوندن وتسلط زیست مشکل دارین،؟
  • سوال زیست از باکتری

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    MahhhM
    @Amir-Bernousi درست میگین‌ ولی اون قسمتی که اشتباه کردین روازبقیه هم بپرسیم وهم چنین یادش بگیریم...:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: