Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • چجوری باید عکس ها رو دان. کرد

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    marylbM
    @amiro78 وقتی میخوای پستی بفرستی قسمت بارگذاری عکس رو انتخاب میکنی و میری عکس موردنظرت رو انتخاب میکنی و تا بارگذاری کامل صبر میکنی. آخر از همه هم گزینه بفرست رو میزنی و تمام گزینه بارگذاری فایل هم همینکارو میکنه [image: 1544591778708-1111.png]
  • در مورد اریترومایسین

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    S
    ممنون خیلی لطف کردید.
  • ژنتیک دوازدهم

زیست اصلاحیه
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    M
    ببخشید در مورد تدریس ژنتیک فصل سوم زیست دوازدهم میخواستم بپرسم که آیا اقا امینی اصلاحیه جدید کتاب درسی که میگه طرح سوالای عددی برای فصل 3 هم ممنوعه رو دیدن و اگه دیدن باز هم این سوالات متونه تو کنکور 98 نظام جدید بیاد؟!!
  • مجاری ادراری

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    A.KA
    مجاری ادراری : مجاری توی کلیه، میزاره و میزنای
  • سوال زیست شناسی پروتئین سازی

19
    1
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    404 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @Zeinab71 خواهش می کنم
  • زیست جامع (کتاب درسی زیر ذره بین )

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    Z
    @تجربی در مورد فاگوسیت درست میفرمایید. من زیر ذره بیت شیمی ۳ داشتم خوبه پرگویی نکرده و اشارات کوچیک داره زیست دو را دارم خوبه
  • زیست شناسی

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @Dr-P-A-f در زیست شناسی گفته است: @Amir-Bernousi ببینید دوست عزیز هیستامین باعث گشادی رگ و افزایش خون میشه نه اینکه باعث بشه گلبول قرمز دیاپدز انجام بده گلبول قرمز دیاپدز داره؟
  • زیست دهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    P
    @Dr-P-A-f ممنون
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • زیست ...

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    AmirbernosiA
    خودتنظیمی، تنظیم ترشح هورموناس. به این صورت که اگه خودتنظیمی منفی باشه، مقدار ماده ای که هورمون روش اثر میذاره، زیاد بشه، مقدار هورمون کم میشه و اگه مقدار ماده کم بشه، مقدار هورمون زیاد میشه. مثلا وقتی قند خون پایینه، انسولین ترشح میشه و قند خون رو میبره بالا و وقتی مقدار قند خون زیاد شد، مقدار ترشح انسولین کم میشه. درمورد خودتنظیمی مثبت هم به این صورته که مقدار هورمون و ماده باهم کم و یا باهم زیاد میشن. مثل عمل هورمون اکسی توسین.
  • #زیست_اقای_موقاری

منتقل شده
    7
    5 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    554 بازدیدها
    S
    @h0ssein سلام شبتون بخیر . شما جزوه اقای موقاری رو دارید .؟ لطفا برام میفرستید اگه دارید
  • زیست.گیاهی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    romisaR
    @گل-آبی شکل کتاب زیست سوم فصل ده فک کنم باشه اونجا مشخص
  • سوال زیست دهم از گوارش

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    ElimoonE
    @mammad در سوالاتو جواب بگیر سلام می خواستم یه چند تایی سوال ازتون بپرسم هرکی بلده جواب بده لطفا ممنون می شم گفته است: منم گفتم پیوندی سست داره اصولا هر4لایه پیوندی سست ورگ ها رو دارن وتو کتاب دهم هم غددترشحی رو تومخاط وزیرمخاط کشیده دیگه نظام قدیم رونمیدونم چه جالب 🙂 ... نظام قدیم وجود غدد ترشح کننده موسین فقط از نوع سلول های پوششی بهش اشاره شده !
  • کمک اموزشی زیست جامع

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    @amir-m79 استفاده نکردم حقیقتش بنظرم برید فایلای استاد افشارو راجب منابع وانتخابشون گوش بدین من فقط از همون ای کیو استفاده کردم که راضی بودم انصافا برا تست درسنامه روهم خود کتاب
  • زیست دوم نظام قدیم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    romisaR
    مطلبی راجع به کلنی در باکتری در میکروبیولوژی، یک واحد تشکیل کلنی (به انگلیسی Colony-forming unit,cfu)، واحدی است که برای تخمین تعداد سلول‌های باکتریایی یا قارچی زنده در یک نمونه بکار می‌رود. منظور از «زنده»، توانایی تولید مثل از طریق تقسیم دوتایی تحت شرایط کنترل شده است. به منظور شمارش واحدهای تشکیل کلنی، نیاز است تا ابتدا میکروب‌ها در محیط کشت، رشد کنند. در این روش بر خلاف روش میکروسکوپی که در آن هم سلول‌های مرده و هم زنده شمارش می‌شوند، در اینجا تنها سلول‌های زنده شمارش می‌شوند. برای این که کلنی‌های سطح محیط کشت، قابل مشاهده باشند باید تا حد زیادی رشد کنند. هدف از شمارش کلنی‌های پلیت، تخمین تعداد سلول‌ها بر اساس توانایی آنها برای رشد و ایجاد کلنی تحت شرایط تغذیه ای، دمایی و زمانی خاص است. از نظر تئوری، یک سلول زنده باید بتواند رشد کرده و از طریق تولید مثل، کلنی تشکیل دهد. با این حال، سلول‌های منزوی (solitary cells) در طبیعت استثنا هستند. بسیاری از باکتری‌ها بصورت رشته ای (همچون استرپتوکوک‌ها) یا خوشه ای (همچون استافیلوکوک‌ها) رشد می‌کنند. تخمین تعداد میکروب‌ها با استفاده از cfuی آنها در بیشتر موارد کمتر از تعداد سلول‌های زنده موجود در نمونه است. چرا که در محاسبه cfu فرض بر این است که هر کلنی توسط یک سلول منفرد ایجاد شده است.[۱] شمارش پلیت برای ای کولای در بازه ۳۰ تا ۳۰۰ cfu، خطی است. با این وجود، به منظور اطمینان از اینکه بازدهی نمونه باکتری به این میزان است، باید از نمونه رقت سازی انجام داد و آنها را به صورت متوالی بر روی پلیت کشت داد. مزیت این روش این است که سویه‌های میکروبی مختلفی که ممکن است بر روی محیط کلنی تشکیل دهند، از نظر میکروسکوپی و ماکروسکوپی به وضوح با یکدیگر متفاوتند. شکل ظاهری کلنی یک راه شناسایی عالی برای میکروارگانیسم مورد نظر است. ویکی پدیا
  • ﺯﻳﺴﺖ ﺩﻫﻢ

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @negnw خواهش می کنم
  • زیست فصل3 سال2

28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    494 بازدیدها
    R
    @Amir-Bernousi آها ممنون از وقتی ک گذاشتین
  • زیست سوم نظام قدیم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    T
    @mahed من نظام جدیدم و تو متن کتاب یازدهم گفته هر عصب مجموعه ای از رشته های عصبی است که درون پوششی پیوندی قرار گرفته اند
  • جمع بندی زیست پیش فصل 1 مختص آزمون 16 آذر + نموداری

زیست جمع بندی زیست آزمون قلم-چی پروتئین.سازی
    8
    7 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    614 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @romisa در اسرع وقت آپلود می کنم
  • زیست سوم قدیم😔😔😔

67
    0 رای ها
    67 دیدگاه‌ها
    454 بازدیدها
    MahhhM
    سلام . ممنون خانم دکترآینده‌ . واقعا خوشحالم که با رتبه پزشکی دارم صحبت میکنم . ممنون پلی خودشما هم زیستتون ۶۹ درصدعالبه