Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • سوال زیست سال سوم

زیست کنکور98 زیست
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    562 بازدیدها
    P
    @pariaaa مچکرم
  • آزمون های زیست شناسی

زیست آزمون زیست شناسی
    4
    4 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    427 بازدیدها
    R
    @A-K کاش میشدفعالیتتون رو تواین تاپیک ادامه بدین.🙏
  • فعالسازی دوباره ی این تاپیک

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    R
    پاسخ: آزمون های زیست شناسی ای کاش این تاپیک دوباره به فعالیتش ادامه بده.. @A-K
  • تفاوت رنگدانه و رنگیزه

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    I
    @pariaaa سوال 6 نمیدونم ولی سوال 7 رو الان حضور ذهن ندارم و در واقع یادم رفته ولی میدونم که یه نکته ای داشت
  • دستگاه تنفس ):

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    ا
    @fatemeh_banoo من فعلا الان قسمت اولش‌رو با آقای امینی دیدم،بنظرم که خوبه،البته من تدریس آقای رحیمی ندیدم تا بحال
  • اشتباه آقای موقاری🤨

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    A
    اره ایشون گفتن اینو بعد توی فیلم یک گفتار آخر همین فصل ددستشو توضیح میدن
  • سوال#گوش#حواس

گوش
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    pariaaaP
    @mammad ممنون خیلی خوب توضیح دادین
  • سؤال اززیست سوم فصل حواس

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    866 بازدیدها
    M
    @mahed داداش چه فرقی داره عدسی همون عدسیه وچشم هم همون چشم
  • زیست پیش فصل ۸

زیست
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    PARIZAHRAP
    @pooker اگه منظورت از 34 همون 34تا ATP که ما برای یک گلوکز در مرحله استیل کوانزیم 2تا NADH داریم از طرفی توی هر کربس 6 تا و هر گلیکولیز 2 تاNADH داریم پس جمعا شد 10 تاNADH و توی چرخه کربس هم 2تا FADH تولید میشه حاالا توی تنفس سلولی ما ب ازای هر NADH3 سه تا مولکول ATP داریم ک اون 10 تا رو ضربدر 3 کنی میشه 30 و ب ازای هر FADH دو تا ATP ک 2 ضربدر 2 میشه 4 تا ATP که جمعش میشه 34 تاATP ولی در کل 38 تا ATP داریم چون در مرحله گلیکولیز 2 عدد ATP مستقیما و در هر چرخه کربس هم 2 تاATP ساخته میشه پس درکل 34 تا ATP غیر مستقیم و 4 ATP مستقیما ساخته میشه و در کل 38 عدد ATP داریم....
  • همایش دی زیست استاد جعفری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    yasna98Y
    سلام کسی تا حالا همایش دی زیست استاد جعفری رو خریده ؟توش تست زیاد حل میکنن؟دنبال یه فیلمییا یه دبیری هستم که تستهای زیست کنکور رو زیاد حل کنه نه این که فقط درسنامه بده کسی میتونه کمکم کنه؟
  • سوال زیست

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    sonicS
    @Khanoome-romisa خیلی ممنون از توجهتون :)
  • ژنتیک

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    amir.m79A
    @mahdieh-A دبیر زیست تهران
  • سوالی از فصل 3 زیست سوم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    313 بازدیدها
    MahhhM
    @mahed در سوالی از فصل 3 زیست سوم گفته است: @mriaw جزءگوش میانیه . درکتاب نشرالگوخوندم . که هواروبین حلق وگوش میانی منتقل میکند وبراساس شکل کتاب جزگوش میانی است
  • وازه هیدرولیز رو واسه درشت مولکول ب کار میبرند یا پلی مر > قدیم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    A.KA
    برای لیپیدهایی که پلی مر هستن، مثل موم ها که پلی مری از اسیدهای چرب هستن، میشه به کار برد.
  • جزوه زیست گیاهی(جلسه 106تا108)دکتر رحیمی رو کسی نداره؟؟

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    M
    سلام دوستان من توی انجمن خیلی جست وجو کردم آیا کسی داره جزوه ی این قسمت هارو؟فیلمشو دیدم ب دلیل کمبود وقت جزوه ننوشتم الان لازم دارم ولی😢ممنون میشم کمکم کنید @دانش-آموزان-آلاء
  • ساختار پرمانند

12
    7 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    H
    کتاب اشاره نکرده ولی یک جایی گفته mRNA در پروکاریوت نمیتونه زیاد بمون وتجزیه میشه ویک شکل گذاشته که روی یک DNA سه رنا بسپاراز همزمان رونویسی میکنند ودر تصویر میکروسکوپیش نسبت به ساختار پرمانند رونویسیش کمتره
  • سوال زیست دوازدهم

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    گ
    گزینه ی 1
  • وقتی مواد زاید خون از طریق کلیه دفع بشن..فشار خون بالا میره یا پایین میاد ؟؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    romisaR
    @b64h47 پروتئین های پلاسما هم توو خون محلولن ولی وقتی کم بشن فشار اسمزی میره بالا و فشار خون نمیشه گفت کم میشه
  • سوال زیست

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    Dr-aculaD
    @nurozi-fateme خواهش میکنم 🙂
  • زیست شناسی سال سوم دبیرستان .‌ @دانش آموزان آلا

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    mriawM
    @mahed با توجه به توضیحی که دوستمون داد اینم بگم که هر دو تو هر نوری تحریک میشن ولی مخروطی تو نور زیاد بیشتر تحریک میشه و استوانه ای هم تو نور کم بیشتر تحریک میشه