Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • انقباض ماهیچه مژگانی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    باسلام ببین وقتی ماهیچه مژگانی منقبض میشه ازطول ماهیچه کم میشه وتواین حالت هستش که تار های اویزی شل میشن حالا این انقباض وشل شدن باعث میشه یه فشاری به عدسی بیاد و عدسی قطرافقیش زیادشه((گنده شه)) عین این میمونه که با یه دستگاهی ازدوطرف یه چیزی رو پرس میکنی اولش اون یه چیز از طرفین به بیرون میریزه که اینجاهم عین اونه
  • ﺳﻮاﻝ ﺯﻳﺴﺖ ﺩﻫﻢ.

ﺳﻼﻡ
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    M
    باسلام روش جذب گلوکز وبیشترامینواسیدها انتشار تسهیل شده است شاید بگی انتقال فعال ثانویه((هم انتقالی))هستش ولی اون روش ورود اونا به سلول پرز هست جذب میشه ورورد موادبه محیط داخلی حالا اونا چون محلول درچربی نیست یا((تو اب نسبت به چربی محلول ترن)) ازپروتئینها استفاده میکنن
  • فصل 2/گفتار 1/غشای سلول

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    M
    سلام پروتئین های غشا دو نوع اند ۱... سطحی(محیطی):در سطح غشا یافت می شوند و اغلب خاصیت آنزیمی دارند. ۲... سراسری(انتگرال):چون جزء اصلی غشا فسفولیپید است و این ماده به آب و مواد محلول در آب نفوذ نا پذیر است این پروتئین ها به آنها اجازه عبور و مرور را می دهد.
  • دبیرزیست

نظام قدیم دبیرزیست پازوکی امینی راد
    47
    1 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    I
    @پشمک در دبیرزیست گفته است: @IRAN-AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟ ندیدمش
  • نحوه خواندن زيست (نظام قديم)

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    خانومخ
    پیشنهاد من خود کتابه . البته اگر باهاش مشکل دارید میتونید از منابع آموزشی استفاده کنید اما فراموش نکنید که کنکور از کتابه و کتاب شما مهم ترین منبع هست .. اما روش خوندن زیست : اول سعی کنید نگاه منفی تون رو از روی زیست بردارید خیلی از داوطلب ها با درس زیست مشکل دارن و خیلی ها برعکس عاشق این درس هستند .. سعی کنید دیدتون رو نسبت به زیست عوض کنید اگر تاحالا مطالعه زیست نداشتید مشکلی نیس اما اگه از امروز شروع نکنید فاصلتون بیشتر میشه ازش .. از زیست پایه دوم دبیرستان شروع کنید از فصل اول .چون تا الان مطالعه نداشتید زیست پایه بهتر از سوم و پیش هست .. اول ی دور متن رو بخونید . همزمان به شکل ها نگاه کنید بینشون ارتباط برقرار کنید و سعی کنید زیر نکات مهم خط بگشید اگر با یک بار خوندن متوجه نشدید نا امید نشید ! باید وقت بیشتری رو به زیست اختصاص بدید فیلم آموزشی خیلی کمکتون میکنه از فیلم های سایت استفاده کنید دکتر رحیمی و استاد امینی راد هم برای این دو درس خیلی بهتون کمک میکنن .. 5 من همیشه میگم هزار روش برای ادم ها وجود داره تا مشگلی رو حل کنن ..اگر روش من به دردت نخورد نا امید نشو شاید روشی که خودت کشف کنی بهتر از من باشه موفق باااشی :winking_face: :winking_face:
  • ماهی غضروفی ..قدیم..

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    romisaR
    مهره داران اسکلت درونی دارن حالا این اسکلته میتونه استخون باشه یا غضروف
  • پاسخ فعالیت های زیست نظام قدیم

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    romisaR
    0_1542561739039_faaliat1.pdf
  • چطور زیستو به 50 برسونم؟؟؟

28
    2 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    728 بازدیدها
    شاخ الاش
    @misi575 دوستان من که ازمون میرن 100میزنن
  • سوااااااال دارم

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    483 بازدیدها
    I
    سلام طبق کتاب درسی نظام قدیم و در سطح کتاب درسی وجود نداره ولی : باتوجه به هیستامینی که ترشح میشه در اسیب های بافتی و سلول ها خبردار میشن و انواع اقسام مواد شیمیایی ترشح شده قطعا و بلاشک گیرنده شیمیایی در پوست وجود دارد
  • دبیر زیست کدوم بهتره؟

زیست کنکور98 کنکور۹۸ زیست شناسی
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    573 بازدیدها
    nsrin79N
    موقاری واسه نظام جدیده
  • تارهای آویزی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    RAMIN1380R
    @paulinho سلام دوست عزیز همونطور که همه میدونیم انتشارات گاج به صورت علمی و خارج از کتاب تحلیل می کنن اما انتشارات خیلی سبز فقط با متن کتاب پیش میره خلاصه بگم به نظرم با توجه به متن کتاب و گفته های اقای موقاری تار اویزه ای فقط یک واسطه بین جسم مژگانی و عدسی است و جزئی از عدسی یا جسم مژگانی نیست
  • زیست دوازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    9
    از آمیزش aaBbRw×AabbRw,چه نسبتی از افراددرهرسه صفت حالت ناخالص خواهند داشت؟
  • گیج شدم😑

منتقل شده
    42
    1 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M.S.P.HM
    @DreamS اره...دقیقن خیلی موافقم باهاتون
  • سوال از خون تیره و روشن .نظام قدیم

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @b64h47 خون روشن اون خونی که نسبت به خون تیره اکسیژن بیشتر ولی CO2کمتری داره وبرعکس خون تیره همCO2زیادO2کمی داره نسبت به همدیگه خون تیره میتونه هم توسرخرگ باشه که گفتم وهم توسیاهرگ وخون روشن هم همینطور اینم بگم فقط به میزانCO2وO2 بستگی داره وگرنه تو هرو موادغذایی هست هراندامی هم که تغذیه میشه سرخرگ بهش وارد میشه وتوسط سرخرگ با خون روشنه چه قلب باشه چه کلیه وچه...
  • دندریت نورون رابط جزء تار عصبی است یانه

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    negnwN
    @mammad میتونیم بگیم در اغلب موارد دندریت نورون حسی بلند تر از آکسونشه
  • زیست سوم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    romisaR
    آپلود نشده عکس https://forum.alaatv.com/topic/2788/آموزش-markdown-و-ارسال-پست-در-انجمن/11
  • کانال زیست

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    R
    @reyhanehbayat :frowning_face: :dizzy_face: :speaking_head: :speaking_head:
  • ن جزوش حساب نمیشه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    romisaR
    https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن https://forum.alaatv.com/topic/2788/آموزش-markdown-و-ارسال-پست-در-انجمن https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
  • آموزش کامل نوار قلب

21
    1
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    R
    @zahra-m1999 کار کاملیه....خسته نباشید✌️
  • سوال زیست

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها