Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • نوار قلب

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    716 بازدیدها
    B
    @Dr-Lila در نوار قلب گفته است: @zahra-m1999 زهرا جان دیدم اونجارو خوب بود ولی بعضی از جوابمو نگرفتم ی جایشم فک کنم ناقص بود عزیزم واسه بقیه سوالا پستشون کن یه جا تگم کن بلد بودم به روی چشم ، جواب میدم 🌹
  • گیرنده های الکترونی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    N
    @Drfariborz خیلی ممنونم ازتون 🌹🌹🌹😍🙏 چشم😄
  • سوال زیست

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    sobhawnS
    بچها این سوال یکی از بچهاست اگه میتونید کامل حل کنید و جواب رو بذارید! http://s8.picofile.com/file/8341810492/IMG_20181104_213653_765.jpg
  • سوال مشاوره ای

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    romisaR
    @mohammad666666 در سوال مشاوره ای گفته است: @romisa در سوال مشاوره ای گفته است: استاد امینی راد ( زیست ) دوم و سوم رو کامل از صفر تا صدشو گفتن گیاهی سوم و هم تدریس کردن؟؟؟:thinking_face: ببخشید با استاد رحیمی اشتباه گرفتم ایشون نه تدریس نکردن ولی توو همایش زیست استاد رحیمی گفته شده به نظرم خوبه
  • یک سوال مهم!

سوال زیست
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    A
    برای پیش فیلمای استادپازوکی رو نگاه کنید. فکر کنم سوم هم تدریس کرده باشن
  • سرخرگ های خرچنگ دراز؟؟؟؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    536 بازدیدها
    M
    @zedtwo :thumbs_up: :smiling_face_with_open_mouth: آره کاملا ک نباید بیخیال بشیم ! ولی خب نکاتی ک توش اختلاف نظر زیاده بهتره رو کتاب بیشتر مانور داد !
  • زیست نظام قدیم

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    romisaR
    به نظرم فیلمای استاد رحیمی هم میتونن خیلی کمک کنن
  • سوال از حشرات

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    M
    @sro دوست عزیز ، فقط حشرات تنفس نایی دارن !! خرچنگ دراز جزو سخت پوستان هست و آبشش داره و رنگ تیره و روشن بحث میشه !
  • چندتا سوال زیستی

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    SenatOrS
    @alireza507 جواب ندادن هنوز،شرمنده
  • استاد امینی راد (زیست) ممنونیم ازتون

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    Dr_MaedehPiroozD
    سلام عرض میکنم خدمت استاد امینی راد امیدوارم این تاپیک من رو ببینید واقعا از شما و دست اندرکاران آلاء متشکرم واقعا زیست رو با شما و استاد موقاری فهمیدم!! واقعا با جون و دل تلاش میکنین برای ما ما هم قدرتونو میدونیم و تنها کاری که میتونیم کنیم آرزوی سلامتی و صحت تن و روح برای شما و عزیزانتونه واقعا تدریستون بی نظیره من از زیست خوندن با استادایی مثل شما و آقای موقاری لذت میبرم قبلا زیست رو دوست داشتم ولی گنگ بود برام‌مباحث ولی الان هم خیلی بیشتر دوست دارم هم خیلی عالی میفهمم باز هم سپاس فراوان از آلاء و استادان امینی راد (زیست) ، موقاری ،کازرانیان ، ثابتی ، ناصح زاده و ... واقعا سپاس فراوان از همتون امیدوارم که عمر با عزت داشته باشید دست اندر کارانِ آلایی!! 😊 دانش آموزِ کوچکِ شما : مائده پیروز بخت یا حق !
  • مدیر لطفا جواب بدین

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    H
    خواستم از اینجا تشکر کنم از اقای ثابتی ک من هیچ علاقه ای ب ریاضی نداشتم ولی وقتی فیلمهای اقای ثابتی دیدم رفتم ریاضی امتحان دادم شدم20 و تو ازمون با اینکه بی دقتی کردم تونستم70بزنم باور کنید اصلا نا امید از ریاضی و نمرات افتضاح میگرفتم ولی با فیلم های ایشون اوج گرفتم.همچنین از اقای موقاری و اقای کازرانیان واز سایت خوب الا واقعا تشکر.ای کاش فقط ای کاش میشد اقای موقاری دوازدهم تموم میکردن برامون لطفا اگه راهی داره اقای موقاری نیم ساعت بیشتر وایسن دوازدهمم تدریس کنن .یاحق
  • فینال زیست

13
    1
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    479 بازدیدها
    S
    @negin7881 ریشه پشتی حسیه و پیام رو میاره
  • درخواست جزوه زیست موقاری

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    330 بازدیدها
    K
    سلام کسی جزوه فصل ۴ دهم زیست آقای موقاری رو داره؟؟؟
  • یه سوال از یه دهمی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    mahdieh.AM
    متن سوال کو؟؟
  • تنفس پوستی ماهی ها!!

7
    2
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    757 بازدیدها
    mahdieh.AM
    اها... ممنون دوستان:slightly_smiling_face:
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • زیست وغلط های فاجعه جناب موقاری

24
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    821 بازدیدها
    A
    عجب Thank you
  • حل نشده های زیست

215
    4 رای ها
    215 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    ฯคງh๓ค
    @Syner بله درسته.متوجه شدم .در واقع میتونیم بگیم که مواد تشکیل دهنده خون اونایی که گردش خون باز دارند با اونایی که گردش خون بسته دارند فرق داره.اما چون هر دو در نقل و انتقال موادغذایی و بعضی ها هم در انتقال گازهای تنفسی نقش دارن میتونیم به هر دو بگیم خون.ولی در کل همولنف و خون از لحاظ نقش یکی هستن اما از لحاظ ساختاری با هم فرق دارن.
  • کتاب کمک اموزشی زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    F
    سلام نشر الگو برای ژنتیک هم تخته سیاه عالیه
  • یه سوال زیستی...

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    501 بازدیدها
    sonicS
    @Revival ولی توی فصل یک سال سوم میگه امکان داره منتقل شه ینی امکان داره منتقل هم نشه ...