Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • جایگاه تشخیص محدود کننده

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    457 بازدیدها
    J
    @milad91 در جایگاه تشخیص محدود کننده گفته است: @شاهین در جایگاه تشخیص محدود کننده گفته است: ممنون که جواب دادید ولی الان این مثال آخری مشکلش کجاست؟ وقتی برعکسش کنین مثل قبلیه نمیشه. AAATT =TTAAA ?? نه من تو را نداشتم هلاک میشدم تو مرا جان و جهانی :heart_suit:
  • مجموعه کروموزومی و xn=y

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    A
    ممنون که وقت گذاشتین متوجه شدم کامل :rose:
  • دومین خط دفاع غیر اختصاصی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    J
    @victorkeke در دومین خط دفاع غیر اختصاصی گفته است: @joy عه چقد زود جواب گرفتم 😂😂 ممنونم حاجی مخلصم .اخه یه زمانی سوال منم بود :face_with_tears_of_joy:
  • تحلیل جسم زرد

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    498 بازدیدها
    M
    نه تو کتاب چیزی درباره سرنوشت جسم زرد نیست
  • علل تغییر چرخه قاعدگی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    VictorKekeV
    @mozhgan_99 خیلی خیلی ممنونم عالی گفتید
  • ریبولوز بیس فسفات، قند یا اسید؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    VictorKekeV
    خب البته قابل ذکر هست اگر شیمی رو با زیست ترکیب کنیم و دقت کنیم به ساختار گروه فسفات، هر گروه فسفات دو‌ هیدروژن اسیدی داره. پس میشه گفت اسید هست. ولی دکتر عمارلو‌در سایت قلم چی این ترکیب رو‌قند گفتن و در تست های الگو هم قند گفته شده بهش
  • سوال زیست در مورد نوار قلب

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    504 بازدیدها
    VictorKekeV
    @joy نه بابا کم نیار :))))) من تا بهم اثبات نشه مشکل کجاست ول کن نیستم حالا فیزیک ریاضی نیست که فهمش سخت باشه! از روی کتابه زیست و باید کاملا قابل توجیه باشه از روی کتاب
  • دو تا سوال از تولید مثل

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    711 بازدیدها
    VictorKekeV
    @dr-bernosi خیلی متشکرم دکی😊😍
  • یه سوال از زیست فصل ۷ پیش

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    529 بازدیدها
    M
    @خاتون سلام عنکبوت بیوه نر بعد از جفت گیری خودش رو وارد دهان ماده قرار میده پس اول بقای ژن هاش رو به صورت مسقیم تضمین میکنه بعد از این که غذای ماده میشه با تامین انرژی مورد نیاز ماده به صورت غیر مستقیم در مورد زنبور ملکه هم که ژن هاش رو مستقیم به نسل بعد منتقل میکنه و این زنبور کارگر و نر هستن که با دفاع و یا تغذی ملکه رفتار مشارکتی دارن
  • سوال زیست از قلب

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    H
    راستی98 کنکور بر اساس نظام جدید میشه ایا
  • جواب درست تست

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    410 بازدیدها
    somayS
    @black_tear با سلام خیلیییی ممنونم از این جهت بهش نگاه نکرده بودم واقعا گیر کرده بودم توش مرسییییی
  • سنتز آبدهی!

7
    1
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    T
    @hossein-freedom در سنتز آبدهی! گفته است: تست شماره 190 کتاب I.Q [image: 1519051223273-img-resized.jpg] واقعاً تولید لیپید ها سنتز آبدهی نیستن؟؟ اکثرا نه وگرنه پلیمر اسید های چرب طویل(کوتیکول) لیپیده و...
  • کتاب های همایش نشر دریافت ( عمارلو )

14
    6 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @mashlab313 در کتاب های همایش نشر دریافت ( عمارلو ) گفته است: سلام. کسی هست که با هم شراکتی dvd جدید استاد عمارلو رو بخریم؟؟ @دانش-آموزان-آلاء کسی نیست؟ تنهایی بخرم؟ @دانش-آموزان-آلاء
  • ●سوال

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    661 بازدیدها
    SAHAR_BANOOS
    @m-bahrami1378 قربانت همچنین:slightly_smiling_face:
  • ویدئو برای رشد و نمو گیاهی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    616 بازدیدها
    VictorKekeV
    @mohammadh خیلی متشکرم، دانلود کردم
  • سوال از گامت شماری

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    د
    @دانش-آموزان-آلاء @Dr-s-bernosi @dr-sobhan
  • نبود جلسات 18 و 19 از تدریس زیست سال یازدهم نظام جدید از آقای عباس راستی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    VictorKekeV
    سلام خدمت ادمین های عزیز، ببخشید جلسات 18 و 19 از تدریس زیست سال یازدهم نظام جدید آقای عباس راستی آپلود نشده، میتونید پیگیری کنید؟ @administrators @ادمین @M-an
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • تحلیل زیست کنکور 😊

زیست کنکور 97 پیش بینی تست های احتمالی کنکور 97
    5
    12 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    620 بازدیدها
    AmirbernosiA
    فصل 2 "سفری به درون سلول" سوالات مطرح شده در کنکور : سال 90,91,92,93,95,96 صفحاتی که تو کنکور ازش سوال اومده : صفحات 19,22,23,25,26,28,30,34, 35,36,37, ارزش خوندن نسبت به حجم : 80درصد! پند و اندرز دوستانه : خب این فصل سرسخت و بد و چقر به خیال خیلیا!! سلول فصل فوق العاده مهمهیه! چون پایه ی همه ی زیسته! خیلی خیلی مهمه این فصل! یکمی بیشتر میخوام حرف بزنم درمورد این فصل! از سوالایی که تو کنکور بگم که صفحه ی 25 غوغا کرده انقد ازش سوال اومده! تو کنکور 95 هم ازش سوال داشتیم که آسون بودش! من حدس میزدم که طراحا از این فصل از جای دیگش سوال بدن تو 96 و همین کارم کردن! فصل درندشتیه نمیشه گف کجاش سواله کجاش نیس!نمیدونم حتی از کجا شروع کنم! از کنکور 90 تا 95 از غشا به صورت مستقیم سوال دادن!همه میدونستن چیا میتونن بپرسن! از اونجایی که طراحا خیلی محترم و گرامی هستن و ما هم بهشون ارادت خاصی داریم!! تو کنکور 96 از غشا به صورت غیر مستقیم سوال دادن و از کارای شبکه آندوپلاسمی تست دادن! اونم نیمچه ترکیبی داشت ! تو کنکور 93 از هسته سوال مستقیم پرسیدن! تو کنکور 96 غیر مستقیم اومد! خلاصه کنکور 96 دست طراحای 97 رو رو کرد و مطمئنا افرادی که تو همایشاشون پیش بینی سوالاتو انجام میدادن، الان تو سوالای احتمالیشون از فصول مولکول و سلول و بافت سوالای بیشتری میذارن! چیزی که خیلی میخوام روش تاکید موکد!! بکنم چند قسمت از این فصله! یکی اون صفحه ی 19 که ازش یه سوال کاملا ترکیبی دادن تو 96!(من خودم حتی نخوندمش تو عمرم و با توجه به دوران ابتدایی جوابشو میدونسم😂) هر کنکوری که به رتبه های خوب فکر میکنه از صفحه ی 25 غافل نمیشه چون یه تست گلابی میتونن ازش بدن! و این ینی 2 درصد ناقابل!!! وظایف شبکه ی آندوپلاسمی خیلی مهمن با توجه به اینکه تو 96 ازش سوال اومد(هم صاف هم زبر مهمن!) پارسال از زبر دادن امسال میتونن از صاف بدن!!! داشت یادم میرفت!صفحه ی 22 و 23 هم تو کنکور سوال داشتن! حتی 96! وقتی دارین سانتریولو میخونین حتما به فصل میتوز هم یه سری بزنین! هسته هم غافل نشین ازش! ممکنه اونم بدن حتی! ترکیبی بیشتر احتمال داره! ولی خداوکیلی این قسمت! گسل فشمه!! خیلی مراقبش باشین! تو قبل 90 یه سوال ازش دادن! ولی تو کنکور 96خارج یه سوال توپ ازش اومد! اونم شمارشی! نقل و انتقالات مواد! اینو حتما بخونین! احتمال اینکه از این قسمت سوال بدن زیاده! یه جمع بندی بکنم کل این فصل مهمه و توصیه ی اکید دارم بخونینش!چون ترکیبی ازش میدن بیشتر و این خطرناک تره! قسمتایی که احتمال سوال ازشون بالاس ایناس : غشا،هسته،شبکه آندوپلاسمی،سانتریول،اسکلت سلولی،دوک،نقل و انتقال مواد! به عنوان یه برادر اگه حرفمو قبول دارین این فصلو جدی بگیرین! اگه سوالم ندن ضرر نکردین! ولی با احتمال بالا این فصل سوال داره تو کنکور 97! @دانش-آموزان-آلاء
  • تراژدی عاشقانه زیستی

40
    6 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Z
    @tamom در تراژدی عاشقانه زیستی گفته است: @dr-bernosi در تراژدی عاشقانه زیستی گفته است: @tamom در تراژدی عاشقانه زیستی گفته است: چند بار ازش خوندم ولی هیچی نفهمیدم ازش : ( عمیق زیست نمیخونی😝 ترکیب ادبیات و زیسته :face_with_tears_of_joy: حس میکنم نظامی داشته زیست میخونده:neutral_face: نظامی استعاره از زهره😐😂