Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ژنتیک جمعیت

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    ب
    @sogand78 خواهش :*
  • آی کیو!

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sheyda 96S
    @zhr ن بابا میدونی چقد تستاش زیاده نمیرسی تموم کنی
  • کمک درباره IQ زیست

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود کتاب سطح بالاییه برای کسی که بخواد ذهنش تو زیست باز بشه کتاب فوق العاده ای هس
  • زیستی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود چون هیدرولیز و سنتز برای پلی مرهاست
  • کتاب رایگان(عیدیِ فار)

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    401 بازدیدها
    Omid AsiaO
    :grinning_face: ممنون
  • حواس

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    سلام پوست تنها اندام حسی که دارای عصب نخاعیه... پس میشه نتیجه گرفت که ابتدا پیامها به نخاع سپس به مغز میروند
  • 0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    316 بازدیدها
    M
    @sama1 سلام، تنها کاری که @ادمین میتونه انجام بده اینه که پیام شما رو منتقل کنه. من پیامتون رو منتقل کردم. اگه جوابی بدن یا خودشون اینجا مینویسن یا ما به شما میگیم. :waving_hand:
  • هیستامین!

2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    N
    چون فقط هیستامین باعث گشادی رگ ها میشد دیگ
  • کسی داره

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @دانش-آموزان-آلاء
  • درخواست آپلود فیلم های آموزشی زیست شناسی (سال ۹۶-۹۵)

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    598 بازدیدها
    S
    آلاء لطف بزرگی به آلایی ها میکنه اگر فیلمهای زیست سال قبل رو تکمیل کنه... تا لحظه ی آخر که نمیشه درس خوند و یاد گرفت، آخه پس کی تست بزنیم و دوره کنیم!!! دیگه وقتی نمونده! ادمین بزرگوار محبت کنید اطلاع رسانی کنید اگر قرار نیست فیلمها در سایت قرار بگیره ما هم در جریان باشیم و منتظر فیلمها نباشیم!!!!!! 🤔🤔🤔🤔 😐😐😐😐 😞😞😞😞
  • ⏳برنامه زیست نوروز ۹۷⏳

16
    4 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    751 بازدیدها
    N
    فقط حیف پیش ۲نیس😢
  • تست زیست فصل مهندسی ژنتیک

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    413 بازدیدها
    VictorKekeV
    @parizahra خب اون اتفاق میفته، ولی همیشه نه، بعضی وقتا اثر آنزیم محدود کننده تولید دو سر چسبنده نیست. برای همین این گزینه در حالت کلب صحیح نیست.
  • مشکل در درک جمله بندی!

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    759 بازدیدها
    شاهینش
    @victorkeke :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • غلاف میلین، لیپید؟ یا لیپو پروتئین؟

24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    VictorKekeV
    @شاهین من تکامل پیدا کردم، 360 درجه سرم چشم دارم نیازی به چرخوندن نیست :))))
  • سوال ساده از پتانسیل عمل

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    شاهینش
    @victorkeke 😂😂😂😂😂
  • فصل8-سوم

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    860 بازدیدها
    zhrZ
    @shiva-tr در فصل8-سوم گفته است: @zhr در فصل8-سوم گفته است: @shiva-tr در فصل8-سوم گفته است: @zhr سلام..پی دی اف خیلی سبز رو دانلود کنید نوشته ژنتیک مندلی..150صفحست..فوق العادست حتما یه نگاه بهش بندازید میشه لینکشو بدین): پیدا نکردم http://s5.picofile.com/file/8145040300/zhenetik_kheilisabz_www_konkur_in_.pdf.html منم مثل شما ژنتیک صفر صفر بودم حتی سال سوم دبیرستانم هیچوقت نخوندمش همین پی دی افو خوندم فقط حتی بدون تست زدن.. خیلی عالیی یاد گرفتم ..موفق باشید ممنون گلم.همچنین:smiling_cat_face_with_heart-eyes:
  • لنفوسیت ها و دیاپدز

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    yas-itsY
    @victorkeke زیست شناسی یازدهم(کتاب جدید) کامل توضیح داده ولی حرفی از دیاپدز نیست. زیست سوم یخرده گنگ تر توضیح داده و بازم حرفی از دیاپدز نیس.. . ولی خب داخل جزوه ام از میکرو2 کامل توضیح داده که دیاپدز هم داره
  • مرحله دوم رو‌نویسی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    N
    متن کتاب مهمه
  • تست زیست شناسی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    461 بازدیدها
    S
    @sheydadb37 بله... اگر محبت کنید و پی دی اف بهم بدین عالی میشه🌷 تست های زیست شناسی و اگر درس های تخصصی دیگه هم دارید لطف بزرگی میکنید اگر share کنید. سپاسگزارم
  • بیماری فنیل کتونوریا

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    424 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @victorkeke در بیماری فنیل کتونوریا گفته است: سلام دوستان. ما در بیماری آلکاپتونوریا خوندیم که تولید هموجنتیسیک اسید هیچ‌ تغییری نمیکنه. پس درست نیست که بگیم زیاد یا کم میشه تولیدش. در بیماری فنیل کتونوری، درسته بگیم تولید فنیل آلانین در خون زیاد شده؟؟؟ در ضمن، میتونید بگید‌ کدوم کتاب بود این مطلب؟ من تستش رو دیدم ولی یادم نیست کجا خوندم @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء درود درمورد تولیدش تو کتاب حرفی زده نشده بهتره بگیم مقدارش سال سوم ژنتیک