Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • کتاب 6جلدی کمپبل

30
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    22ستاره2
    @alika در کتاب 6جلدی کمپبل گفته است: @22ستاره مرسی از راهنماییتون خواهش میکنم
  • زیست

24
    1
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sheydadb37S
    :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
  • یه سوال زیست

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    582 بازدیدها
    Omid AsiaO
    باشه خیلی ممنون
  • قلب

2
    3
    9 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    402 بازدیدها
    romisaR
    در عکس آخر با چهره ای متفاوت از قلب آشنا شدم خوب بود
  • زیست ژنتیک جمعیت

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    nafiseh123N
    @javadm328 باشه مرسی
  • زیست

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    nafiseh123N
    @javadm328 در زیست گفته است: سوال گفته مردی که سالم است مبنلا به مینور باشد(ناقل اشد) خب اینجا جمعیت رو نگفته که از همون اول مرد های جامعه رو در نظر گرفته نه اینکه اول جامعه رو در نظر بگیره و بعدا مرد ها رو که اگه اینطوری بود .باید ضربدر یک دوم میشد. ولی چون سوال از همون اول روی مرد ها بحث میکنه یعنی مثل این میمونه زن نداریم (چقدر خوب میشد جامعه بدون زن بود :face_with_tears_of_joy: ) پس لازم نیست ضرب کنیم در یک دوم :winking_face:
  • شبدر

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    Marjan 77M
    @rahil_28 خواهش میکنم عزیزم
  • سوال زیست... بخش حواس

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    742 بازدیدها
    romisaR
    نوشته مجرایی که هوا را در گوش خارجی انتقال می دهد مجرای گوش می باشد مجرایی که هوا را در گوش میانی انتقال می دهد شیپور استاش می باشد
  • رونویسی و باز آلی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    hamidreza gholamqomiH
    خب در محل رونویسی اگه مثلا در حین ساخت mRNA باشه حداقل دونوع باز میبینیم مثلا همه ی DNA با باز A باشه و مکمل آن هم U باشه حداکثر هم 5 نوع میتونیم ببینیم A T C G U حالا بازم اساتید رو تگ میکنم شاید من اشتباه بگم 😁 @دانش-آموزان-آلاء @ادمین @Dr-Bernosi
  • زیست چشم مرکب

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    390 بازدیدها
    نفیسه 134ن
    @romisa1234 در زیست چشم مرکب گفته است: کنکور 89 دو گیرنده نور گرفته سوال دوم نمیدونم چون کتاب گفته بسیاری از حشرات اونم برای گرده افشانی خرچنگا که لازم ندارن ..دارن؟ به نظرم بسیاری میشه گرفت مرسی خیلی لطف کردین:slightly_smiling_face:
  • نحوه ی صحیح زیست خوانی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    738 بازدیدها
    M
    توی کنکور 96 15تا سوال جواب دادم ولی هیچکدومشو مطمین نبودم :disappointed_but_relieved_face:
  • شبدر کوچولو 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🍀🍀🍀

8
    3
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    559 بازدیدها
    B
    سپاس🌠🌠🌠🌠🌠
  • بازم رمز دی ان آ

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    somayeh pghzS
    فک کنم اینجوریه! اگه متوجه نشدی بگو توضیح بدم. [image: 1512895000118-photo-2017-12-10-12-05-51-resized.jpg]
  • تریکودینا و رونویسی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    somayeh pghzS
    تریکودینا یه یوکاریوته. عوامل رونویس پروتیین هایی هستن که در رونویسی به RNAپلیمراز کمک میکنن. چون پروتیینی هستن پس باید از روشون mRNA ساخته شه. و ساخت mRNA در یوکاریوتها با RNAپلیمراز2 انجام میشه. کار RNAپلیمراز1 ساخت rRNA (ریبوزومی) هست.
  • نوکلئوتید و باز آلی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    somayeh pghzS
    کل رمز های ممکن که 64 نوعه. رمزها هم سه حرفی هستن. فکر کنم اینطوریه. اگه اشتباهه دوستان کمک کنن. [image: 1512893942026-photo-2017-12-10-11-47-49-resized.jpg]
  • زيست 1

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    654 بازدیدها
    fbhnF
    [image: 1512889492707-img-resized.jpg] میشه این قسمته با افزایش ابعاد رو توضیحش رو بهم بگین🙏
  • پروتئین سازی

66
    0 رای ها
    66 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    fbhnF
    ممممممممممنووووننننمممممم😄😄🌼🌻
  • مغز

27
    2
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    B
    @rahil_28 در مغز گفته است: @zahra-m1999 بریم هناس جان :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_halo: 💖💖💖💖✋✋✋✋👑👑😘😘
  • مندل مهندسی ترکیب 😅

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    A
    گزینه 1دیگه
  • بافت پیوندی مننژ

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    بهارهب
    @نفیسه-134 در بافت پیوندی مننژ گفته است: سلااام کل بافت پیوندی مننژ از نوع سست هست درست؟؟بافت پیوندی سست هم که رگ خونی داره درست؟؟؟پس کل لافت مننژ دارای رگ خونی هست ففط در نرم شامه خیلی فراوان تره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باتشکر:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: سلام سخت شامه از بافت پیوندیه متراکمه عنکبوتیه هم از یه لایه ورقه ای بافت پیوندی متراکم تشکیل شده و هیچ عروق خونی نداره نرم شامه عروق خونی داره