Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • هم استانی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    loveyoueshghyL
    این تاپیک درست کردم برای اینکه با هم استانی های خودم اشنا بشم بچه های سیستان بلوچستان هرکس هست پست بزاره
  • امینی راد :جزوه کانال

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    742 بازدیدها
    The BestT
    @panah7 @sadezistbiamozid
  • زیست پیش جهش

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    T
    @loveyoueshghy در زیست پیش جهش گفته است: با سلام سوالم این بود در جهش تغییر چارچوب اگر سه نوکلوتید برداشته شود جهش انجام شده است اما در ساختار dna زیاد تغییری ایجاد نمیشود طوري كه اصلا انگار نه انگار جهشي انجام شده است دراین صورت بازم نوع جهش جهش تغيير چار چوب است ? با اینکه چارچوب dna در این صورت تغییر نمیکند خودکتاب هم گفته؛«به طور معمول» 2 نوع جهش نقطه ای داریم...
  • زیست دوم فصل 6

5
    2
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود تستش مشکلی نداره ورود خون به قلب توسط سیاهرگا صورت میگیره که اینچا منظور دریچه های دهلیزی بطنی هستن که باز هستن
  • اشتباه های کتاب درسی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    640 بازدیدها
    T
    @delete-account در اشتباه های کتاب درسی گفته است: به دلیل عدم استقبال ....ختم جلسه:bowtie: :confused: چ شیک تموم شد یادش بخیر
  • زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95)

منتقل شده
    144
    2 رای ها
    144 دیدگاه‌ها
    19k بازدیدها
    P
    @sohrab سلام فیلم فصل 4رو کی میذارید این هفته تو قلمچی میاد
  • گردش مواد گیاهیش کو؟

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    M
    @علوم-آزمایشگاه در گردش مواد گیاهیش کو؟ گفته است: استاد رحیمی گیاهی تدریس نکرده چرا؟چکار کنم من😓 سلام، چرا تدریس شده ویدئوهای آخر رو ببینید نوشته گیاهی
  • پارانشیم آبکشی

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AmirbernosiA
    @22ستاره در پارانشیم آبکشی گفته است: @dr-bernosi در پارانشیم آبکشی گفته است: بله.......... خلاصه ایشالله که به خواستتون برسین سپاس همچنین
  • فصل 3 زیست پیش دانشگاهی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    486 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @zahra-m1999 :heart:
  • آناتومی و فیزیولوژی سیستم گردش خون (قلب)

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    B
    @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء
  • سوال زیست سوم امینی راد

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    378 بازدیدها
    A
    @bahareee خواهش میکنم موفق باشین
  • زیست ۴ فصل ۱

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    307 بازدیدها
    donya bivafaD
    @Dr-Bernosi
  • زیست را به سبکی متفاوت بخوانید...!

34
    1
    1 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    arash4748A
    http://forum.konkur.in/thread43013.html
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • زیست یازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    M
    @mahdis_hojjati در زیست یازدهم گفته است: کدوم استاد برای زیست یازدهم خیلی خوبه؟ سلام. یه استاد که بیشتر نداره برای پایه یازدهم. شما یه جلسه از هر درسی ببینید مطمئنا خوشتون میاد.
  • بهترین کلاس ها برای زیست از الا

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    455 بازدیدها
    DR.Of The FutureD
    سلام آقای رحیمی استاد خوبی هستن
  • زیست 1

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @loveyoueshghy فیلم های دکتر رحیمی گوارش نگا کنی عاالی یاد ت میمونه همین بخش
  • منبع زیست

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    22ستاره2
    @dr-of-the-future در منبع زیست گفته است: @22ستاره در منبع زیست گفته است: @dr-of-the-future در منبع زیست گفته است: http://konkoorsara.ir/دانلود-رایگان-کامل-ترین-جزوات-زیست-است/ متاسفم این رو میگم ولی من استاد عمارلو رو که پارسال همایش داشتن تو استان ما از نزدیک دیدم ایشون خودشون این جزوه هایی که گفتن هستن تو بازار به نام خودش و تو سایت ها رو رد کردن و جزوه هاشم خیلی گرونن اصلشون بنظرم همونه اینا رو به صورت کتاب دارن نشر دریافت دو جلد فک کنم کلش بشه 50 یا 60 تومن اینی که من فرستادم چاپ 94 هس باشه اون چیزی که شما میگین درست من فقط چیزی که شنیده بودم رو گفتم و نظرمو
  • زیست پیش تنظيم بيان ژن

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    T
    اینی ک میگم خارج از کتابه فقط جهت آگاهی و از نظر کتاب غلطه؛(ولی ج سوال تو) رونویسی ژن 3انزیم فقط به حضور لاکتوز بستگی نداره بلکه حضور گلوکز در محیط هم می‌‌تونه بیان ژن تحت تاثیر قرار بده، وقتی لاکتوز به تنهایی در محیط باشه اپران لاکتوز صد در صد بیان می‌‌شه، ولی وجود گلوکز 50 مرتبه بیانش را *کاهش *می‌‌ده درسطح کتاب فقط باید بدانیم تعدادی همیشه رونویسی میشه(صفر نیست)
  • میکروسکوپ رو گوارش!

31
    2 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.LilaD
    @dr-bernosi برا همه فصلا همچین تایپیکی دارید