Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • سوال از کلیه _بازجذب فعال مواد از نفرون

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    634 بازدیدها
    moM
    @dr-bernosi در سوال از کلیه _بازجذب فعال مواد از نفرون گفته است: چون نمک یونه، چون امینواسید و گلوکز توی غشا حل نمیشن و نمیتونن بر اساس انتشار وارد شن اگ اینجوری باش جز اینکه با انتقال فعال جذب شه راه دیگ ای نداره ولی خو با توجه ب تعریف انتقال فعال تو کتاب ک میگه بر خلاف شیب غلظت حرکت میکنه اشتباه دیگ چون ب خاطر اینه ک کانالهای دیواره نفرون ب اون حد استانه فعالیت خود نرسیدن برا همین از طریق انتقال فعال این مواد جذب خون میشن و تو افراد دیابتی چون این کانال ها ب استانه فعالیت خودشون میرسن ب خاطر اینکه گلوکز خون زیاده مقداری از اون وارد ادرار میشه و باز جذب خون نمیشه
  • ترجمه

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    699 بازدیدها
    A
    اره..دیگه
  • يه سوال زیستی دارم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    537 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @خاتون در يه سوال زیستی دارم گفته است: بچه ها اين جمله درسته؟ http://uupload.ir/files/usqp_img_20171202_120945.jpg @همیار @Dr-Bernosi بله
  • زیست بخش عصب

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    482 بازدیدها
    نفیسه 134ن
    ای کسانی که بازدید میکنید خو ب ج بدین دیگه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :eyes:
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • یه سوال بچه گانه ولی مهم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود چانداران ینی موچوداتی که زندن! چیا زندن؟ قارچا، آغازیان، گیاهان ، باکتریا و چونورا ولی خود چونورا زیرشاخه ی چانداران هستن
  • نحوه دیدن فیلم زیست؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    432 بازدیدها
    A
    اگه بعد از خوندن کتاب ببینی بهتره..چون آقای رحیمی نکات ریز رو میگن
  • فاگوسیت ها

38
    0 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @dr-bernosi من به کسی بی احترامی نکردم وقتی مطلبی رو بیان میکنه کسی از اولش میخونم انتظارم دارم بقیه در مورد مطالب من اینجوری باشن اگه نه لطف کنن نظر ندن این بی احترامیه؟!
  • اشتباه در حل سوال ژنتیک !!!!

10
    1
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    832 بازدیدها
    انتزاعا
    @ata1214 ممنون از وقتی که گذاشتید... بله من هم می‌دونم که این مسئله رو با توجه به خواسته سوال میشه به شکل های گوناگونی حل کرد اما این تاپیک بیشتر بخاطر این بود که چون در فیلم حالات مختلف توضیحی داده نشد بچه ها یی که به این موضوع دقت نکرده بودند متوجه شوند.
  • سوال زیست از دستگاه ایمنی

14
    1
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @نفیسه-134 در سوال زیست از دستگاه ایمنی گفته است: @dr-bernosi نه به نظرم درسته پادتن وارد نشه ولی اون چیزی برای پذیرش پادتن رو همیشه داره منطق شما گزینه دو رو رد میکنه از سوالات دکتر خادم هست گیرنده رو ندیدم 1 میشه
  • جانورشناسی/چرا واقعا؟!!

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    انتزاعا
    @romisa1234 در جانورشناسی/چرا واقعا؟!! گفته است: ولی این دو تا هیچکدوم جانور نیستن جاندارن 🤣👍
  • چندتا سوال ساده زیست

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    نفیسه 134ن
    @dr-bernosi حله دکتر:v:
  • سوال زیست

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    268 بازدیدها
    فادیاف
    مرسی :face_blowing_a_kiss:
  • سوال ساده زیست

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    نفیسه 134ن
    سلااام عزیزان ایا این نتیجه گیری های من درستند؟؟؟؟؟ )در دفاع اختصاصی لنفوسیت ها و ماکروفاژ دخالت دارند و نوتروفیلها نقش ندارند 2)لنفوسیت های Bبه تمام میکروب ها و سلولهای سرطانی حمله میکنند اما به سلولهای الوده به ویروس فقط اینترفرون و Tکشنده حمله میکننند و لنفوسیت های Bنقشی ندارند 3)لنفوسیت های Tبه تمام میکروبها حمله میکنند اما Tکشنده اش فقط به سلولهای سرطانی و سلولهای الوده به ویروس حمله میکند و با هیچ میکروبی کاری ندارد 4)کتاب گفته هر لنفوسیت روی سطحش گیرنده دارد پس وقتی تستی گفت تمام لنفوسیت ها گیرنده دارند باید صحیح بگیریم و نگیم چون Tکشنده و پلاسموسیت ندارد ردش کنیم درواقع وقتی میگه لنفوسیت منظورش خود خود لنفوسیت اولیه است نه پلاسموسیتش درست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • سوال از زیست

66
    0 رای ها
    66 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    @parisa76911 در سوال از زیست گفته است: ببخشید میشه ترتیب ساختار دیواره سلولی بگید بمن ؟؟؟ از داخل به خارج میشه غشای پلاسمایی بعددیواره ثانویه بعددیواره نخستین تیغه میانی ینی خارجی ترینش میشه تیغه میانی وداخلی ترینش غشای پلاسمایی؟؟ درسته اینی ک گفتم؟؟ از داخل به خارچ به ترتیب دیواره دومین نخستین بعدش تیغه! بله درسته حرفتون
  • زیست دهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    450 بازدیدها
    T
    چیزی ک میگم براساس زیست1کنکور97(نمیدانم کتابای شما چقدر فرق کرده چاپ های جدید) ولی بر اساس شکل ص22...بعضی گیاهان دارند
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • سوال زیست فوری

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    562 بازدیدها
    T
    @javad-mahdizadeh در سوال زیست فوری گفته است: @tamom در سوال زیست فوری گفته است: @javad-mahdizadeh در سوال زیست فوری گفته است: @tamom در سوال زیست فوری گفته است: تقریبا صفره اما از نظر شدن میشه... اگ اینطوری فرض کنیم ک آنزیمی مثل dnaپلیمراز دچار نقصی شده باشه،ک توانایی ویرایش رو از دست داده باشه(یعنی عدم توانایی شکستن فسفودی)درنتیجه خطا میره بالا اون موقع میه جهش که نتیجش میشه نقص آنزیمی نه نقص ژنی اصلا یکی نقص ژنی رو برام تعریف کنه :/ ببین ما چند نوع جهش داریم(ص 126 سوم و 25پیش بخون)توی جهش های کروموزمی ممکنه بیش از ی ژن دچار نقص بشه...جهش های حاصل از اشتباهای dnaپلیمراز جهش های نقطه این...فضایی فک کنیم،دی ان ای پلیمراز به دلیل مشکلات!یه دن ای ای پرخطا رو میسازه(تا اینجا شد نقص ژنی)حالا...خب فرض کن مثلا ژن تولید ی انزیمش چندجاش مشکل داره ،اون انزیم یا ساخته نمیشه اصلا مثل مثلا تجزینه کننده هموجنستیک در الکوپتونوریا،یا بیماری فنول کتونوریا یا میسازش اما ک کارایی نداره،نقص داره مثل یسری بیماری های دیگ...بیماری های حاصل از نقص انزیمی رو شکل میدن حله حله عشقی عشق من تو را نداشتم هلاک میشدم خواهش : )
  • سوالات زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    J
    @dr-lila در سوالات زیست گفته است: @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار یک ملکول mRNAنابالغ اگر برای بالغ شدنش ۶۰پیوند فسفو دی استر دستکاری شده باشد DNAاولیه ک از روی آن رونوشت شده است چند اگزون داشته است؟؟۴۲یا۲۱ 42
  • تعداد تست زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    J
    هر چه بیشتر بهتر