Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ابتدا یا انتهای استراحت عمومی قلب

20
    1
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @سمیه-صادقلو @hamed-bagheri-0 ممنونم دوستان 🌻
  • پتانسیل عمل

حل شده زیست۱۱ تجربیا یازدهم تجربی
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    Zahra.tgZ
    @zahra-zahraii آهان به اینجاش فکر نکرده بودم:)
  • زیست دهم تنفس👃🏻🌻

7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    Asal M 2A
    @zahra-zahraii آهان بله بله حواسم به باکتری که مورد مطالعه گریفیت نبود فقط موش رو در نظر گرفتم😅🤭مرسیی زهرا❤️
  • زیست دکتر خیر اندیش

دانش آموزان آلا
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    zahra malekiZ
    @0-0ftm اهان ممنون
  • زیست دهم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    Trtp MoT
    @امیر-حسین-سوری-لکی-0 [image: 1642675602051-screenshot_20220120-141607_chrome.jpg]
  • پیشنهاد بدین

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    MOBARAKE NOROOZIANM
    @هدی-هاشمیان سلام دوست عزیز امیدوارم شماهم حالت خوب باشه من خودم از اون افرادی هستم که وقتی یه سوال داشته باشم و به جواب قطعیش نرسم ذهنم آروم نمیشه و خیلی درگیرش میشم به نظرم بهترین راه توی این مواقع اینه که اون مطلب رو یه مدت سعی کنی فراموش کنی اینجوری ذهنت آروم میشه و زمان برای تحلیل داره من خودم خیلی اوقات به سوالای دیگران با نظریه خودم جواب دادم و بعد دیدم اشتباه ست واقعیتش اینه که علم زیست شناسی علمی که همیشه قابل تغییره چون هر روز چیزای جدید کشف اما ریاضی مثلا این طور نیست تو وقتی یه مسئله داری همیشه یه جواب داری ولی ممکنه راه رسیدن به جواب متفاوت باشه به نظر من جذابیت علم زیست شناسی به همینشه
  • ماهیچه حلقوی بنداره

حل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @amin-forouzan ببخشیدیعنی الان حرف من درسته و نرم اصلاح کنم جمله ای که تو کتاب نوشتم رو؟
  • درخت گیسو

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    shayan motaghiS
    نهان دانه نیس ولی فک کنم از تیره بازدانگانه
  • زیست دوازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    Hhh HhH
    @maral-hamid خواهش میکنم🙏🏻 خدانکنه💫
  • تست از فصل یک دهم

حل شده
    15
    2
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @sara_r 🌸🤍
  • کیسه های معده ملخ

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    shayan motaghiS
    @هدی-هاشمیان دوست عزیز معده شبیه کیسه هست با کیسه های معده در ملخ فرق میکنه شکل کتابو ببینید کیسه های معده با ترشح انزیم به پیش معده در گوارش شیمایی غذا غیر مستقیم نقش دارد بعد از اون محل اصلی جذب در معده است تو چاپ قدیم (97) میگفت که اب و یون ها از راست روده جذب میشوند ولی این جمله رو هم حذف کردند
  • یاخته های مخاطی معده

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @amin-forouzan خیلی ممنونم😁😂
  • ماهیچه دو و سه سر بازی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    S
    @mahan-xodayi-2 در ماهیچه دو و سه سر بازی گفته است: سلام توی کتاب تستم دو نقطه پارادوکس دیدم اگه کسی مطمنه منم مطمن کنه:) ی تستی گفته که دو سر بازو به کتف و زند زبرین متصل هستش ولی سه سه سر بازو به کتف و زبرین و خود استخوان بازو متصل است. ی تست دیگه گفته دوسربه کتف و زبرین و خود بازو متصله و سه سر به زیرین و بازو و کتف متصله.... میدونم سه سر رو اضافی اوردم گفتم لاغقل وقت میزارین ی یاداوری بشع:) خب الان تست اول درسته یا دوم؟؟؟ @دانش-آموز-کنکوری @تجربیا @همیار سلام تست 2 درسته من اینطوری از عکس کتاب تحلیل کردم که ماهیچه دو سر در بالا دو شاخه شده یه شاخه به کتف وصل شده و یه شاخه به خود بازو وصل شده از طرف پایین هم یه شاخه شده کلا و به استخوان زبرین وصل شده برای سه سر بازو هم از طرف بالا با کتف و از بغل با استخوان بازو و از طرف پایین به استخوان
  • My study وسميه صادقلو

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @هدی-هاشمیان منظورم اینه که اینطوری باشه ببینین گفتم شاید نیاین ببینین به خاطر همین اسمتون را زدم
  • به چه دلیل میگین کبد غده هست

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @سمیه-صادقلو آره به نظر خودمم حرفش اشتباه بود متشکرم از پاسخگوییت
  • ابهام گیاهی

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    Nila YSN
    سلام ببخشید سوالم مربوط به فصول انتخاب شده نیست☹️ درسته که دیواره ی پسین پکتین نداره و فقط سلولزه؟و اینکه با توجه به کتاب فعلی که برای دیواره ی نخستین هیچ چیزی درمورد تعداد لایه نگفته لفظ لایه های دیواره ی نخستین رو غلط بگیریم؟ تو تستایی که زدم حتی در شمارش ها دیواره ی نخستین رو تک لایه دونسته بود چرا کتاب درمورد آنتی اکسیدان فقط گفته ترکیبات رنگی واکوئل و کروموپلاست؟یعنی کاروتنوئید کلروپلاست رو در نظر نگرفته؟و من تو تستا دیدم کلروفیل رو فاقد خاصیت پاداکسندگی در نظر میگیرن ولی کلروپلاست رو بخاطر داشتن کمی کاروتنوئید دارای خاصیت انتی اکسیدان میدونن... @mehranmirzaei
  • قلب

3
    4
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    577 بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @fereshte-jafarvand سلام دستت درد نکنه
  • بچه های تجربی تروخدا کمککککک

حل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    426 بازدیدها
    HADAF BigH
    @my-study در بچه های تجربی تروخدا کمککککک گفته است: @hadaf-big چذا عزیزم تغییر داشته منم تو کتابروشی همینجوری چک کردم ک.نفهمیدم تقلبیه دیگ ! داش متن کتاب رو خودت دانلود کن ببین
  • ژنتیک فصل ۴ گفتار ۳

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    446 بازدیدها
    Sara_RS
    @فاضل-جهانگیری 🌸🌸
  • گوارش

حل شده
    27
    0 رای ها