Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • میتوز

حل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @m-tg خیلیی ممنونممم بله متوجه شدم🌸🤍
  • ایا کبد غده است ؟!😶

حل شده
    52
    1
    1 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    7k بازدیدها
    my studyM
    @gomnam-gharib-0 غده هست و بزرگ ترین غده بدن هم هست ولیییی غده برون ریزه نه درون ریز(به خاطر ترشح صفرا) برای ترشح هورمون سلول های درون ریز ویژه داره ولی چون این سلول های درون ریز پراکندن نمیشه گفت کبد غده درون ریزه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • نگاه نکنی از دست رفته 0.o

6
    17 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    989 بازدیدها
    amir ahmadiA
    مرسی زحمت کشیدی اصن بچه ها رو شرمنده کردی😂 ولی جدا خیلی جالبه⚘🍃😂افرین
  • دیابت

@زیست
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    Milad AsgariM
    @معمار-ویران نترس فحش نیست یه مثلِ که به شیر ها میگن😁
  • متن کتاب درباره مویرگ و آنزیم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Hamid.sH
    @milad-asgari تشکر
  • زیستِ2

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    سارا M 0س
    @سمیه-صادقلو @حسین-شیردل @Milad-Asgari @حمید-صباحی متوجه شدم دوستان،ممنونم بابتِ پاسختون🌸
  • حرکت قطعه قطعه کننده روده بزرگ

28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @erfan-hashemi بله متشکرم
  • دستگاه گردش خون

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Asal M 2A
    @rahman-zaheri 👌🏻
  • مجاری مخاطی

حل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    S
    @atena-abolhasani در مجاری مخاطی گفته است: @sarvin-piri ممنونم🌹 خواشم میکنم دوست عزیز🥰
  • گل ادریسی

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    Nila YSN
    @sarvin-piri نه نگرفتم متاسفانه شما میتونید توضیح بدید؟
  • سوال از زیست دوازدهم فصل ۲

حل نشده @تجربی @دوازدهم
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    438 بازدیدها
    S
    @مهدیه-احترامی-0 در سوال از زیست دوازدهم فصل ۲ گفته است: سلام همگی امیدوارم حالتون عالی باشه ...🤗🌺 چند تا سوال دارم که می‌خوام باهاتون در میون بزارم اگه میشه پاسخ بدید ...😊 ۱-با توجه به شکل صفحه ۳۴ آیا بعد از هر توالی راه انداز توالی اپراتور وجود دارد؟ ۲-در مورد قند لاکتوز اگه دقت کرده باشید تو پاراگراف اول صفحه ۳۴ گفته اگه این قند در محیط کم باشه ساخت آنزیمش کاهش پیدا می‌کنه و اگه نباشه ساختش متوقف میشه درسته؟ خب حالا پاراگراف یکی مونده به آخر مربوط به قند مالتوز رو بخونید که گفته نبودش هیچ آنزیمی رو تولید نمیکنه (روی کلمه ی (تولید نمی کنه) تمرکز کنید) حالا سوال ما اینجاست چرا برای لاکتوز این رو نگفت؟؟؟ چرا گفت در صورت نبود لاکتوز تولید آنزیم متوقف میشه چرا نگفت در صورت نبود لاکتوز آنزیمی تولید نمیشه ؟؟؟ سلام لطفا اگه جواب سوالاتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • گریفیت

حل نشده
    9
    2
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    S
    @m-sina در گریفیت گفته است: سلام دوستان گزینه سوم و چهارمو ببینید گزینه سوم: کربن دی اکسید چی میگه اونجا! گزینه چهارم: تغییر حداکثری پوشش خارجی چیه دیگه [image: 1638550358346-1191bacc-7312-4014-91dc-f27afe19622b-image.png] [image: 1638550426866-116cec6a-5503-48bc-86d2-a781904ea87d-image.png] سلام لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • فصل 4 زیست دهم

14
    1
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    S
    @heli در فصل 4 زیست دهم گفته است: [image: 1638607308835-20211204_115525-resized.jpg] سلام چرا گزینه 3 غلطه؟ توانایی کبد ... مگه وقتی خون غلظت داشته باشه این نیست که گلبول های قرمز کمتر تخریب میشن یا اینکه بیشتر تولید میشن، خب اهن کمتری در کبد به صورت ذخیره هم باقی میمونه دیگه ؛ پس توانایی کبد برای ذخیره اهن بیشتر میشه چون ظرفیتش بیشتر میشه . نه اینکه بیشتر توش اهن ذخیره بشه. به نظر من درسته این گزینه اگر میتونین راهنمایی کنین . سلام لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .ممنون
  • جهش

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    S
    @sara_r در جهش گفته است: سلام دوستان به نظرتون غلط بودن این جمله به خاطر چیه؟ [image: 1638766431666-_-resized.jpg] من گفتم چون جهش هم امکان داره تفاوت فردی رو کم کنه ایا درست میگم؟ @تجربیا سلام .اگه جوابتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • جهش های بزرگ

حل نشده @زیست دوازدهم @کنکوری۱۴۰۱ @دوازدهم دانش آموزان آلا راه ابریشم زیست
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    610 بازدیدها
    S
    @mohammad-dehghani در جهش های بزرگ گفته است: سلام دوستان در این فیلم استاد موقاری (alaatv.com/c/18242) در گزاره چهارم ایشون گفتن: "جهشی که در آن می توان تنها تغییر در طول یک کروماتید دید" میشود-> حذفی و جا به جایی حذفی رو فهمیدم اما نفهمیدم چرا جا به جایی هستش. خودشون گفتن اگر واژه (می توان) رو حذف کنیم دیگه نمیشه جابه جایی رو هم بگیم ولی به نظر من حتی با وجود کلمه (می توان) هم نمیشه جا به جایی رو در نظر گرفت. چون جا به جایی چه به کروماتید خواهری بره چه به کروموزوم غیر همتا باعث تغییر طول دو کروماتید میشه اگر هم به خود همون کروماتید بره باعث تغییر طول نمیشه اگر نظری دارید لطفا بگید ممنون سلام دوست عزیز جواب سوالتون رو گرفتین ؟اگه گرفتین لطفا حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • کتاب کار زیست دهم

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    S
    @mlika-hoveida در کتاب کار زیست دهم گفته است: سلام وقت بخیر کسی پی دی اف پاسخنامه کتاب کار زیست دهم رو داره؟ میشه لطفا بفرسته ممنونم♥︎ سلام لطفا اگه مشکلتون حل شده حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • بالاترین غده درون ریز بدن

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Asal M 2A
    @hamed-bagheri-0 اپی فیز
  • زیست دهم فصل۲

حل شده
    21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها