Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گفتار۳ فصل کلیه : تنوع دفع و تنظیم اسمزی در جانداران

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    Eshagh SakiE
    @فاضل-جهانگیری در کتاب چاپ 98,99 موجوده , یه بخش هایی مثل متانفریدی و پرتو نفریدی توضیحاتش کمتر شده , ولی بطور کلی حذف نشده
  • ژنتیک

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    Sahar .mS
    @narjes-javdan آها درسته🙏 کلا اسم بارز نهفته از قبل روشونه چون نوع اللشه اصلا.
  • فصل 4 زیست یازدهم

حل شده @زیست @یازدهم
    12
    4 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    485 بازدیدها
    Milad AsgariM
    @محمدطاها-نویخت سلام مورد اول درسته چون در دستگاه گوارش پیک های شیمیایی کوتاه بردی هستند که ناقل نیستند...ناقل عصبی در کتاب درسی بعنوان پیک کوتاه برد توصیف شده.در جواب مورد دوم هم میهش اینطوری گفت که بخش تیره هیچ تغییری نمیکند و فقط از طول بخش سفید کاسته میشود. آلدوسترون هم اگه اشتباه نکنم با خود تنظیمی منفی باید تنظیم بشه...باز شما از بقیه دوستان هم بپرسید.
  • پاسخ اولیه و ثانویه

حل شده
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @sara_r قربونت🥰
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • باز هم اشتباه کتاب

2
    1
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    غریبه ترین آشناغ
    @fargol-sh سلام بله اشتباه چاپیه
  • ❤ژنتیک❤

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    Narjes JavdanN
    @آرمان-محمودی سلام برای مادر فرض میکنیم KH kh یا kH Kh برای پدر هم kH Y پسر متولد شده Kh Y دختر متولد شده kH kh پس برای مادر میشود kH Kh و پدر هم که kH Y بود و فقط گزینه یک محتمله
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • جزوه زیست

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    481 بازدیدها
    Cherry blossom Butterfly smileC
    @romina-2006 من خودم نکات رو تو کتاب مینویسم بعضی وقتا تو زیست لازمه که بنویسی این نکته برا کدوم خطه ولی خب همون طور که خودتم گفتی نکات زیادن . من برای همین یه کاغذ برداشتم که توش ادامه نکات رو نوشتم و بعد به همون صفحه میچسبونم که هر وقت اون صفحه رو میخونم ، اونم بخونم اینطوری هر دفعه کتاب رو که میخونی ،مطالب هم برات مرور میشه
  • سازش گیرنده ها

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @zahra-zahraii متشکر🌸
  • بافت استخوانی فشرده و اسفنجی

منتقل شده
    28
    1
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    @milad-asgari اینو یه جایی خوندم فکر کنم آره چون این سلول‌ها دیاپدز که میکنن همه جا میتونن برن
  • فضای بین سلولی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    Nila YSN
    @mehranmirzaei
  • تیره میشود یا تیره دیده میشود؟عایق گرما یا سرما

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    17 بازدیدها
    Nila YSN
    سلام دیواره ی پکتوسلولزی یاخته های کلانشیمی در رنگ امیزی تیره میشود ،این جمله تو تست درست بود ولی لفظ تیره دیده میشود کتاب با تیره میشود فرق نداره؟اخه انگار کتاب میگه حالا زیر میکروسکوپ باعث میشه تیره دیده شه... و اینکه کتاب گفته پوستک در حفظ گیاه دربرابر سرما موثره ولی یه تستی گفته بود عایق گرماست و درست گرفته بود ،کتاب جای دیگه ای گفته عایق گرما هم هست و عذر میخوام من چون این فصلو نخونده بودم قبلا سوالاتم در رابطه با کلمات یه مقدار زیاده و برام ابهام ایجاد میشه:( @mehranmirzaei
  • ترجمه

9
    1
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    Narjes JavdanN
    @امیر-حسین-سوری-لکی-0 بله
  • یاخته های فاگوسیتوز کننده

حل شده
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    Sara_RS
    @alireza-ehsani خیلی ممنونم🌸
  • هورمون ضد ادراری

حل شده @دانشآموزآلا @دانش-اموزان-ال
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    Narjes JavdanN
    @milad-asgari سلام خواهش میکنم خوشحالم که براتون مفید بود. الان اومدم سوال رو پیدا کنم دیدم دوستان جواب سوالتون رو دادند. 😅
  • ماهیچه منشعب؟!

27
    1
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    686 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @m-tg خیلیی ممنون همچنین🧡
  • نوتروفیل🤔

حل شده
    6
    0 رای ها