Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • پیاز بویایی

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Sara_RS
    @mohamad-rəza بله اینم بالاش گفته طبق شکل اما با دلیلی که گفتم جور در نمیومد
  • تکنیک 7 شاخه

@همیار کنکور تجربی تجربیا دانش آموزان الا
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    Balal EB
    سلام آقای موقاری گفتن اگه پدرمادر سالم و دختر بیمار 100 درصد مغلوبه تا اینجاش قبول بعد گفتن اتوزومی مغلوب هست و وابسته به x نیست الان شما نگاه کنید اگه مادر Xa بده و پدر هم Xa بده که دختر XaXa میشه و بیمار اما آقای موقاری اشاره ای به Xa پدر نکردن و گفتن چون پدر سالمه XA میده چرا اینجوریه؟ چرا پدر سالم نمیتونه Xa بده تو یه بیماری مغلوب ممنون میشم
  • ژنتیک دوازدهم

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    M AbbassiM
    @amin-forouzan باشه ممنون که پاسخ دادین
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • گوارش و جذب

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    محدثه شعبانیم
    @amin-forouzan متوجه شدم ممنون 💙
  • نزدیک بینی

حل نشده
    3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Sara_RS
    @matin-mousavi-1 ممنونم🌸 ولی یه جاش برام مبهمه توی اجسام دور وقتی مژگانی به استراحت در میاد عدسی هم کشیده تر میشه نمیدونم چرا این اتفاق تو نظرم کمتر شدن فاصله عدسی و مژگانی میشه🤔
  • پرده صماخ

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    S
    @sara-haghighatrad 🌻🌻
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • لاکتوز

حل شده
    11
    2
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    GaladrielG
    @m-sina نه خب جدی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ببین وقتی ما شیر میخوریم این شیر هضم میشه تو بدنمون یکی از چیزاش همین لاکتوزه که هضم میشه پس بدنمون میسازه انزیمش رو
  • آنتی اکسیدان

منتقل شده حل شده
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    heydar taherinejadH
    @f-seif-0 عجب ایول👍
  • مصرف ATP / ریبوزم روی هسته

حل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    اهوراا
    @sarvin-piri این @سجاد-ذوالفقاری در مصرف ATP / ریبوزم روی هسته گفته است: پس با توجه به اینکه توی میتوکندری و کلروپلاس هم ریبوزوم داریم میتونیم بگیم در مجموع توی 4 قسمت از سلول ریبوزوم وجود داره توی کتاب و توی جزوه آقای موقاری سرنوشت پروتئین های که از ریبوزوم های این سه بخش (1. سیتو پلاسم 2. درون کلروپلاست یا میتو کندری 3. چسبیده به شبکه آندو پلاسمی زبر) تولید میشه رو گفته سرنوشت اونایی که از ریبوروم های متصل به هسته تولید میشه رو هم باید بدونیم یا نیاز نیست ؟
  • رونویسی

زیست دوازدهم
    10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    HADAF just rank one konkorH
    @atena-abolhasani در رونویسی گفته است: @hadaf-just-rank-one-konkor سلام از نظر من خیر چون رونویسی فقط از روی نوکلئوتید های ژن انجام میشه مثلا راه انداز رونویسی نمیشه چون ژن نیست بله نظر من همینه ولی استاد عمارلو گفت درسته 🤷‍♂️
  • آب / اسمز یا انتشار

حل شده
    16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    اهوراا
    @sarvin-piri در آب / اسمز یا انتشار گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در آب / اسمز یا انتشار گفته است: درود وقتتون بخیر عبور آب به درون سلول و خروج از اون فقط به وسیله اسمز انجام میشه ؟ اگه با روش دیگه هم میشه لطفا مثالش رو بگید . سلام خدمت شما .ببینین تو غشا سلول یه کانال های داریم به نام اکواپورین اگه اشتباه نکنم که مختص انتشار اب هستن به روش تسهیل شده قبلا بود تو کتاب ولی فک کنم حذفش کردن شما ندارین تو چاپ جدید اها خیلی ممنون :cherry_blossom:
  • چشم

حل شده
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    Sara_RS
    @f-seif-0 ممنونم🌸
  • رنای پیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    درود. اینجا نگفته که یاخته یوکاریوته یا پروکاریوت. اگه یاخته پروکاریوت باشه مثلا در داستان لاکتوز یا مالتوز در باکتری میبینیم که از یک mRNA سه پلیمر آمینواسید به دست میاد
  • ترشح موسین یا ماده مخاطی

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    585 بازدیدها
    اهوراا
    @heli در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است: @سجاد-ذوالفقاری و اینکه هر سلولی که موسین ترشح میکنه اب هم ترشح میکنه و ماده مخاطی درست میشه بنابراین میتونیم بگیم که ماده مخاطی ترشح میکنن. اها پس فک کنم این نکته غلطه سلول های پوششی لوله گوارش ماده مخاطی ترشح نمیکنند . بلکه موسین ترشح میکنند که موسین با جذب آب فراوان ماده مخاطی رو به وجود میاره اخه توی یکی دوتا تست با این نکته باید به جواب میرسیدیم واسه همین گیج شدم ممنون
  • طول عمر رنا

حل نشده
    3
    2
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    IIAIII
    @danesh-doost عه ممنون! ولی چطوری پروکاریوت اینکار رو انجام میده؟
  • عنبیه

حل شده
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    kianoosh alaviK
    @sara-haghighatrad خواهش میکنم🌹
  • مرحله ی پایان ترجمه

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @mahan-hosein-poor سلام کدون پایان تنها کدونی که فقط به جایگاه A وارد میشه و اون هم در مرحله ی پایان
  • فصل ۵ زیست ۲

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    سلام بچه ها شبتون بخیر یه چند تا سوال داشتم از این بخش ممنون میشم اگه میدونین بگین🌷🌷 کتاب گفته ماستوسیت ها با محیط بیرون در ارتباطن دقیقا کجاهان تو یه تستی دیدم تو پاسخنامش میخواست مثال بزنه فقط گفته بود دارینه ای ها تو پوستن؟ سلول هدف توی شکل ۷ صفحه ۶۹ فقط توسط درشت خوار میتونه خورده شه یا بقیه بیگانه خوار ها هم میشه مونوسیت ها اگه تغییر نکنن یعنی کلا جدای از تبدیل شدن به درشت خوار و دارینه ای چجوری عمل میکنن تو حفاظت از بدن؟ هیستامین میتونه باعث شه گلبول سفید هم بیشتر خارج شه؟(فکر کنم بشه نه؟) و در آخر(ببخشید زیاد شددد😅) سلول های خونی تو کبد و طحال چجوری به وجود میان؟در دوران جنینی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا