Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • لطفا رسیدگی کنید {جزوه همایش زیست آرش }

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    sarnisa6S
    @reyhane-karimi-0 خواهش
  • ژن درمانی

منتقل شده حل شده
    41
    2 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    462 بازدیدها
    M.ba78M
    @81sobhan در ژن درمانی گفته است: @M-ba78 ببخشید میشه بپرسم چرا منتقل شد به بخش مشاوره ای ؟ این سوال در حد کتاب زیست شناسی بود بخث پزشکی شخصی زیست دهم و بخش ژن درمانی زیست دوزادهم😐 ببخشید اشتباه از من بود دوباره منتقل میکنم
  • تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !😂😉💉

زیست کنکور۱۴۰۰ تحلیل کنکور نکته و تست جمع بندی زیست
    331
    21 رای ها
    331 دیدگاه‌ها
    11k بازدیدها
    دریا دریایید
    @bio در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !😂😉💉 گفته است: @دریا-دریایی در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !😂😉💉 گفته است: @bio در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !😂😉💉 گفته است: @دریا-دریایی در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !😂😉💉 گفته است: @bio در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !😂😉💉 گفته است: @دریا-دریایی در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !😂😉💉 گفته است: @bio اونا که واسه خودشون کار میکنن نه ما :baby_light_skin_tone: برا مام کار میکنن استاد یه مقداری از گلوکز شون جذب میشه والا سلطان ما خوندیم که اینا گلوکز رو ور میدارن برا خودشون بعد فقط ویتامین میدن بهمون 😅 اگه این کارم میکنن خو به کنکور چه؟ اصلا به ما چه ؟ پس مقال نقضه 😝 سلطان که یکیه اونم خودتی ولی به ما هم میدن بابا اصن کتاب گفته جذب اندک در روده بزرگ کاملا موافقم سلطان جاست یه نفر 😍 جذب اندک سر اب و یون ها هست نه گلوکز 😐 😑 😐 خودشیفته تو سلطانی ولی من شاهم :smiling_face_with_sunglasses: چرا انقد با من بحث میکنی واقعا؟ خودشفیته منظورم از سلطان آقا موقاریه 😐😂 😂😂😂😂 چون بحث زیستی لذت بخشه 😋
  • گیرنـــده و پوســــت

یک نکته به تو
    15
    9 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    969 بازدیدها
    BioB
    @m-zngne در گیرنـــده و پوســــت گفته است: @bio فهمیدم:) ممنون از وقتی که گذاشتید:herb: :folded_hands_light_skin_tone: @m-zngne در گیرنـــده و پوســــت گفته است: @bio فهمیدم:) ممنون از وقتی که گذاشتید:herb: :folded_hands_light_skin_tone: خواهش
  • مگه بلوغ نوتروفیلم داریم؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @kosar-mortazavi واقعا کاملا باهات موافقم این همه نکته خوب وجود داره اونوقت دست روی موضوعات بی خود میذارن
  • اشکال

1
    1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    ftm.dhF
    سلام دوستان🖐🙂 اقا من قسمت چهارم این سوالو درک نمی کنم ، میشه برام تحلیلش کنید ممنون میشم! [image: 1620286177167-picsart_05-06-11.56.21-resized.png] @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا
  • گیاهان چند ساله

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    kosariK
    @سروش-قادری خواهش میکنم
  • سوال از استاد موقاری عزیزم

منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    Fezzeh JibaF
    @81sobhan آها ممنون از راهنمایی شما
  • سم کشنده آفت غوزه پنبه

حل شده
    24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    BioB
    @sara-haghighatrad در سم کشنده آفت غوزه پنبه گفته است: @bio خوش می آیید😂 تا تستی دیگر و شرکتی دیگر بدرود😂😂✋🏻 ✋🏻
  • تخمدان و کیسه گرده

زیست یازدهم تجربیا گیاهی زیست۱۱
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    zoohre hociniZ
    @sara-hatami خواهش می کنم 💛
  • تقسیم

زیست گیاهی زیست یازدهم تجربی
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    OpalO
    @sara-hatami سلامت باشید🕊️
  • زیست یازدهم فصل ۶

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @atena-abolhasani نه ببخشید کروموزوم های هر مجموعه غیر همتا هستن حواسم نبود🤦🏻‍♀️ میشه گزینه ی چهار😅
  • دارو های مهندسی ژنتیک

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    Sara_RS
    @bio اها پس از باکتریم میش غیر انسانی ممنونم🌸
  • شاید تناقض

20
    1
    4 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    81Sobhan8
    @bio تشکر
  • گیرنــــــــــــــده ها در انسان

2
    10 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    sana_mS
    سلام چه مطالب مفیدی :)
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • همایش زیست آرش

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    sarnisa6S
    @reyhane-karimi-0 بعید نیست میدن بهمون اون موقع برا یادگاری از ارش وقتی داریم میریم ی دانشگاهی چیزی تو راه بخونیم غصه نخوریم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :woman_facepalming_light_skin_tone: :woman_facepalming_light_skin_tone:
  • زیست گیاهی

حل شده
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    kosariK
    @chichak-am خواهش میکنم💛
  • آنتی ژن

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    دریا دریایید
    @kosar-mortazavi در آنتی ژن گفته است: @sara-haghighatrad من فکر میکنم از آقای اسدی در تفتان شنیدم که آنتی ژن ها روی سطح یاخته هستند میتونن مثلا از کربوهیدرات هم باشند ....مثالی که گفتند هم یادمه گفتند کربوهیدرات A و B که در گروه خونی نقش دارند هم نوعی آنتی ژن هستند بچه های همخوانی اگه اشتباه می‌کنم یا قسمتیش رو اشتباه گفتم از آقای اسدی، اصلاح کنید🙂 @بچه-های-همخوانی @تجربیا کاملا درسته :crossed_fingers_light_skin_tone:
  • تنفس

حل شده تجربی
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @mitra-ism-rahmani در تنفس گفته است: @Bio @Kosar-Mortazavi @ابوالفضل-ریسی ممنونم :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: خواهش میکنم💮