Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • سوال زیست از فصل 7 یازدهــــــــم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    z GheibiZ
    @armin-hosseini خواهش میکنم موفق باشید
  • مغز معیوب من یا طراح؟😣

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    Fateme S 0F
    @z-gheibi در مغز معیوب من یا طراح؟😣 گفته است: @fateme-s-0 خیلی سبز خوبه مخصوصا اون که پینوکیو روی جلدشه، درسی نبود صحبتم ، پیرو صحبت های قبلی مون بود من ندارم اونو🙁 ولی باید برم کلی دیگه بخرم فقط واسه تستاش
  • کمک کمک لطفا

زیست ۱۰
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    _Biliifti__
    سلام !من خودمم المپیاد زیست شرکت کردم و این خیلی خوبه اینکه اینقدر زیست رو میخونید که مسلط مسلط میشید ولی یه مشکلی هست که خودمم شک داشتم و یه دوستی داخل انجمن راهنماییم کردن برای المپیاد زیست به وقت زیاد هوش زیاد و سرمایه ی کافی نیاز دارید نمیگم انتخابتون اشتباه بوده و انگیزتونو از بین نمیبرم شما بخون ولی مقام رو بیخیال شید امسال دیر شد یکم و این به ضرر ما شده وقتی برای رسیدن به مدال نیست حداقل زیست اینجوره من خودمم هنوز امیدی دارم برای مدال نه برای پیشرفت منظورمه چون خیلی به خوندن نیاز داره و وقت به شدت کمه باید کتاب بخونید! و به دقت مهم ترینش کمپبل، بعدش باید برید سلولی رو از آلبرتس و امیری تخصصی بخونید بعدش ژنتیک از کتاب دکتر شاه نظر و ساسان امینی فیزیولوژی گیاهی از تایز و زایگر و کتاب محمد صادق پور جغفری فیزیولوژی جانوری از گایتون، مویز تکامل خوده کمپبل بسه گیاهی ریون حتما حتما رفتار شناسی و اکولوژی هم تا تونستید از کربس و دیویس تا دکتر کرام الدینی و دکتر پایداری اینارو یه دوست به من معرفی کردن ناامید اصلا نشید و حتی شده برای پیشرفت خودتون بخونید ببخشید طولانی شد! موفق باشید
  • خواندن کتاب زیست شناسی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    Fateme S 0F
    @amirreza-hasanalizadeh در خواندن کتاب زیست شناسی گفته است: در دیدن فیلم های استاد موقاری چطوری ببینم کتاب درسی رو چجوری بخونم کنار فیلم استاد موقاری و کتاب درسی جزوه دیگری بخونم و فیلم دیگری ببینم یا لازم نیست؟ اصلا جزوه انچنانی ننویسین جزوه شما مغزتون باشه اگه واسه اینکه یاد بگیرین مینویسین مشکلی نی ولی اگه مینویسین که بعدا بخونین از من به شما نصیحت نکنین این کارو اگرم کردین قبل کنکور ببینین چندتا از اون جزوه هارو خوندین 😂
  • موضوع حذف شده است!

3
    2
    14 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
  • تتراد!

17
    1
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    z GheibiZ
    @mahan-xodayi اشکال نداره منم اول همین اشتباه را کردم که ایشون درستش رو گفتن @infinitie-a در تتراد! گفته است: @z-gheibi پستم رو خوندید؟! نه ایرادی نداشت فقط یه مشکل دیگه ایی بود نوشته بودم که توی شکل هم کروموزوم ها مضاعفن و شما نوشته بودین که کروموزوم های تو شکل همانند سازی نکردن
  • فصل ۵ زیست ۱۱

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    fatemeh shiasiF
    @mahan-xodayi خیلی ممنونم . زحمت کشیدید🌷🌷
  • فصل دوم دهم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    z GheibiZ
    @parham-shirinkam-0 خواهش میکنم موفق باشید
  • کلیه...!

25
    8 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    564 بازدیدها
    _Biliifti__
    @کنکوری-ام خواهش میکنم دوست عزیز بلاخره پیش میاد شماهام وقت گذاشتید و من واقعا ممنونم لطف کردید!!
  • آنزیمای روده

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    کنکوری امک
    [image: 1614077278795-1614077154010130507595-resized.jpg] عکس بی کیفیت شد ولی برا کتاب فاگو زیست هستش مربع سبز دومی آنزیم های پانکراسی و مربع اخری آنزیم های آزاد شده از روده باریک
  • سلام دوستان

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    z GheibiZ
    @حسین-ربیع-زاده سلام میشه دو یک و دو که داخل شکل معلومه[image: 1614074450960-screenshot_-2.png] سه هم این مجرا جزو لوله گوارش نیست[image: 1614074493744-screenshot_-2.png] چهار هم که میدونین غلطه چون در مخاط و لایه ماهیچه ای سلول ماهیچه صاف داریم
  • زیست یازدهم فصل اول

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    z GheibiZ
    @maryam-fayez خواهش میکنم
  • گزاره های زیست گیاهی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    دریا دریایید
    @javad-jafari تو خود جلسات انجمن هست فک کنم یکیش ۸ هست اون یکی ۲۰
  • تولید مثل جنسی در گیاهان

تجربی
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    M
    @z-gheibi اهان متن کتابو اشتباه متوجه شدم
  • اقای موقاری

منتقل شده زیست
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    783 بازدیدها
    Ali Asghar 0A
    تتا زیست شناسی گیاهی برای دانش آموزان دهم خوب نیست؟ چون آقای موقاری تو ویدئو گفتم برا کنکوری ها و یازدهمی ها نظرتون چیه
  • کروماتید های خواهری

زیست۱۱ سوال زیست
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    424 بازدیدها
    javad jafariJ
    بلی درسته
  • تحلیل سوال زیست گیاهی

6
    1
    0 رای ها