Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زییست راه ابریشم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @sahar-ahmadi بله
  • ریبوزوم یک اندامک یا یک ساختار ؟

اندامک ها ریبوزوم
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    766 بازدیدها
    z GheibiZ
    @ahoora-bahramizadeh سلام ریبوزوم ساختار است، اندامک باید غشا داشته باشد که ریبوزوم ندارد غیر از این نشنیده ام
  • هیدرولیز

کنکور تجربی @تجربیا @تجربی @دانش آموزان الا کنکور
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    Acko shA
    @farnaz-shirdel سلام ببین دوست عزیز من یازدهم الان درست حسابی یادم نیست ولی به نظرم آره ولی خودت میتونی بری و قسمت دوم ویدیوی زیست دهم جناب استاد موقاری‌ عزیز رو ببینی توی اون قسمت کاملا در مورد هیدرولیز و ... توضیح داده استاد عزیزمون یا قسمت دومه یا سوم بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما اون ویدیو رو ببینی
  • سیتوکینز گیاهان

10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    Sara_RS
    @shahedeh-raiespour بله درسته امروز که دوباره گزینه هارو خوندم دیدم گزینه گفته میانه سلول من دورتادور رو در نظر گرفته بودم ممنون🌹
  • فصل ۶ یازدهم

13
    2
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    z GheibiZ
    @فاطمه-السادات-حسینی @z-gheibi در فصل ۶ یازدهم گفته است: @فاطمه-السادات-حسینی سلام کتاب میگه،یک سلول 2n آندوسپرم ۳n داره پس گندم ۳n آندوسپرم9n داره الان که دقیق تر بررسی کردم فهمیدم، درصورتی درست میشه که سلول ۳n , گامت 3n بده ، در صورتی که در کتاب اصلا به مسئله سلول هایی با ضریب فرد n نمیپردازه ، که ما بدونیم چه گامتی میدن که بعد آندوسپرم آن را پیدا کنیم
  • تقسیم میتوز

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    fateme hoseiniF
    سلام بچه ها تو شکل 7 کتاب یازدهم که شکل میتوز هس در مرحله اینترفاز ینی قبل از شروع میتوز رشته های دوک شعاعی دیده میشن ولی تو کلیپای اقای مقاری تو شکل کتابشون نبودن ابنا و در موردشون توضیحی ندادن الان ما میتونیم بگیم که در مرحله اینترفاز و قبل از شروع میتوز هم در سلول میتونیم رشته های دوک رو ببینیم ؟ خوشحال میشم نظرتونو بگبن بحث کنیم در موردش:beaming_face_with_smiling_eyes: :brain:
  • زیست شناسی صفر تاصد

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    410 بازدیدها
    Ghost of scienceG
    @z-gheibi در زیست شناسی صفر تاصد گفته است: @ghost-of-science خواهش میکنم موفق باشید مچکرم همچنین شما
  • روده بزرگ

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    Hhh HhH
    @زهرا-بنده-خدا خواهش میکنم
  • فصل 6 یازدهم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    فاطمه السادات حسینیف
    سلام این جمله چرا درسته ؟؟؟ گیاهی که در سطح برگ های خود دارای دیواره سیلیسی شده است می تواند آندوسپرم 9nبه وجود بیاورد
  • تب🥵

زیست
    54
    4 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    0-0ftm0
    @acko-sh @z-Gheibi 🎀🌹♥️
  • ماده به انرژی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    z GheibiZ
    @zoohre-hocini خواهش میکنم 🌷 درمورد سوال چهارم تون شاید نظر صبا خانم درست تر باشد، نمیدونم، اگر به نتیجه قطعی رسیدید من رو هم در جریان بگذارید،ممنون
  • سیتوکینز

31
    5 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    976 بازدیدها
    0-0ftm0
    @mohammad-kebryia همچنین 🎀
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • تا حالا برا کسی سوال بوده؟ فصل7زیست 10

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    _Biliifti__
    @narjes-hashemi در تا حالا برا کسی سوال بوده؟ فصل7زیست 10 گفته است: [image: 1613291424991-screenshot_20210214-115922_drive.jpg] [image: 1613291435821-screenshot_20210214-115842_drive.jpg] این عکس واضحه متوجه میشید😁
  • تقسیم سیتوپلاسم به کمک حلقه ی انقباضی

8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    مهران خیاطم
    @mohammad-kebryia سلام . یازدهم
  • وظیفه اقشار مختلف مغز 😂

یک نکته به تو
    1
    1
    11 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    R
    سلام خوبین ؟ خوشین ؟ سلامتین ؟ یه جدول دارم که وظیفه تمامی اقشار مختلف مغزو یه جا باه هم داره تو جزوه زیست تون بنویسید ؛ خوبه ، بدرد می خوره . مــــــــــــــــــــوفق باشین :rainbow: و همیشه بدرخشین . اینطوری :backhand_index_pointing_left_light_skin_tone: :glowing_star: [image: 1613330906103-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%BA%D8%B2.jpg] @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا
  • رابطه گلوکز با مغز

یک نکته به تو
    1
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    R
    ســــــــــــــــــلام میدونستین هر چی مغز فعال تر باشه ، میزان مصرف گلوکزش بیشتره و هر چی فعالیتش کمتر باشه ، میزان مصرف گلوکزش کمتره ----> در نتیجه فعالیت مغز با میزان مصرف گلوکزش رابطه مستقیم داره به خاطر همین اثر یک ماده اعتیاد آور رو بر روی فعالیت مغز را با برسی مصرف گلوکز در آن نشان می دهند . میگی نه ؟! :blue_book: خب یه نگاهی به فصل اول زیست یازدهم گفتار دوم بنداز :blossom: [image: 1613329838757-1612860490031-img_20210209_121551_769.jpg] @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست
  • نیم رخ از مغز

یک نکته به تو
    2
    1
    10 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    R
    @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @یازدهم
  • تست گیاهی ترکیبی

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    نه آخه گفته بعضی اینجا دو کاندید داریم یکی پمپ و دیگری ATPساز که باید حکممون راجع به بعضیشون صحیح باشه نه هردوشون که اینجا این جمله راجع به این آنزیم درسته چون پروتونا رو وارد بستره میکنه ولی میدونی غلطیش در گفتار بعد میخونیم که در سلولهای میانبرگ ذرت آنزیم روبیسکو فعالیت نداره بلکه در سلولهای کلروپلاست دار غلاف آوندیشون انجام میشه چون گیاه c4 است
  • قارچ ریشه ای{زیست}

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    z GheibiZ
    @reyhane-karimi-0 سلام بلاخره باید مواد معدنی را از بیرون دریافت بکنه و راه بیرون یاخته هم از روپوست میگذره