Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • فصل6 دهم

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    z GheibiZ
    @zoohre-hocini خواهش میکنم 🌷🌷
  • سوالی از زیست یازدهم فصل 5 گفتار 2

13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    S
    @chichak-am خواهش میکنم. :))
  • سلام ممنون میشم به این سوال پاسخ بدید

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    z GheibiZ
    @amir_tx2 خیر ، تقسیم دو نوعه میتوز ، میوز هماننسازی ،تقسیم نیست، بیشتر ضربه×:)) ( همانند سازی: چند برابر شدنه ، تقسییم: چند تکه شدنه)
  • هورمون ها

10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    Sara_RS
    @z-gheibi نه خواهش میکنم اشکالی نداره ک
  • فصل 5 زیست یازدهم

منتقل شده زیست
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    BioB
    @chichak-am @Reyhan-Hmi کنکوری شو خدایی نمیدونم، خودمم سرگردونم.. ولی از نظر علمی فک کنم با توجه به این بشه گفت کلاژن همه جا هست: [image: 1612857236488-2.jpg] و البته که الاستیک همیشه همراه کلاژنه و طبق این میشه گفت چربی هم این دوتا رشته یعنی کلاژن و الاستیک رو داره: [image: 1612857314613-3.jpg] ولی تو پلاسمای خون این پروتئینا نیستن: [image: 1612857853135-4.jpg]
  • اختلالات کروموزومی

حل شده
    14
    1
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    M
    @z-gheibi در اختلالات کروموزومی گفته است: @mahsa-behnampour @Mr-Fantastic خواهش میکنم موفق باشید همچنین
  • التهاب

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    Marjan82M
    سلام وقت بخیر، میخواستم تفاوت های التهابی که درش عامل بیماری زا وارد نمیشه رو با التهابی که عامل بیماری زا وارد میشه رو بدونم ? در هر دو در هر صورت ما بیگانه خواری رو داریم یا نه ??? و اینکه ممنون میشم اگر کسی می‌دونه تفاوت التهاب تو نقرس با التهاب ناشی از بریدگی رو بگه @کنکوریهای1400 @تجربیا
  • ماهیچه ی ارادی #زیست

منتقل شده راه ابریشم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    کنکوری امک
    @ali-s-1 فک کنم فقط ماهیچه صاف طولی و حلقوی داره!
  • درستی یا نادرستی یک عبارت از زیست یازدهم فصل ۵

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    379 بازدیدها
    sina ghafouriS
    کاملا درست
  • استاد موقاری

1
    5 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    sina ghafouriS
    سلام من شنیدم استاد موقاری مریض اند انشالا حالشون هرچه زودتر خوب بشن
  • زیست یازدهم فصل 5

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    z GheibiZ
    @setare-rezai سلام همه گلبول های سفید داخل خون ،توانایی دیاپدز دارند
  • فصل ۵ ، ۱۲م گفتار ۳

@دانش آموزان @زیست دوازدهم کنکور تجربی
    8
    3
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    472 بازدیدها
    Amir RashediA
    سوال اول. هر سلولی که توانایی تولید لاکتات رو داره قطعا گلیکولیز رو داره که توی سیتوپلاسم انجام میشه و طی گلیکولیز تولید ‌H+ رو داریم
  • تکلیف استاد موقاری تقسیم یاخته

حل نشده
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    Fatemeh MalekianF
    @nazanin-shahsavan ببخشید شما یازدهم هستید ؟
  • ماده به انرژی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    z GheibiZ
    @zoohre-hocini دیگه ببینید این بدن چه قدر دقیق و ظریفه 😊 خواهش می کنم 🌹
  • یازدهمی ها لطفا

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    z GheibiZ
    @yazdan-gonabadi پاسخگویی ، بیشتر درسی .
  • تقسیم سیتوپلاسم گیاهان

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mohsentaheri دلایل تون منو به این سمت سوق داد، من پرسیدم پلاسما حالت چهارم ،شما فرمودیدچون غشا باردار بود گفتم خودمم خیلی تعجب کردم ولی از اونجایی که همه چیز ممکنه کامل توضیح دادم خیلی ممنونم از توضیح آخرتون
  • زیست یازدهم

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    Im Ho3einI
    @fatemeh-shiasi خیلی سادست ببین مورد ج و د درستع n تعداد تنوع کروموزوم در هر مجموعه رو نشون میده الان مورد علف😜 داره میگه n برابر یک هست داخل اون مجمعوه چند نوع کروموزوم داریم؟ دو نوع پس اشتباه مورد ب هم همینطور داره میگه n برابر یکه درحالی ک در هر مجموعه ۳ نوع کروموزوم دیده میشه پس ب هم غلط مورد ج داره میگه ک ۲ مجموعه داریم و مجموعا ۴ کروموزوم ینی n =2 ک درسته ( چون دو نوع کروموزوم دیده میشه ) مورد د هم داره میگه n=2 ضریب n تعداد مجموعست ینی یک مجموعه داریم و n هم ۲ هست ک ینی دو نوع کروموزوم دیده میشه و در کل هم نوشته مجموعه ۲ عدد کروموزوم داریم ک درسته پس جواب میشه دو مورد گزینه ۴ 🙂
  • مراحل سرطان

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    دریا دریایید
    نگاه تو یک میگه به بافت حمله شده تو الف میگیم اره بعد میگه برخلاف ب یعنی در ب به بافتی حمله نشده خو نمیشه که اتفاقا به قول خودتون نتها به یک بافت بلکه به چند تا بافت هم حمله کرده اگه از قید فقط و تنها استفاده میکرد اره حرف تون درست بود
  • یک خواهش

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    حسین نادریح
    سلام میشه ب آقای ذبحی تفت بگین ادامه درس رو تدریس کنند @M-an چون معلم ما وارد فصل پنج شد در حال که ایشون هنوز نیمه‌ی فصل چهار اند. با سپاس
  • سوال از فصل ۷ یازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    z GheibiZ
    @راضیه-دهقانی خواهش میکنم 🌷