Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • چالش درست/نادرست زیست

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    543 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @sara-hatami بله گفته هر سلول زنده پس میشه اینطور گفت که وقتی زندن یعنی همئوستازی دارن و پمپ سدیم پتاسیم هم یه بخش از همئوستازیه
  • اسپیروگرام

حل نشده
    24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    361 بازدیدها
    Nila YSN
    @parisa-khany مرسی🌷🌷
  • یه سوال از فصل ۱ یازدهم

زیست یازدهم سوال زیست کمک
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    500 بازدیدها
    Bahar RahimiB
    @mohammad-mohebi ببین نشتی ها کلاااا چه در حالت ارامش چه پتانسیل عمل و چه بعدش یک کار انجام میدن
  • زیست دنا

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    kosariK
    @yin-yang در زیست دنا گفته است: @fatemeh8181 توی G2 همانندسازی بیشتر اندامکهارو داریم مخصوصا میتوکندری و از اونجایی میتوکندری DNA حلقوی دارد پس همانندسازی دنای حلقوی میتوکندری هم داریم بطورکلی: مرحله ای از اینترفاز که همانندسازیDNAنداریم اصن: G1 مرحله ای از اینترفاز که همانندسازی DNAخطی داریم:S مرحله ای از اینترفاز که همانندسازی DNAحلقوی داریم:G2 @kosar-mottaghi شما چرا میگین سنتز نداریم؟ منظورم اینه که همانند سازی بهتر نه اینکه نداریم چرا G1همانندسازی نداریم میتوکندری میتونه تو G1همانندسازی کنه برای انجام عملیات یاخته
  • سوال 8 قلمچی تقسیم سلولی

حل نشده
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    Fatemeh AbdolahmirzayF
    خب پروفاز رو در نظر بگیر داخل پروفاز هنوز رشته های دوک توسط سانتریول سازمان دهی نشده در نتیجه هنوز رشته ی دوکی بین کروموزم ها قرار نداره
  • سوال زیست شناسی/ مضاعف و غیرمضاعف

زیست یازدهم زیست۱۱
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    Fatemeh AbdolahmirzayF
    @kosar-mottaghi خیلی ممنونم
  • سوال زیست شناسی/میوز و میتوز

زیست ۹۹ زیستیازدهم
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    494 بازدیدها
    I
    @fatemeh-abdolahmirzay خواهش میکنم
  • اگه گفتی😉

قفل شده است @زیست @تشریح
    55
    1
    5 رای ها
    55 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    OpalO
    ساختار زبان👅 اینهم تصاویری از ساختار زبان [image: 1614437721607-drakerletal.jpg] [image: 1614437767904-3187a6b6bb3e83fbee33591bd3d1dcf3.jpg] ✨از همه ممنونم، عالی بودید👏✨ این تاپیک قفل میشه @ناظم هر وقت تصویر ناشناخته!! از بافت یا اندامی داشتید که فکر می‌کنید کسی نمیتونه حدس بزنه چیه😉🤔😯 به من بگید تا دوباره تاپیکو باز کنم🖐️ @تجربیا 😎
  • زیست 11-فصل 3-گفتار2

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    634 بازدیدها
    هانیه جعفری 1ه
    سلام دوستان وقت بخیر من یه سوال راجع به بافت پیوندی در ماهیچه های اسکلتی داشتم میخواستم بدونم به جز اطراف خود ماهیچه و اطراف دسته تارماهیچه ای ما کجا ها میتونیم بافت پیوندی ببینیم
  • مفصل زانو

زیست یازدهم تجربیا دانش آموزان آلا هميار
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    357 بازدیدها
    sara hatamiS
    @حبه-انگور_ بله درسته بازم ممنون که جواب دادید
  • چرا غلطه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    sara hatamiS
    @حبه-انگور_ بله بله متوجه شدم خیلی ممنون که جواب دادید:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
  • موضوع حذف شده است!

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • تست اشکال دار گزینه دو

حل نشده
    5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @kosar-mortazavدقیقا
  • فصل ۶ گفتار ۳ زیست ۱۲

نظام جدید کنکور تجربی @جلال موقاری @دانش آموزان
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Fatemeh MalekianF
    سلام وقتتون بخیر 🌸 ببخشید من برام یه سوالی پیش اومده : میدونیم بیشتر گیاهان C۴ تک لپه اند و برخی هم دو لپه ~~> با توجه به اینکه اکثر تک لپه ها غلاف آوندی شون کلروپلاست داره ، و اکثر دولپه ها غلاف آوندی شون کلروپلاست نداره ، میشه گفت که اکثر گیاهان C۳ دولپه اند ؟ چون توی متن گفته گیاهان C۳ یاخته های غلاف آوندی شون کلروپلاست ندارند
  • همایش زیست گیاهی تتا

10
    7 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    mahdiiM
    @jana-bin در حد جمع بندیه اگه دوازدهمی هستین میتونه خوب باشه براتون
  • گیاهی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    امیرحسین صیدیا
    @kosar-mottaghi بله منم همین نظر رو دارم اما حرف اخر گفت فقط تو تک لپه ای ها هست اما شک دارم که درست گفته باشه چون به قول شما کتاب حرفی در مورد تک لپه با دولپه نزده
  • فصل 3 زیست دهم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @سارا-امیری در فصل 3 زیست دهم گفته است: @امیرمحمد-یوسفوند مچکرم خواهش میکنم
  • مخاط و زیر مخاط

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    کنکوری امک
    @parham-shirinkam-0 این انزیم نقش گوارشی نداره فقط خاصیت دفاعی داره
  • موضوع حذف شده است!

46
    13 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    669 بازدیدها
  • سلام

25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    799 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @احمد-امینی خب امسال رو کنار بیاد حله چون سال بعد خواهرتون کنکور داده و رفته و شما هم اتاق رو داری ، کتاب خونه چرا نمیرید؟