Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • هورمون ها

منتقل شده
    51
    2 رای ها
    51 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Amir SiavshA
    @zahra-moqadam دیابت درصورت افزایش قند خونه تو بحث تیروئید اگه پرکار باشه گلوگز زیادی توسط سلول‌ها مورد استفاده و دسترسی قرار میگیره که اگه شخص دیابتی نباشه قند خونش کاهش پیدا میکنه به هم میتونن مرتبط باشن ولی علت هاشون باهم متفاوته
  • فیلم های زیست دهم

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @fatemeh-hosseini-3 در فیلم های زیست دهم گفته است: @امیرمحمد-یوسفوند اها .. اوکی ممنون:folded_hands_light_skin_tone: خواهش میکنم
  • زیست آقای ذبحی تفت

آلا یازدهم زیست شناسی ذبحی تفت تجربی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    نگار محمودین
    اقای موقاری که عشقن 🥰
  • زیست یازدهم گیرنده و محرک

@تجربی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    Amir SiavshA
    @morvarid-hamedi برای نورونی که گیرنده است درسته ولی هرنورونی که گیرنده نیس ممکنه با گیرنده سیناپس بده ولی بطور مستقیم باهاش درگیر نبوده‌
  • زیست یازدهم فصل اول

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    Morvarid HamediM
    @mhd-a خیلی ممنون
  • گیاهی🌷🌷🌷🌷🌺🌺🌺

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    دریا دریایید
    @dr-aryan-0 در گیاهی🌷🌷🌷🌷🌺🌺🌺 گفته است: و یه سوال دیگه خاک بغیر از مواد آلی و غیر آلی و میکروارگانیسم ها اجزای دیگه ای هم دارد؟ طبق کتاب همینه دیگه
  • یاخته های متمایز شده روپوست

16
    1
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Mhd AM
    @sara-haghighatrad 🙏
  • سلول های حبابکی

یک نکته به تو
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    توی کیسه های هوایی یا همون حبابک ها، 3 نوع سلول دیده میشه سلول سنگفرشی تک لایه سلول ترشح کننده سورفاکتانت ماکروفاژها طراح با جمله بندی های خاص میتونه درمورد هر سه اینا یا کمتر اطلاعات بخواد. مثلا میتونه بگه یاخته های سازنده دیواره حبابک که منظورش دو سلول اولی یا سلول هایی که در شش ها به طور مستقیم با اکسیژن ورودی در تماسن که هر سه نوع سلول رو در نظر گرفته. ویژگی مشترک : تک هسته ای ارتباط مستقیم با اکسیژن و هوای ورودی دریافت اکسیژن به طور مستقیم و جدا از خونرسانی(مثل سلولای کیسه تنان) ارتباط با ماده ی غیرزنده(مثل عامل سطح فعال برای هر 3 نوع و غشای پایه برای سلولای سنگفرشی) ویژگی خاص : بزرگترین سلول : ماکروفاژ هسته ی کشیده : سلولای سنگفرشی فعالیت بیشتر در دوران جنینی : سلول نوع دوم بیشترین سلول : سلولای نوع اول کمترین سلول : ماکروفاژ کمترین سلول دیواره : سلول نوع اول سلول متحرک : ماکروفاژ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • فصل ۱ یازدهم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    z GheibiZ
    @gio-n سلام این طور که من بررسی کردم هردو یکی اند و هردو ترجمه فیبر عصبی هستند
  • زیست2|فصل4

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    M
    @zahra-moqadam در زیست2|فصل4 گفته است: @mr-fantastic سلام پاسخ نامه درسته اول باید بدونیم که منظور سوال هم میتونه ناقل باشه هم هورمون توی گزینه ی 1 گفته شده پیک شیمیایی که به فضای بین یاخته ای میره نمیتونه از نوع دور برد باشه غلطه میتونه باشه ولی چون سوال از ما گزینه های غلطو خواسته یک درسته توی گزینه ی 2 گفته پیک شیمیایی که به فضای سیناپسی یا تار ماهیچه میریزه نمیتونه مهاری باشه درسته چون برای انبساط یا استراحت ماهیچه اصلا نیازی به دستور نیست اصلا وقتی دستوری نباشه ماهیچه میره تو حالت استراحت پس گزینه هیچی توی گزینه ی 3 گفته پیک شیمیایی که به نوعی بافت پیوندی و سیال میریزه که یعنی خون نمیتونه کوتاه برد باشه درسته چون هورمون که دور برده به خون میریزه سوال گزینه ی غلطو خواسته پس اینم هیچی گزینه ی چهار گفته پیکی که به محیط زندگی خود یعنی محیط زندگی سلول عصبی که مایع بین سلولیه میریزه نمیتونه دور برد باشه غلطه چون هم دور برد هم کوتاه برد اول به مایع بین سلولی میریزن بعد به خون که هورمون میشه یا ناقلی که همونجا میمونه چون غلطه اینم حساب میشه پس گزینه های غلط میشن الف و د یعنی گزینه ی 2 مرسی
  • لوله گوارش ملخ

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    Mhd AM
    @firoozeh-khodabakhshi [image: 1607456426116-screenshot_20201208-230908_word.jpg] این‌شکل‌برای‌دهمی‌های‌جدیدی‌هست وبه‌هیچ‌عنوان‌برای‌کنکور۱۴۰۰نیست فقد‌‌برای‌درک‌بهتر‌گذاشتم
  • زیست فصل ۴

یک نکته به تو
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    aaa bbbA
    @زهرا-محمدی-1 در زیست فصل ۴ گفته است: سخت ترین بافت پیوندی در بدن انسان استخوان هست.😁 @تجربیا
  • ترجمه

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    علب دهیس پورع
    @masood-khadmloo چنین چیزی اصلا ممکن نیست چون بلاخره میخوای یک نوع پلی پپتید بگیری و اگر اینکارو میکرد ترتیب آمینو اسید ها متفاوته و پلی پپتید دیگری ایجاد میشه
  • زیست یازدهم - هورمون ها

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    zahra moqadamZ
    @zahra-moqadam @دانش-آموزان-آلاء @همیار
  • ATP یا ADP

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    S
    @yazdan-gonabadi نمیدونم این رو دیگه خداوکیلی😂😂😂😂سوالی ترکیبی از دینی و زیست😂😂😂به نظر من ATP😂😂😂
  • بنداره انتهای مری

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    دریا دریایید
    @haniye-ahmadi در بنداره انتهای مری گفته است: @دریا-دریایی ممنون خواهش میکنم :tulip:
  • زیست شناسی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    S
    @sohaib-seidy سلام یعنی میخوای جامع بخونی؟ حدودا سه ماه مونده به نظر من خیلی فشرده میشه
  • هورمون کلسی تونین

زیست زیست یازدهم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    حامد شهرکی 0ح
    @z-gheibi ارع مگ همین کارو کنم
  • امتحان زیست کمک !

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    ایلین حیدرزهیا
    @علیرضا-عفتی-2 در امتحان زیست کمک ! گفته است: کسی نیست به داد من برسه @دهم @تجربیا 😰😥ببخشید منم الان دیدم 😬