Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • موضوع حذف شده است!

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
  • فشار در جنب

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    Sara_RS
    @fami متوجه شدم خیلی لطف کردید ممنونم🌹
  • مخاط بینی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    FaMiF
    @moohamad-bahrami سلام مشکلی پیش اومده?
  • زیست سیناپس

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    M
    @ilya-mansouri در زیست سیناپس گفته است: @mr-fantastic در زیست سیناپس گفته است: الان داشتم بحث همینو چک میکردم سیناپس مهاری میشه نورون به نورون که نتیجش میشه بازشدن کانال دریچه دار پتاسیمی و خروج پتاسیم از نورون پس سیناپسی ولی واسه غدد و ماهیچه اصلا سیناپس مهاری معنی نداره برا اینکه ماهیچه یا غده مهار بشه تنها کافیه پیامی واسش نره،خودش دیگه به طور خودکار غیرفعال میشه در اصل ماهیچه و غده تا وقتی که پیام بیاد اونا هم منقبض میشن یا ترشح میکنن،وقتی پیام نیاد دیگه خودشون میفهمن که نباید فعالیت کنن خیلی ممنون خیلی خوب توضیح دارین کامل فهمیدم خداروشکر
  • زیست|غدد

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @mr-fantastic قسمت اولش که میگه ماهیچه و غده فقط سیناپس تحریکی دارن درسته ولی بعدش گفته همیشه یاخته پیش سیناپسی باید نوعی سلول عصبی باشه این اشتباه چون ما میدونیم که بعضی گیرنده ها مثل گیرنده چشایی غیر عصبی بوده و دراین حال هم پیش سیناپسی هم هستند
  • درخواست جزوه ژنتیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء
  • این داستان : اکسیژن و گلوکز

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    IIAIII
    @black-wo_olf در این داستان : اکسیژن و گلوکز گفته است: @m-sina در کل مسایل ترموشیمی منظورمه .. بیخیال .. وقت گیر اوردی !؟ آخرش کم آوردی میگی بیخیال؟!!!😂🤣 داشتم تازه گرم میشدم
  • این داستان : کربن دی اکسید و آب

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    IIAIII
    @black-wo_olf اون آبو نمیگم ک! آب تولید شده در تنفس یاخته ای رو میگم که طبق این جمله به سمت شش حرکت میکنه
  • این چرا غلطه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    @m-sina نمی دونم ..
  • انشعابات سرخرگ

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    IIAIII
    @black-wo_olf اها مرسی
  • انعطاف مجرای تنفسی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    IIAIII
    @black-wo_olf در انعطاف مجرای تنفسی گفته است: @m-sina خو تو سینایی منم ممدم .. ولی هر دو تامون انسانیم .. نایژه اصلیم نایژست دیه !! ولی اگه من نایژه های دیگه رو با نای بسنجم این غلط میشه ها!!! میخوام بگم این جمله همیشه درست نیست
  • نایژه اصلی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    @m-sina خو نایژه چپ تا عمق بیشتری فرو می ره دیه .. بعنی طولش بیشتره که تا عمق بیشتری هم رفته ..
  • یاخته نوع دوم دیواره حبابک

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    7k بازدیدها
    Mhd AM
    @m-sina در یاخته نوع دوم دیواره حبابک گفته است: @black-wo_olf برچه اساسی؟ چرا ؟ چطوری استدلال کردی؟ به‌جز‌استدلال‌های‌دیگه‌‌ی‌دوستان‌که‌درست‌هم‌هست حفرات‌درون‌بدن‌‌دارای‌بافت‌پوششی‌‌هستن که‌دارای‌انواع‌مختلف‌ان
  • بزاق

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    PotatoP
    @nadine-abs-0 بله فک کنم گفته شما برا اغلب اوقاته..آخه کرم خاکی دهان داره ولی بنظرم بزاق نداره☹..ممنون🌹🌻
  • سطوح تنفسی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    Maryam foladiM
    @m-sina فکر کنم تنفس نایدیسی منظوره
  • خون روشن

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    Maryam foladiM
    @m-sina ببین تنفس یعنی کربن دی اکسید رو دفع کنی دیگه بعد کربن دی اکسید هم تو خون تیره مقدارش بیش تره و با خون تیره به خاطر وجود کربن دی اکسید نبادل صورت میگیره فقط روشن نیست فکر کنم زیاااد مطمین نیستم 😁
  • کپسول بومن

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    Nadine Abs 0N
    @setayesh-rezvany خودم اینارو می دونم . مرسی ولی تو یک تست خیلی سبز این جمله رو درست گرفته . غشای پایه دیواره مویرگ در کپسول بومن منفذدار است واگرنه چجوری مواد را ترواش کند . من با اینجاش مشکل دارم . تو شکل مویرگ ها در فصل 4 مویرگ های منفذدار غشای پایه ضخیم و بدون منفذی داشتند
  • فصل 3 دهم

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    PotatoP
    @m-sina شاید🙄...پس کتاب خیلی سبزه..ممنون🌻🌹
  • انحلال پذیری گازها

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    IIAIII
    @ermia-mirzakhani در انحلال پذیری گازها گفته است: @ermia-mirzakhani فک میکنم با توجه به اینکه داخل خط اول قید کرده که در دمای بدن مقدار کمی گاز حل میشه باید فهمید که میزان حل شدن گاز به دما بستگی داره...داخل پایه هشتمم داشتیم که هر چی دما کمتر باشه میزان انحلال پذیری گاز ها بیشتره بنظرم منظور این جمله این نیستش که دما رو میتونیم تغییر بدیم. اگه میگفت میتونیم دمای بدن رو برای انحلال گاز تغییر بدیم، اونوقت جمله ای که من گفتم، درباره ی همین موضوع بود این یه چیز دیگه میخواد بگه ولی به هرحال ممنونم
  • تناقضی عجیب

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    IIAIII
    @black-wo_olf اها ممنون