Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • این تست غلطه؟؟؟؟؟

7
    2
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    Fateme SharifiF
    @Mahan-Xodayi بله درسته ممنونمم 🙏😊
  • سوال از فصل حرکت

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    hzkH
    ممنونم بچه ها:hugging_face: راستی گزینه یک رو میتونیم به خاطر اینکه گفته مفصل غلط بگیریم؟توی مفصل زردپی نداریم دیگه...
  • تنظیم عصبی دستگاه گوارش

سلام تنظیم عصبی دستگاه گوارش سوال
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    محمد موسوی 1م
    سلام من سوالی داشت داشتم و این بود که در دستگاه گوارش تنظیم عصبی آن به چه بخش هایی تقسیم می شود و اصلاً اعصاب خودمختار چه ربطی به شبکه یاخته های عصبی دارد؟؟
  • موضوع حذف شده است!

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
  • زیست1

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @Mr-Fantastic جواب گزینه ۲در سوال۳۷؟اگه درسته توضیح بدم
  • بررسی یک سوال زیست/قلمچی

قفل شده است
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    asmw mmdnA
    @M-an سلام اگ امکانش هس این تاپیکو ببندین! بپاکین حل شدع
  • گوارش

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    376 بازدیدها
    Fateme SharifiF
    @FANO لایه مخاطی و زیرمخاطی هر دو غده دارن تو شکل هست برای نورون هم میشه گفت همه چون تو همه ی لایه ها رگ های خونی داریم
  • ایمنی

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    FANOF
    @mj323 دقیقا. پرفورین به طور غیر مستقیم وارد عمل میشه. فقط میاد منفذ ایجاد میکنه. اما نمیاد عامل بیماری زا یا سلول آلوده شده بکشه. اما تو تستا به نظرم اگه به تناقض خوردیم، اولویت باید این باشه که پرفورین رو به عنوان پروتئین دفاعی درنظر بگیریم...
  • ایمنی

16
    2
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    FANOF
    سلام دوستان. ممنون که سوالمو پیگیری کردین. فکر کنم حق با اون دوستی باشه که گفته گزینه سه در هر دو مورد اشتباه بیان شده. و تو پاسخنامه دقیقا به خاطر دقت نکردن به همزه بالای نتیجه، معنای جمله عوض شده. در واقع تست و جوابش هم دارن تصدیق میکنن که با افزایش هورمون کورتیزول ایمنی کاهش پیدا میکنه...
  • درست متوجه شدم؟

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @Fateme-Sharifi در درست متوجه شدم؟ گفته است: @Chekav-Chekav عه نه دیگه به صورت بیکرنات در پلاسماست آره گیج بازی در آوردم مثل اینکه 😬
  • همون اعصاب لوله گوارش

44
    2
    1 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    564 بازدیدها
    H_RH
    @mardavij خب در همه لایه ها رشته عصبی یا همون عصب دیده میشه ولی شبکه عصبی فقط در زیر مخاط و ماهیچه ای موجوده
  • یه سوال خیلی جنجالی

39
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    614 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @saaaionadms به هر حال قابل تامله ممنون از تذکرتون!!
  • گیاهی!

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    590 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @saaaionadms خواهش میکنم:)
  • اشکال گیاهی

منتقل شده زیست گیاهی زیست شناسی زیست دهم
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    saaaionadmsS
    بله کتاب گفته که فقط از سیمپلاستی رد میشن ولی طبق شکل از عرض غشایی هم رد شدن توی درسنامه خیلی سبزم به این موضوع اشاره کرده ولی گفته چون متن به شکل ارجحیت داره و متن گفته که فقط از سیمپلاستیه باید فقط از سیمپلاستی رو در نظر بگیریم
  • تولید مثل

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    دریا دریایید
    @S-M-Dadash در تولید مثل گفته است: @دریا-دریایی ممنون بابت توضیحتون . من تمام اینایی که توضیح دادن رو میدونم اما من منظورم اون سیستم کاهش و افزایش هورمون ها نیست . منظورم اینه مثلا ما توی یک لیوان اول زیاد اب بریزیم و بعد توی همون لیوان یه میزان کمی روی همون اب قبلیه اب بریزیم مگه اب توی لیوان بازم زیاد نمیشه هر چند که اب کمی داخال لیوان اضافه کرده باشیم . من درمورد FSH و هورمون های دیگه اینو قاطی کردم که مگه در خون هورمون FSH نداشتیم بعد میزان ترشحش به همون خون کم شد ولی خب این مقدار FSH به FSH قبلیه توی خون مگه اضافه نمیشه پس چرا توی نمودار غلظت FSH باگذشت زمان کاهش پیدا کرده ؟؟؟؟ یعنی منظورتون اینه که چرا از مقدار اولیه ی خودش هم کمتر میشه؟!
  • اووسیت

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    دریا دریایید
    @S-M-Dadash در اووسیت گفته است: ممنون بابت پاسخگویتون خواهش میکنم 🌷
  • در مورد FSH و LH

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    دریا دریایید
    @S-M-Dadash در در مورد FSH و LH گفته است: @دریا-دریایی ممنون 💐💐
  • تست زیست 5

23
    1
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @Fateme-Sharifi خواهش میکنم:)
  • رشد و نمو در گیاهان آقای رحیمی

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    Am EliA
    سلام دوستانه تو فیلمای آقای رحیمی چرا مبحث رشد و نمو در گیاهان(نظام قدیم)نیست؟؟؟ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @همیار
  • حل یک ابهام

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    A
    @Fateme-Sharifi خواهش میکنیم،وظیفه است...