Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • یک سوال از با تجربه ها

درس خواندن مرور جمع بندی
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    386 بازدیدها
    saba rahimiS
    @farzam-yousefi سلام دوست عزیز به نظرم با یک خلاصه نویسی خوب و نوشتن سوال های مهمی که دیدین میتونه خیلی کمک کننده باشه و هر بار سریع اون خلاصه رو مرور کنید هم انواع تیپ سوال رو میبینید و هم نکات مفهمومی مرور میشه ولی برای زیست شناسی فقط مطالعه کتاب توصیه میشه یا اینکه قید نامه رو بخونید سوالی بود بفرمایید
  • عقب موندن از دینی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    saba rahimiS
    @howsen-drag دوست عزیز سلام امیدوارم حالت خوب باشه به نظرم تمرکز رو بزار روی یازدهم و دوازدهم درس های دوازدهم خیلی ترکیبی هستن و اگه با یک تلاش مضاعف از اول بخونی خیلی عالی میشه میتونی هفته ایی 2 درس از دهم هم بخونی و به این صورت باهم جمع میشن موفق باشی
  • افزایش تعداد آزمون ها در طول هفته🥺♥️

@کنکوریا کنکور تجربی @کنکوری۱۴۰۱
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    869 بازدیدها
    saba rahimiS
    @sara-rezaee-0 دوست عزیزم سلام هر ازمونی 4 ساعت و ده دقیقه زمان میبره و حداقل 4 ساعت زمان تحلیل باید قرار بدین به نظر خودتون ایا کار درستی هست که این همه ازمون بدین؟ به نظرم اگه میخواید ازمون ها رو بزنید بهترین کار اینه وقتی یک مبحث رو میخونید سوال های ازمون اون مبحث رو بزنید موفق باشی
  • انتخاب رشته

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    Mr.Lucky BanditM
    @ameneh-ruhi اگه برای امسال میخوایی بخونی شرط معدل خیلی مهم نیست اصلا اما برای 1402 مهم تر میشه
  • دروس پایه

منتقل شده حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    Ava ToorA
    @حسین-حیدری-1 سلام وقت بخیر همه این مسا ل برمیگرده به علاقه شما و حتما در مورد این رشته تحقیق کرده وبعد وارد آن شوید
  • حذفیات کنکور 1402

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Sara NrzprS
    @farzam-yousefi سلام معلم ما در این مورد گفت که این برای کسانی هست که از سال ۱۴۰۲ به کلاس دهم میان ولییی هنوز دقیق مشخص نیست و هیچ خبر قطعی اعلام نشدهه و هرکی هم میرسه یه سازی میزنه و یه حرفی میزنه پس فعلااا بلاتکلیفیم و خبر و اطلاع رسانی دقیق و قطعی صورت نگرفته هیچییی مشخص نسیت //
  • 🔶️نوبت 1

75
    4 رای ها
    75 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    peyman omidiP
    اره باید مثله اقای طلوعی توضیح میدادم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عمرااا مهم باشه
  • راهنمایی کنید

حل نشده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    محمدرضا لریائیم
    سلام دوستان من لرستانم کسی مشاوره حضوری خوب میشناسه
  • فیزیک جامع آقای فدایی فرد نظام قدیم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    P
    @amir-e بجز اون که استفاده میکنم میخام دهم یازدهم هم با ایشون بخونم
  • برنامه ریزی

منتقل شده @تجربی @دانش-اموزان-ال کنکور تجربی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    əmir moştagƏ
    @mahdi-shokry تشکر🙏
  • راهنمایی شروع

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    mahdieh qM
    سلام @مریم-بزرگمهر خوبی؟ بنظر من کار خودت خوب و منطقیه در ارتباط با مدرسه هم نگران نباش اگه اجازه دادن که چه عالی ندادن هم تو تمرکزت روی کنکورت باشه روزایی که درسای الکی دارین نرو، بیشتر برای امتحانا برو و گزینه کتابخونه هم عالیه میتونی از ۵ ساعت شروع کنی و اواخر به ۱۰ ساعت برسونی جو کتابخونه هم برای درس خوندن خوبه البته یه سری حواشی داره که حواست باید باشه بهشون مثلا با کسی دوست نشو! اگه کسی خواست باهات دوست شه دورررر شو اصن بهش محل نده 😁❤ اصلا اصلا هم نگران نباش عزیزم فعلا تمرکزت رو بزار روی امتحانا سعی کن یه نمره خوب بگیری و بعدم برای کنکور شروع کن موفق باشی
  • قلم‌چی و صفربودن

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    401 بازدیدها
    Asal M 2A
    @زهرا-حسین-زاده گفتم اینقدر استرسسس نداشته باشش...استرس نمیزاره درست درس بخونی و تمرکز کنی .از الان بشین واسه دی بخون،و مثلا در روز که ۵تا درس مختلف میخونی یکیش حتما از پایه باشه .بعد هم توی دی چون خیلی از مباحث و درسارو خوندی میتونی یه دوره کنی یا حداقل میتونی در طول روز یا روز هایی که امتحان راحت تر داری پایه هم بخونی .به این فکر نکن که کاش دی زود تر تموم شده و اینا ،از دی بیشترین استفاده رو بکن،اتفاقا من حس میکنم دی یه فرصت خیلی خوبه برای کسایی که عقب ماندگی دارن .از الان شروع کن شبا درسای بیخودی رو خارج از برنامه بخون مثل سلامت و بهداشت و مدیریت خانواده و این چیزا یا دینی ،که توی دی این درسای مسخره (به جز دینی)وقتت رو نگیرن خیلی .موفق باشی زهرا 🌻❤️
  • کنکور ۱۴۰۱

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Saudade 19S
    @ali-sanfary نگران نباش اگه مثل امسال باشه هم شما مثل رتبه یک 55 درصد بزن ولی بقیه رو بالا بزن یک شو (:
  • *مهندسی کامپیوتر*

منتقل شده
    17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    777 بازدیدها
    عباس زنگارکیع
    @fereshteh-jahangiri سلام گرایش نرم افزار که در مورد برنامه نویسی و موضوعات مرتبط با اون هست
  • سلااااااااام رفقا

7
    6 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    MeowsM
    @reyhane-z 🙃🌼 امیدوارم اگه خواستین بیکار شین تو رشته ای بیکار شین که دوسش دارین😌یعنی با عشق بیکار شین😁 💫⭐️🙃 دیگه اگه تاثیر گذار نبود مشکل من نیس😌😂
  • شیمی کنکور

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    mohammadhosein BahadoriM
    متاسفانه من فقط شیمی دوازدهم رو دیدم و شیمی دهم رو اصلا وقت نکردم چون واقعا حجم شیمی بالا است
  • راهنمایی ، استرس

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    Reyhane zR
    @عباس-زنگارکی سلام یه کاری دیگه هم میتونی انجام بدی گوشیتو بزار رو زنگ مثلا ساعت ۷ صبح بعد بزار داخل کشو قفلش کن کلید هم بزار تو کمد اونم قفل کن کلیدش بزار تو کیفت تا صبح مجبور بشی برای پیدا کردن گوشی این کارا رو انجام بدی البته اولش سخته و مغزت هنگ هست بعد درست میشه 😊👌
  • کسی هست با هم پیش بریم؟

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    Amir GhaheriA
    @علیرضا-رازانی منم شیمی رو از آذر شروع کردم
  • مرور دروس

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    kosariK
    @عباس-زنگارکی سلام بهترین راه نوشتن خلاصه بله عادیه اما چندتا تست که بزنید یادتون میفته
  • کتابخونه یا خونه؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    z GheibiZ
    @آتنا-جلالی سلام شاید همیشه خونه یا همیشه کتاب خانه سخت باشه یه پیشنهاد دارم می‌تونه مفید باشه با نظم ترکیبی عمل کنید مثلاً روزها زوج برید کتابخانه ،روزایی که خونه تون شلوغ تره یا هر جوره دیگه ای که براتون ممکنه هم خیلی به خاطر شرایط سخت تون نمیشه اما نظم را رعایت کنید جوری نشه همش بگید برم یا نرم