Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • مدرسه سخت میگیره، چه کنم؟

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    آتنا جلالیآ
    @محمد-پیرزاده منم از مستمر خیلی میترسم حالا نهایی رو میتونی راحت بدی نمیتونن بندازنت یا باهات لج کنن چون از اداره میاد، بابام گفت میام با مدیرتون صحبت میکنم اگه گفت اجباریه باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نامت میکنم
  • سهمیه تو کنکور

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    سلام وقت همگی بخیر کسی میدونه سهمیه ی ایثارگری توی کنکور چیجوریه و چقدره؟؟ چ شرایطی داره؟(یکی از دوستام این سهمیه رو برای کنکور امسال داره. میتونه کمک کننده باشه براش؟؟؟) @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-همخوانی
  • 🧑🏻‍💼فرهنگیان 🧑🏻‍💼

@مشاورهبدید کنکور تجربی @کنکوری۱۴۰۱ @همیار
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    665 بازدیدها
    Sara rezaee 0S
    @hadaf-just-rank-one-konkor 😂🥺
  • چند ساعت باید مفید بخونم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    gomnam gharibG
    @رضا-صفری شما نسخه آپ آلا رو در گوگل نصب کنید در قسمت جستجو برید و روی فیلترکن کلیک کنید روی قسمت مشاوره کلیک کنید بعد برید تو مشاوره های جناب امیر رضا امیراحمدی ایشون خیییلی عااااالی صفرتا صد مشاوره کنکور رو در الا به صورت رایگان توضیح دادن
  • زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    Amir eA
    @دانش-آموزان-آلاء
  • ریاضی رو از کجا شروع کنم؟

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    김티나
    سلام من یازدهم ریاضی هستم ولی بنظرم چون پیش نیاز های ریاضی دوازدهم رو پوشش دادین اوکیه واسه عربیم اول ساختار افعال و صیغه ها که برای سال هفتم تا نهم هست بنطرم تو یه روز یه جمع بندی داشته باشین بعد برین سراغ قواعد دهم و یازدهم و دوازدهم
  • چاپار

حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    482 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @zahra-hamrang نه هنوز منتشر نشده
  • تاریخ امتحانات ترم ۱

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    اسما نادریا
    @آتنا-جلالی سلام مدرسه باید بگه ولی خب یا از ۱ دی شروع میشه یا از ۱۵ دی
  • مدرسه

@کنکوری۱۴۰۱ @یک نکته به تو @مشاورهبدید @ریاضیا @تجربیا
    69
    5 رای ها
    69 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Sara rezaee 0S
    @fatemeh-ma تففف تو خودشونو مژدشون من امتحاناتم الان حضوریه دارم زجرر میکشم واقعا
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • کدام معلم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    gomnam gharibG
    @سید-حسین-قربانی-1 ممنونم
  • نحوه تست زنی زیست در راه ابریشم

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @mohammad-ramezani تست های آپدیت جدید اینطوری هستن شما با دقت نگاه نکردی اول درسنامه رو میری بعد میری تست آموزشی بعد تست تسلط و بعد کنکورچه ها و پیش آزمونها
  • کلافگی و عدم پیشرفت

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    828 بازدیدها
    Leila Navaser 0L
    @howsen-drag @دوازدهم @ریاضیا
  • مشکل

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    learn proL
    سلام دوستان یکی از دوستانم امسال سال دوازدهمه خیلی افسرده شده میگفت من قرار بود برم فنی حرفه ای به زور فرستادنم ریاضی با اینکه پایه ریاضیاتمم خوب نبود دو سال که مجازی بود قبول شد رفت امسالم که دوازدهمه هیچی بلد نیست بهش گفتم بره از راه ابریشم استفاده کنه ولی راه ابریشمم براش کفایت نکرد چون ایشون کلا سال دهم یازدهم نخوند رفته بود سرکار به نظرتون باید چکار کنه فکر میکنم اوتیسم هم داره پشتکار شدیدی داره استعداد زیادی هم داره ولی خب این اجبار کردنه کلا بهم ریختتش الانم داره انگلیسی یادمیگیره ولی از درس بیزاره @دانش-آموزان-آلاء
  • ببخشید الا زبان راه ابریشم فرسنگ چندمه؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    monirsM
    سلام به آلاخونه خوش اومدین :) برای اینکه تاپیکتون دیده بشه میتونید گروه‌ها و دوستانتون رو تگ کنید؛ اینجوری: @راه-ابریشمی-ها-زبان
  • درخواست کمک 🥺

مشورت مشاوره کنکور مشاوره ۱۴۰۰ مطالعه
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    376 بازدیدها
    NarimanNaN
    @parham-elite سلام یه برنامه ریزی مجدد بکن و جوری برنامه بریز که هماهنگ با امتحاناتت باشه این جوری هم یه مرور کردی برای کنکور هم برای امتحان ها اماده میشی
  • رتبه بندی دانشگاه ها

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    NarimanNaN
    @amirabbas-zf داخل اینترنت یه جست و جو که بزنی پیدا میشه رتبه دانشگاه تعداد مقالات داخلی تعداد مقالات خارجی 1 دانشگاه تهران 4332 1759 2 دانشگاه فرهنگیان 1994 9 3 دانشگاه فردوسی مشهد 1562 353 4 دانشگاه تربیت مدرس 1557 848 5 دانشگاه شهید بهشتی 1516 2872 6 دانشگاه علامه طباطبایی 1422 23 7 دانشگاه شیراز 1216 594 8 دانشگاه تبریز 1180 543 9 دانشگاه محقق اردبیلی 946 109 10 دانشگاه فنی و حرفه‌ای 943 5 معرفی رتبه 11 تا 20: بر اساس تعداد مقالات داخلی رتبه دانشگاه تعداد مقالات داخلی تعداد مقالات خارجی 11 دانشگاه اصفهان 957 274 12 دانشگاه علم و صنعت ایران 901 185 13 دانشگاه خوارزمی 890 123 14 دانشگاه ارومیه 881 184 15 دانشگاه شهید چمران 850 124 16 دانشگاه یزد 782 74 17 دانشگاه صنعتی امیرکبیر 736 234 18 دانشگاه مازندران 730 82 19 دانشگاه گیلان 726 157 20 دانشگاه رازی 694 136 البته این رتبه بندی از نظر من مشکل داره چون تعداد مقالات داخلی رو هم حساب کرده در صورتی که ملاک اصلی مقالات خارجی هست اون جوری که بررسی کنی دانشگاه تهران دانشگاه آزاد واحد کرج دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علم و صنعت ایران دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه فردوسی مشهد دانشگاه تبریز دانشگاه اصفهان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشگاه صنعتی بابل البته یه چیزیم بگم رشته ای که می خواهید برید هم خیلی مهم مثل رشته مورد نظر من رو فقط دانشگاه علم و صنغت و دانشگاه اصفهان داشت
  • دانلود از سایت

دانش آموزان آلا
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    Zahra prZ
    @zahra-yazdani-2 سلام🌼 با استفاده از اپ ADM میتونید راحت فیلمارو دانلود کنید
  • مشاوره انسانی ها

مشاوره برنامه ریزی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    Ftm 1F
    سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب خوب باشه🤩 من و دوستم دانشجوی روانشناسی اصفهان هستیم می‌خوایم واسه چند نفر از دوستای خوب انسانی مون با پایین ترین قیمت مشاوره فول آپشن یک ماهه با تماس تلفنی هفتگی انجام بدیم.. واسه اونایی که سردرگمن یا می‌خوان شروع کنن و نمی‌دونن چجوری میتونم فرصت خوبی باشه 🤭😉 . اگه مایل هستین به آیدی تلگرامم پیام بدین mohi_edu
  • چجوری حسابان بخونم؟

منتقل شده سوال تحصیلی
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    homayoon ebrahimpoorH
    @parham-elite بنظرم شما علاقه ای به این رشته ندارید چون باش حال نمیکنید بنظرم میتونید به تغییر رشته فکر کنید(نه به دلیل نفهمیدن دروس چون اینها با تلاش و کوشش درست میشه بدلیل نبود علاقه)