Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • اینده شغلی تجربی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    0yasin.sh00
    @helen-alinia-2 پزشکی عموم اگ بخونی دولتی بیاری که رایگانه این که هیچ ازاد بخ,ای بری ترمی 15 20 میلیون هست فک کنم @F-Seif-0
  • مانعی به اسم مدرسه

راه ابریشم
    17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    @mahdi-shokry واقعیت تابستون گرفته بودم از مهر بهونه می‌آوردم کرونا گرفتم و بعدش هم گفتم سرما خوردم واکسن نزنم🤣 البته یکی دو ماه دیگه زنگ بزنن دوتا سرفه کنم حله😂👌
  • مشاوره تاج کنکور

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    815 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام من فقط پیجش رو دارم و از مطالب مشاوره ایش استفاده میکردم خیلی خوب بود. ولی تابحال مشاورشون رو امتحان نکردم درباره پیج هدف پلاس و خانم خانی هم ی تحقیقی بکنید. خوبن بنظرم
  • هرکاری میکنم نمیتونم درس بخونم رشتمم تجربیه بنظرتون ترک تحصیل کنم؟؟

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    637 بازدیدها
    maryam111M
    @sahar-rabiee سلام مشکلی نیست خودم پاک کردم پیامت رو اون حاله پیامت رو فقط خودت میبینی که چی نوشته بقیه بعنوان پیام پاک شده میبیننش
  • حس درس خوندن نیس😔

منتقل شده حل نشده
    33
    4 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    GaladrielG
    @mahdieh-q حالا اگه خواستی بهم ایمیل بزن ادرسشو فهمیدی که؟
  • آیا این رفتارای اَخیرم عادیه؟

27
    4 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    H
    @زهرا-قدیری راستی منم یه مدت مثل تو وقتی میخواستم درس بخونم فکرم هزار جا میرفت. یکاری کردم جواب داد توام همین کاری که من کردمو امتحان کن ایشالا مشکلت حل میشه ببین به تمام اتفاقاتی که جدیدا برات افتاده مثل : هفته پیش با دوستات رفتی بیرون یا دیروز جشن تولد رفتی یا هر چیز دیگه ای که تو ذهنت هست. بشین خوب بهشون فکر کن. کی چی گفت و چیشد و اینا.... هر چقدرم طول بکشه مهم نیست بشین بهشون فکر کن. میدونی چرا اینو میگم؟ بزار با یه مثال بهت بگم، فک کن ذهن تو مثل یه نخ به تخته روبه روت وصل شده، وقتی چیزایی دیگه تو ذهنت هست نمیزاره این نخ مستقیم به تخته وصل باشه هی این نخو اینور اونور میکشه و ذهنت رو از درس دور میکنه و هزار تا چیز تو ذهنت هست ولی اگه بشینی یه دور کامل به همشون فکر کنی پروندشو ببندی😂بزاری کنار تنها چیزی که تو ذهنت میمونه درست هست موفق باشی
  • مدیریت زمان

3
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    mahdieh qM
    @farzam-yousefi سلام خسته نباشید ۱) سعی کنید درس‌های تدریس شده سرکلاس رو همون روز بخونید و به هفته آینده موکول نکنید، چون سرکلاس بیشتر از ۵۰ درصد مطلب رو یاد گرفتید وقتی بلافاصله بعد از اتمام کلاس ها روی تسلط اون مطالب کار میکنید راحت تر یاد میگیرید و وقت کمتری ازتون میگیره. ۲) پنجشنبه و جمعه دو روز طلایی برای شما هست، میتونید به عنوان جبران یا تسلط ازش استفاده کنید، یعنی اگه در طول هفته مشکلی پیش اومد که نتونستید درس تدریس شده رو بخونید یا برای امتحان وقت بیشتری نیاز داشتید یا حتی احتیاج داشتید از یک مبحث نمونه سوال بیشتری حل کنید میتونید از پنجشنبه و جمعه استفاده کنید ۳) کمال گرایی رو کنار بزارید! منطقی فکر کنید و با توجه به عملکرد گذشته تون برنامه ریزی کنید. ساده تر بگم توقع بیجا از خودتون نداشته باشید ۴) استراحت ها و تفریحات به موقع داشته باشید. یعنی هر نیم ساعت به خودتون استراحت ندید اینجوری خیلی کند پیش میرید و اجرای برنامه به ساعتای پایانی روز موکول میشه ۵) از ساعات اوج یادگیری بیشتر استفاده کنید، ممکنه شما صبح بهتر یاد بگیرید اما دوست‌تون شب راحت‌تر درس رو یاد بگیره بعد از یک مدت درس خوندن متوجه میشید چه ساعتی از روز بهتر یاد میگیرید این مطالب نظر و تجربه من بود. قبل از هر اقدام و تصمیمی خوب تحقیق و بررسی کنید تا بهترین تصمیم رو بگیرید. موفق باشید 🌼
  • مشکل از کجاست؟

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @mahdieh-q خیلی ممنونم از راهنمایی و لطفت🌹🌷
  • تاپیک

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    0yasin.sh00
    @ali-jafari-6 :angry_face: درود بر شرف این اعتبار:cat_face_with_tears_of_joy:
  • من میخوام المپیاد نجوم بدم

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    سایه زیباس
    @یاسمن-کیانی ممنونم از نظرت
  • دهمی

19
    5 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    SuccinateS
    @arian-khademi خواهش میکنم خب اگر من بودم همون تست ادبیات رو کار می‌کردم زبان و ع بی رو هم در حد کتاب میخوندم و مرور می کردم البته میشه جملات آسون تو عربی و زبان رو بیاید نقش های کلمات رو پیدا کنید مثلا مفعول و فاعل و...(یا مثلا اسم مفعول، فاعل و... که یه سری از اینا رو یازدهم می خونید مثل اسم تفضیل برای عربی) ولی نمیدونم درس تون به اون بخش رسیده که پیدا کردن رو تدریس کردن یا نه ولی به هر حال کار خیلی مفیدی هم هست تو تست ها و امتحانا خیلی استفاده میشه مخصوصا عربی و اگر خواستید این کارو کنید فعلا جملات آسون کتاب شروع کنید
  • ساعت مطالعه

57
    4 رای ها
    57 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @f-seif-0 آها ممنونم لطف کردین 🌺
  • ساقدوش🙃

حل شده
    18
    4 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    799 بازدیدها
    bahar mohammadi 0B
    @mahdieh-q اشکال نداره عزیزم😊
  • حواس پرتی

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @learn-pro خواهش میکنم⚘
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
  • دانشگاه کنکوری / غیر کنکوری ادامه تحصیل

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    309 بازدیدها
    kosariK
    @pouya-hosein-pour خواهش🌻
  • عمومی قلمچی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    م
    @مهدیه-0 منم همین مشکل رو داشتم و حتی میرفتم سر جلسه ادبیاتو با فهم ادبیم جواب میدادم درصدمم خوب میشد ولی نه تنها ادبیات بقیه درسارو هم نمیخوندم دو تا آزمون اول مهر رو دادم بعدش از قلم چی انصراف دادم، سوالایی که پرسیده بودی وضعیت پایت بعضیاش رو دیدم و میتونم بگم مثل همیم، من انصراف دادم چون واسه پایه زمان بیشتری میخواستم و اینکه چون ضعیفم میخوام از تست آسون شروع کنم و کم کم به تست سخت برسم بعد تستای قلم چی رو هم بزنم کلا که بیخیالش نشدم ولی اینکه از همون اول با اون وضعیتم رو تستای قلم چی کار میکردم زده میشدم واسه همین این کارو کردم چون مدت زیادی از جو درس خوندن دور بودم باعث علاقمم میشه، واسه این قضیه هم که گفتی چاره ای جز خوندن نداری، من خودمو مثال میزنم دینی رو جدا دهم و دوازدهم میخونم، ادبیات دوازدهم درس به درس میرم جلو آرایه بخواد یا دستور زبان که به دهم یا حتی یازدهم ربط داشته باشه میرم اونارو موضوعی میخونم دستور زبان هم همین طور، عربی میگن که هم دهم هم یازدهم نیازه دهمو که از اول میبرمش جلو دوازدهمم اگه قواعد یا لغات نیاز باشه حتی اگه یازدهم باشه میرم میخونم واسه اون درس، زبان دهمو میبرم جلو دوازدهمم اگه قواعد یا لغت نیاز باشه از یازدهم یا دهم اونم میخونم واسه اون درس، درکل مثل برنامه قلم چی میخوام تا آخر پاییز دهمو ببندم دوازدهم هم تا حدودی بخونم و از زمستون یازدهم و بقیه دوازدهم
  • آزمون امروز

حل نشده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Y
    @kianoosh-alavi منم لایو امروز گزینه دو رو دیدم مشاوراش گفتم ازمون دشواری بوده
  • هندسه یاد نمیگیرم چکار کنم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    606 بازدیدها
    Kit CatK
    @learn-pro سلام اول قضیه های کلی رو مفهومی یاد بگیرید و بفهمید بعد سعی کنید ارتباط منطقی بین اونها رو پیدا کنید با فهمیدن ارتباطشون میتونید اونها رو اثبات کنید با چند بار اثبات هر مبحث اون مبحث توی ذهنتون نهادینه میشه و مفهومش رو میفهمید بعدش به حل سوالای کتاب درسی بپردازید و سوالای تشریحی ماجراهای من و درسام نکات خوبی دارن که میتونن مفید باشن بعدش در اخرین مرحله که به تسلط کافی به مفهوم قضیه ها و کاربردشون رسیدید تست حل کنید...موفق باشید🌹