Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • کنکوری تجربی

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    kosariK
    @leili-salahi سلام خوب عیب نداره امسال شروع کنی میتونی برسی کافیه بخوای مطالعه هم اینجوریه که از سال دهم شروع میکنی میری بالا اگه باز کمک بخوای درخدمتم🙏
  • پیش‌نیاز عربی و زبان کنکور

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    536 بازدیدها
    A
    @مهدیه-0 هر چی بگم ببین شرایط خودت چطوره ببین چطور راحت هستی الان برو ترجمه ۴ جلسه آقای ناصح زاده ببین بعدش درس به درس با قلمچی برو چون اگه پیش نیاز هم باشه نمیشه یک هفته ای همشو رسوند قواعد درس به درس بهترین روش هستش برو بشین فیلم آقای ناصح زاده از الان بیین اسمش جمع بندی هستش از همه چی کامل تر هستش
  • سوال درباره کلاس زیست و مدیریت زمان

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    z GheibiZ
    @anzw-18 سلام مجدد گلم🌸✨ https://forum.alaatv.com/post/295184 اینو بخون سوالی داشتی درخدمتم🌹
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • فیلم آموزشی سایت قلم چی یا آلا برای پایه دوازدهم و کنکوری که زمانش کمه 😓

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    mohammad m 1M
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @کنکورسراسری-کنکورسراسری
  • 0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    maryam111M
    سلام دوست خوبم خوش اومدی به جمعمون متن سوالت رو تو عنوان ننویس تا تاپیکت قشنگ تر باشه اگر میخوای کار با آلاخونه رو یاد بگیری بزن روی لینک زیر👇😇 https://forum.alaatv.com/topic/4161 @سید-موسی-چیدان
  • 0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Masih shirdelM
    سلام دوست من اولین گزینه این که باید تو اون قسمت که سولاتو نوشتی فقط یه عنوان برای تاپیکت میذاشتی و جایی که نقطه گذاشتی متن رو(صرفا جهت راهنمایی برای استفاده از انجمن) برای برنامه ریزی خیلی فوق العاده میشه اگه امسال سال دهم رو با تست حل کردن مرور کنی اگ تست ها مفید و استاندارد باشه حتما تسلط خفنی برای پایه دهمت بدست میاری و کار دوازدهمت رو ۳۰ درصد کاهش میدی! نمیگم ۳۳ درصد چون باید طی سال دوازدهم بازم مرور های کوچیکی داشته باشی که یادت نره!(جمع بندی هم که مال همه س) برای امسال هم میتونی روی درسنامه و تست های آموزشی با سطح متوسط تمرکز کنی و تابستون رو خوب تست بزنی و کمی هم از مدرسه جلو بیوفتی برای منبع هم من خودم راه ابریشم رو بهت پیشنهاد میکنم به نظرم اواخر سال تحصیلی تهیه ش کنی قبل خرداد موفق باشی
  • میخونم ولی ترازم کمه☺💔 راهنمایی لطفا

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    535 بازدیدها
    C
    @sara-83 سلام ببین اول اینک ساعت مطالعه بالا مهم نیس مهم کیفیته و خیلی خسته نکن خودتو چون هنو اوله دوم اینک تو ازمون قطعا شاید تعداد غلطات زیاده تو هر چقدر زیاد خالی بزاری ولی اونا دگ رو ص ج بدی قطعا ترازت بالا میاد تست نزن تو ازمون به غلط تستی اگ یه درصد شک داری نزنش فق تستایی ک مطمئنی و درسته بزن و اونا دگ رو خالی بزار تو ازمونا بعد تلاش کن تعداد خالی هات کمتر بشه و اینک عزیزم خودتو به تراز وابسته نکن به درصدات نگا کن سعی کن با درصدات ازمون به ازمون پیشرفت کنی!
  • حضور وغیاب

23
    3 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    775 بازدیدها
    Mahdi SalehipoorM
    @mahdi-salehipoor در حضور وغیاب گفته است: دبیرتون خیلی نفهم بوده .اون داره واسه این کارا پول میگیره .پس باید خودش انجام بده .نهاینکه بده به تویه یازدهمی و هم فکرتو درگیر کنه و هم وقتت رو بگیره .ینی نه فطق تو بلکه به هیچکدوم از بچه های کلاستون نباید بده من تو ابتدایی که بودم دبیرمون گفت تو نماینده کلاس باش و مشقا رو نگاه کن و از اینجور چیزا ،بعد بهش گفتم چقد پول میدی؟گفت هیچی .بعد بهش گفتم پس حق حقوقتو حلال نمیکنم تا اخر سال منو تحریمم کرد
  • به بودجه‌بندی آزمون‌ نمی‌رسم

@مدیر @ریاضیا @مشاورهبدید نظام جدید @کنکوری۱۴۰۱ @کنکوری ها
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    653 بازدیدها
    JuDiJ
    @حسین-احمدی خواهش میکنم من راه ابریشمی نبودم و ازمحتواهای رایگان استفاده کردم میتونین از بچه های راه ابریشم دربارش بپرسین☺🍭
  • عربی دهم

@sohrab
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    P
    @parsa-amini @sohrab
  • فیزیک استاد طلوعی

منتقل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    661 بازدیدها
    Sina SinaS
    @سید-حسین-قربانی-1 مشکل همین جاست دانش اموزی که امسال میره دوازدهم و اولین بار این تدریسو ببینه هیچی متوجه نمیشه چون در واقع استاد خیلی فرمولای کتابو نگفتن و شاه کلیدشون هم جواب نمیده🤦🤦🤦🤦🤦
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    21 بازدیدها
  • نمیدونم چیکار کنم واقعا سردرگمم

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    Z
    سلام اول از همه اینکه الان تمرکز رو بزار رو یازدهم،حواست ۷۰ درصد به یازدهمت باشه و ۳۰ درصد هم به فصل های مرتبط دهم خیلی از درسا بهم ربط دارن مثلاً فصل یک شیمی یازدهم پایش فصل سه شیمی دهم ، برای این جور مبحث ها برگرد یه مرور کلی کن مثلا درصد خلوص و بازده درصدی استوکیومتری میخواد برگرد دهم همون بخش رو بخون کامل که تو یازدهم به مشکل نخوری. اینجوری تقریبا تا یه حدی دهم رو جمع میکنی یه بخشی میمونه که با یازدهم مرتبط نبوده که خیلی کمن اونا رو بزار تو تابستون با یازدهم جمع کن. و اینکه یه سری درسها هستن برات سختن ولی تو دو سال تکرار میشه اینا رو از همین الان سعی کن دهمش رو بخونی مثلا من خودم تابع برام سخت بود الان که می‌دونم یازدهم هم داریم دهم رو میخونم که وقتی رسیدم به فصل تابع یه پیش نیاز بلد باشم:) موفق باشی🌸😄
  • بازگشایی مدارس

23
    4 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    857 بازدیدها
    Nastaran NastaranN
    به نظرم خودتونو درگیر این حواشی نکنید ، میدونم سخته ولی سعی کنید بیشتر رو درس متمرکز باشید
  • راه ابریشم و صفر تا صد(زیست)

منتقل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    Hhh HhH
    @mahan-alizadeh خواهش میکنم🙏🏻
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • ایده برای به خاطر سپردن مطالب

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Hananeh yazdaniH
    ❄️اولین وموثرترین روش مرور درزمان مناسب است. ❄️رمزگذاری کردن مطالب ❄️تست زنی وحل تمرین ❄️تدریس مطالب درسی باصدای بلند90درصد باعث فراموش نشدن مطالب میشود ❄️یادداشت برداری. سعی کن شبا حتما مروری از درس هایی که در طول روز داشتی رو بکنی و حداقل تعداد دفعاتی که یه مطلب باید تو دهنت بمونه 5بار خوندنشه و این مرتبه زمان کاملا مشخصی داره بلافاصله بعد از درس خوندن_فرداش_یک هفته بعد_و یک ماه و به خاطر داشته باش که هیچ کس به اندازه ی خودت تورو نمیشناسه پس حتما عادات خودت رو بشناس موفق باشی💛
  • برنامه ریزی

آلاء دانش آموزان آلا تجربی انسانی برنامه ریزی
    11
    4 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    842 بازدیدها
    Hananeh yazdaniH
    {تایم بندی استاندارد8ساعته} ✅7:30ازخواب بیدارشو ✅7:30الی8:30ورزش و صبحانه ✅8:30الی10:00مطالعه...اختصاصی ✅10:30الی12:00...اختصاصی ✅12:30الی13:30...اختصاصی ✅13:30الی 15:00نهارو استراحت ✅15:00الی16:30...عمومی ✅17:00الی18:30...عمومی ✅18:30الی20:00...ترجیحا عمومی ✅20:00الی21:30...مطالعه درس های روزمره{نون شب} ✅21:30الی23:30...استراحت و تفریح ✅00:00خواب هیچ کس به اندازه خودتون شمارو نمیشناسه و بنظرم هرکس باید برنامه مناسب خودش رو داشته باشه و اینطور نیست که یکی از یه برنامه استفاده کرده پس حتما کسای دیگم که از اون برنامه استفاده کردن موفق میشن!