Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • برای شروع از آبان با راه ابریشم چه کنم؟

منتقل شده
    8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    علی طهماسبیع
    @علی-طهماسبی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • ریاضی دوازدهم

ریاضی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Zeynab MosaviZ
    یکی کمک کنه واسه ریاضی دوازدهم کلیپ کدوم یکی از اساتید رو ببینم صفر،صفرم
  • دعا🙏

5
    26 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    SachliS
    @زهرا-عزیزی-0 سلام عزیزم هر امتیاز مثبت یه دعا بدون:)
  • آزمون آغازین

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    413 بازدیدها
    راضیه دهقانیر
    @nazanin-rahdar من از ساعت ۶ مدام دارم وارد میشم ولی همش خطا میزنه😕
  • تاثیر سهمیه چیه؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    AnselA
    ببینید معلما کلا(یعنی حداقل معلم های ما سال دوازدهم اینطوری بودن) بخاطر اینکه درصد قبولی دانش آموزان بره بالا توی امتحان نهایی یه طورایی بچه هارو از امتحان میترسونن به ما هم چیز های عجیب غریب زیاد میگفتن😶 خوبه که نمره نهایی تون خوب بشه ولی دیگه نباید اینقدر درگیرش بشید که کنکور بزارید کنار و کلا از الان استرس بگیرید واسش نگران نباشید نه امتحان های نهایی اینقدر سخته نه تاثیر نمراتش خیلی زیاده
  • مشکل در تثبیت

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    Amirabbas ZfA
    سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من ریاضی دهم رو دوبار خوندم و خیلی هم دقیق و با دقت اما هردوبار فراموشم شده یعنی انگار من تا حالا این مباحث و تست هارو ندیدم راستش اولش فکر کردم شاید مشکل از مغزمه و نمیکشه تست هوش دادم و هوش معمولی دارم ، و بعد چند وقت رفتم فیزیک دهم رو خوندم و هیچ مشکلی ندارم و اصلا فراموشم نشده میشه بگین شما چطور حسابان رو میخونید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء
  • برنامه ریزی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    amir mahdi salimiA
    @shahriar-hباسلام دوست عزیز میتونید توی بازار سرچ کنید نرم افزار درس یار هست برنامه ریزی خودکاربراتون میکنه باتوجه به تعداد ساعاتی که دلخواه دارین برنامه ریزی یه چیز فردیه و هرکسی شرایطش نسبت به هم فرق داره پس خودتون برنامه بریزین بهتره چون برنامه ای که خود ادم میریزه چیزدیگه ایه
  • جبران درس های عقب افتاده!؟

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    محمد پیرزادهم
    @sajad-rezapoor الان فقط خوب یازدهم رو یاد بگیرید.از اول تابستون از دهم شروع کنید بخونید و تست بزنید.بعد یازدهم.اگه دهم خیلی ضعیفی فقط تابستون دهم کار کن ولی با تست.
  • راه ابریشم 1401 برای فارغ تحصیل 99 مناسبه؟

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام بله
  • مشاوره

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    monirsM
    سلام تاپیکتون چند موضوعیه. برای هر موضوع ازسوالاتتون یک تاپیک بزنید.
  • راه ابریشم زیست بخرم یا نخرم ؟

منتقل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @sara-cherry دوست من اصلا به زمان شروع ربطی نداره توی یه جمله بهت بگم اگه پایت خوب باشه با یه ساعت مطالعه متوسط یا بالا میتونی نتیجه بگیری اگه پایت ضعیف باشه باید خیلی بیشتر تلاش کنی جبران کنی نشد نداره ولی ممکنه سخت شه الکی نا امید نشو
  • یازدهمی هستم؛ راه ابریشم تهیه کنم نه؟

منتقل شده حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    409 بازدیدها
    mohammadhosein BahadoriM
    سلام الان بخر و پایه رو جمع کن که دیگه برای سال بعد فقط 12 ام و تست کار کنی
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
  • من با شیمی چه کار کنم ):

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    amir mahdi salimiA
    @sahar-rabiee بافیلم های الا برین جلو دهم ویازدهمش عالیه یا میتونید از بسته های راه ابریشم و...............استفاده کنید که جزوه هم داره البته اون فیلم های توی سایت هم جزوه اش هست که میتونید خریداری کنید غیر اون با کتاب شیمی مبتکران اگه میتونید برید جلو تمامی نکاتو گفته برای من که عالی بود برای بقیه نمیدونم بازم هرجور صلاحه.
  • سردرد😖😣

حل شده
    33
    4 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    VeluntedXV
    @amin-ali-akbari شبکه آلا تیوی برا گیمرا خوبه بشینن فیلماشو نگا کنن من شخصا روزی دوازده ساعت کالاف دیوتی بازی میکردم الان عادت کردم ده فیلمم با همدیگ ببینم نه سردرد دارم نه خستگی😂😂💔
  • چطوری ریاضیم رو قوی کنم؟

ریاضی تجربی رفع اشکال
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    VeluntedXV
    سلام دوستان بنظرتون چ کتابی بخرم که تو ریاضی کمکم کنه کتاب زیاد سختبم نباشه چون ریاضیم یکم ضعیفه ک بتونه کمکم کنه پایه دهم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • صفر بودن و شروع کردن

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    kianoosh alaviK
    @kianoosh-alavi البته یه مسئله اینه که مثلا برای زیست و شیمی دوازدهم ،اگه فرسنگ یک رو بلد نباشی نمیتونی فرسنگ 2 رو بفهمی...پس از فرسنگ یک سعی کن دوازدهم رو برسونی... ولی برای یازدهم و دهم میتونی بعدا برسونی
  • کوری ذاتی

17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    575 بازدیدها
    محمد پیرزادهم
    @fatemeh-maleki تعداد تست بالا به نظرم فقط راه حلشه.و اینکه غلط هارو حتما تحلیل کنید.حتما
  • شدط سنی دانشگاه فرهنگیان

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    AmirbernosiA
    سلام متولدین 1 مهر 77 به بعد