Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • ایستگاه های جبرانی قلمچی

منتقل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @mehdi-abdi پس یعنی اگه کنکورچه یا هرچی جا موند میشه جبران کرد. اوکی ممنون از همتون:cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • کارنامه نهایی کنکور

2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    shayan jafariS
    @amin-rostami-0 سلام همه 523 نفر اول تو اون دانشگاه و تو یک رشته ثبت نام نکردن ک مثلا اون دانشگاه 100 تا ظرفیت داره بعد یه سریا انتخابش میکنن ی سری ها هم نه ، آخرین کسی ک تونسته تو اون دانشگاه بره رتبش 523 بوده انگار از بین 523 نفر 100 نفر انتخابش کردن و آخرین نفر رتبش 523 بوده
  • مطالعه

@مدیر @ریاضیا @تجربیا @کنکوری۱۴۰۱ @مشاورهبدید
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    443 بازدیدها
    Amir ReA
    @Sara-rezaee-0 سلام سارا جان...امیدوارم حالت مثل امیدت به اینده زیبات خوب باشه و مطمئنم که هست... ازت میخوام یک لحظه چشماتو ببندی و به اون لحظه ای که موفق شدی و داری توی رشته ای که خیلی داری براش میجنگی و تا الان براش بهای زیادی پرداخت کردی که ارزشمند ترینش 12 سال از عمر نازنینت بوده داری توی دانشگاه تهران میخونیش...میبینی چه لذت بخشه...اینکه خودت رو باور داری و باور کردی که برای خودت همچین هدفی توی ذهنت تجسم کردی...پس وقتی تو یک هدفی رو تصویرش رو میبینی پس این نوید رو بهت میدم که قطعا بهش خواهی رسید چون که تو توانمندی و لایق بهترینا هستی عزیز....ولی خب خودت خوب میدونی دستیابی به گوهر های گران بهای ژرفای دریا همت و اراده ای محکم تر از هرچیز میخواد.... حالا ازت میخوام بعد این که توی ذهنت تجسم کردی که موفق شدی و با نتیجه کنکورت زدی توی دهن همه اونایی که مسخره ات میکردن که تو موفق نمیشی حالا دوباره چشمت رو ببند و به این فکر کن که قبول نشدی و دلیل قبول نشدنت همین روزایی بود که برای فردای موفقیتش نجنگیدی و حسرت میخوری...دیدی با این توضیحات کم از اون اینده تلخ چقدر حس بدی بهت دست داد....حالا که هر دو اینده رو دیدی حالا انتخاب با توهه که براش بجنگی و فردا بگی ارزششو داشت یا مثل امروز نخونی و تنبلی کنی و بگی ای کاش میجنگیدم براش... امیدوارم هرجای تهران هستی شاد سرزنده و تلاشگر باشی....همیشه و همیشه فاعل به صلح باشی...کاری هم باشه کوچیکتم ...در خدمتتم فقط یه میثکال بنداز... شوووبخییر
  • تراز قلمچی

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    M TgM
    سلام دوست الایی جریان خیلیاش تقلبه😅 پس استرس نگیرید از الانم به فکر تراز نباشید درصداتونو رشد بدید🙂
  • یازدهم ریاضی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    M TgM
    سلام دوست الایی شما باید یسری پیش نیاز هارو بلد باشید یا هم امسال خیلی خوب کار کنید توی ریاضی مباحث پایه ای لازم و ضروری هستند فیزیک زیاد مرتبط نیست شیمی هم باید بلد باشید یسری چیزا از پایتون😊
  • راهنمایی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
    M TgM
    نگران نباشید که دیر میشه اگر این کاری ک‌گفتمو رو انجام بدید نتیجه خوبی میگیرید🙂
  • جدول تناوبی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    M TgM
    گروه ۱۸ گاز های نجیب رو با عدد اتمی حفظ کنید بقیه عناصر رو با کمک اینها میشه تعیین دوره و گروه کرد
  • کمک در برنامه ریزی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    نسیم بابایین
    @mahdi-shokry خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییتون🙏🙏🌹🌹
  • مشاوره بگیرم؟

منتقل شده
    37
    0 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    868 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @سینا-0 ببینید این حرفو قبول دارم که رفع اشکال طور بخوام ازش استفاده کنم و بیشتر وقتمو بزارم رو تست . ولی مثلا توی یه سری از مباحث استاد یه سری نکات مییگه که فوق العاده کمک کنندس تو تست زنی شاید من دارم با راه طولانی تری میرم برای همین نمیشه اونارو ندیدد(مثل شیمی ریاضی فیزیک) فوق العادن. ولی تو عمومیا عربی و ادبیات تا اینجا ضعیف نبود متوسط رو ب پایین بود.
  • جدول برنامه ریزی

حل شده
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    680 بازدیدها
    Sara_RS
    @marziyeh-amini کاری نکردم🌸🌸
  • پرسش سوال

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    mohadeseh zareiM
    سلام وقتتون بخیر من دییلم فنی دارم و از تیر شروع ب خوندن کتاب های تجربی کردم و قصد دارم توی کنکور تجربی ۱۴۰۱ شرکت کنم میخاستم چندتا سوال ازتون بپرسم واسه مشاوره. چه کتاب های توی کنکور تجربی اگ صد ۱۰۰%بزنم قبول میشم؟ چطوری باید تو این چندماه باقی مونده کل کتاب های ۳ سالو جمع اوری کنم ؟
  • کسایی که ماز ثبت نام کردین

17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    923 بازدیدها
    علی شلالوندع
    @reza-estendi امسال سوالات ماز دیگه تو هیچ کانالی نمیزارن مطمئن باش . اگه رفیق داری ماز آزمون میده ازش بگیر . توی اینترنت نمیتونی پیدا کنی دیگه
  • ماز یا قلم چی؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    Tohid RamezanpourT
    @یازده-تجربی
  • موضوع حذف شده است!

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
  • آزمون هدف گذاری کانون

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    alen alanA
    سلام شب بخیر ببخشید اگه کسی کنکوری تجربی کانونه،بیزحمت لینک پاسخ نامه و سوالات امروز رو جدا جدا بذاره اینجا سایت واسه من کلا باز نمیشه @تجربیا @دوازدهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • تغییر رشته و اینا

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    Farzane JafariF
    سلام روز بخیر من یک سوال داشتم من انسانی میخونم اما متاسفانه این رشته منو به خواسته ام نمیرسونه و تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم ( البته خواستم تغییر رشته بدم مدرسم قبول نکرد گف دیر اقدام کردی) ولی به دلیل حضوری شدن مدارس یکم سخت میشه برام برای خوندن کنکورم امکان داره مدرسه مو غیر حضوری بخونم و آخر سال امتحانای انسانی بدم؟؟ شرایط برام میگید چیکار کنم؟؟
  • عربی

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    GaladrielG
    @parsa-amini سلام دوست عزیز من خودمم عربیم اصلا خوب نبود ولی ی دبیر خیلی خوب پیدا کردم تو شهرمون بهم تدریس کرد عربیمو تو کنکور 75درصد زدم بنظرم اموزش خیلی مهمه اگه فیلم ی دبیر خوبی رو پیدا کنی که اونو ببین اگرم نتونستی حتما دنبال ی دبیر خوب باش برو کلاس بنظرم تا زمانی اموزش خوبی نبینی نمیتونی خوب تست هم بزنی پس حتما دنبالشو بگیر
  • دو راهی برنامه

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    GaladrielG
    @maryam-nateqi قربونت موفق باشی
  • موقاری‌

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها