Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • آزمون زیست ماز یا آزمون همه ی دروس ماز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    M MashhadiM
    @m-mashhadi بچه ها لطفا هر کی سوالا هر دو آرمون رو دیده و تجربه داره بگه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
  • باهم درس بخونیم...

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    اهوراا
    @دانش-آموزان-آلاء
  • مقایسه دبیران هندسه یازدهم

هندسه هندس وحید کبریایی حسینی فرد
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    amirhossein 0A
    سلام ، ببخشید من میخوام فیلمای هندسه یازدهم رو ببینم اما دو دبیر برای سال 1399 داره یکیشون آقای کبریایی هستش و اون یکی آقای حسینی فرد بنظرتون کدومشون برای درس هندسه بهتر تدریس داشته
  • چگونه از سال دهم کنکوری بخوانم؟

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    462 بازدیدها
    AMIN HOSSEINI 0A
    @یاسمن-کیانی سلام خدمت شما . :hand_with_fingers_splayed: خیلی برای شما خوش حالم که از همین الان به فکر اینده ی خودتون هستید ، واقعا اگر من چنین روحیه ای داشتم سال دهم خیلی کار ها انجام میدادم . خیلی نمیخوام ادای ادم های با تجربه رو در بیارم ، پس خیلی مختصر توضیح میدم . من خودم اگه برمیگشتم فقط فقط فقط یک کار رو خیلی خوب انجام میدادم ؛ اون هم نگاه کردن تک تک فیلم های الا . باور کنید من که کنکوری هستم میفهمم که فیلم های الا خیلی خوب و بی نظیر هستن ، ولی متاسفانه من ازشون استفاده نکردم :downcast_face_with_sweat: فقط فقط همین کار رو خوب انجام بدید و بدونید دیگه سال دوازدهم کنکور براتون بچه بازی میشه:beaming_face_with_smiling_eyes: چون واقعا پایه قوی و عالیی دارید . شرمنده زیاد شد :grinning_face_with_sweat:
  • مدرسه غیر حضوری

حل نشده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    reyhane nakheiR
    @yeganeh-fallah خب الان باید چی بگیم که قبول کنن راستش من نمیدونم باید چیکار کنم که قبول کنن
  • قلمچی و آزمون تو خونه

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    576 بازدیدها
    راضیه دهقانیر
    خیلی ممنون از تک تک شما دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون🙏🏻🥰
  • کتاب تست زبان ،مبتکران یا خیلی سبز؟!

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    SJYS
    @Maryam-Nateqi @Marjan82 ممنونم🌹
  • راه ابریشم دانلود برنامه مطالعاتی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء
  • سال دوازدهم رو حضوری بخونم یا غیر حضوری؟

دانش آموزان آلا
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    Parniyan Khaheshi 1P
    @f-seif-0 مرسی از راهنمایی هاتون🙏
  • مشاور خوب معرفی کنید لطفا !!!

حل شده نظام جدید @نظامقدیم @یازدهم @دوازدهم
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    401 بازدیدها
    mohammad dehghaniM
    @sajedeh-ghavi-0 مشاور فقط کارش انرژی دادن و کنترل درس خوندن آدمه در واقع یه جور بالا سری داشتن مشاور هم بستگی به خود آدم داره بعضیا که خودکار درسشونو میخونن و در آزمون ها عملکرد خوبی دارند نیاز به مشاور ندارند بعضیا هم چه درس بخونند چه نخونند وجود مشاور هیچ فایده ای براشون نداره ولی بعضیا هم در صورت وجود مشاور پیشرفت های زیادی میکنند و وجود مشاور میتونه چراغ درس خوندنشو روشن کنه البته جدای از همه اینها مشاور باید با تجربه و کاردان باشه نه مثل خیلیا که رتبه کنکورشون سر به فلک کشیده سال بعدش میزنن تو کار مشاوره
  • لطفا راهنماییم کنید در مورد برنامه ریزی🙏🏻

دانش آموزان آلا مشاور مشاوره راهنمایی برنامه ریزی
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    441 بازدیدها
    _Mitra__
    @roya-atashi قلم چی شما وقتی خودتون برنامه میریزید آزمون منطبق با برنامه ریزیت را از کجا میارید ؟ بدون آزمون هم اگه قصدتون قبول نشدنه که ادامه بدید من منظورتون از دو ماه دهم دوماه یازدهم نفهمیدم ولی اگه منظورتون چیزی که دوستمون تو پستشون گفتن یعنی صرفا یه پایه کاملا اشتباهه قلم چی بهم ریخته نیست!! اتفاقا داره کاملا مبحثی میره جلو ببینید ریاضی را مثلا کل مثلثات را اورده ولی شما اگه بخوای اون طور جدا بخونی واقعا ضربه میخورید یه چیز دیگه اینکه وقتی آزمون داشته باشید از استرس مثبت اون هم که شده کمتر تنبلی میکنید و خوب میخونید و یه نکته دیگه اینکه بفکر زود تموم کردن درسا نباشید لطفا وقتی میتونید جمع بندی خوبی داشته باشید که قبلش درس هارو خوب یاد گرفته باشید شما میگید پشت کنکوری هستید و خب خرداد ماه هم که نهایی ندارید یک ماه وقت برای جمع بندی دارین نمیگم زیاده ولی کم هم نیست اگه هم میدونید که واقعا برای جمعبندی زمان زیاد نیاز دارید سوالات پارسال قلم چی را دان کنید و فشرده انجام بدید که مثلا تا آخر فروردین تموم کنید و دوماه برا جمعبندی داشته باشید
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
  • مامایی یا مهندسی بهداشت؟😅

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    747 بازدیدها
    Aydin JafarpourA
    مامایی 😂
  • کامپیوتر یا بهداشت عمومی؟!

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    546 بازدیدها
    Matilda2M
    @امینه-ایمانی در کامپیوتر یا بهداشت عمومی؟! گفته است: @ariana-ariana بازار کار بهتری داره؟ اخه بهداشت هم زیر گروه علوم پزشکی هاست این چیز اشتباهیه که فکر میکنیم هر رشته ای ربط یه پزشکی داشته باشه رشته پردرامدیه
  • دهم در کنار یازدهم چگونه؟

منتقل شده
    33
    2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    Apollo OldgamerA
    @zahra_yp ببخشید دوست عزیز ، خیلی سوال میپرسم ، منظورت اینه که مثلا اگه درس تابع ، آخرین درس ریاضی بود و ممکن بود تدریسش توی فروردین اردیبهشت بیفته ، ما توی همین مهر ، سعی کنیم که هم دهم و هم یازدهمش رو پیش خوانی کنیم؟ و طبق پاسخ قبلی که ارسال کردم ، برای دروس شیمی فیزیک زیست چند درس رو باید مطالعه کنیم و وقت ممکنه کم باشه
  • تعداد سوالات هر درس در کنکور

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    437 بازدیدها
    Amaryllis HeshmatiA
    @ahmad-nezami برا بقیه دروس تجربی دارید؟ بفرستید 🙏
  • برنامه

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    Hlmi EytH
    @mr-mazrai-0 سلام دوازدهمی نیستم ولی طبق چیزهایی که خوندم😅: فکر کنم پایه و دوازدهم رو همزمان با هم باید پیش ببرین برنامه راهبردی کانون خیلی کمک میکنه برای برنامه ریزی اولویتتون در دروس پایه هم درس های پیش‌نیاز دوازدهم باشه مثل تابع، استوکیومتری و... ✨
  • سه سال چجور خسته نشم 😨

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    459 بازدیدها
    Meysam HosseiniM
    از روزی یه ساعت شروع کن تا سال کنکور به روزی ۱۰ ساعت برسی حداقل ، سعی نکن از الان ۶-۷ ساعت بخونی چون زده میشی و اینکه خستگی برای کسیه که از سر اجبار درس میخونه اگه هدف داشته باشی و علاقه مند باشی بهش ناامید نمیشی و اگرم شدی سریع خودتو پیدا میکنی
  • برای مطالعه از ماه مهر چه کار کنم؟

سردرگمم😐 مشاوره دوستانه پشت کنکوریا نظام جدید
    23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    امید کرمیا
    @unlimited خواهش میکنم😊 موفق باشید.
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها