Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • دیدن فیلم آموزشی یا خواندن درسنامه کتاب کمک آموزشی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    7k بازدیدها
    mohammad m 1M
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا
  • عقب افتادگی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    احسان نوروزی کیویا
    سلام به نظر من اگه اون مباحثی که از دوازدهم را خوندید کامل بلدید، شروع کنید بقیه اش را بخونید یا اگه کامل یاد نگرفتید، شروع کنید از اول اون مباحث را مرور و تثبیت کنید و بعد بقیه اش را بخونید.
  • تست زنی به همراه راه ابریشم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    محمد پیرزادهم
    @howsen-drag اگه توی تابستون کتاب تست دهم و یازدهم رو تموم کردی،در کنار راه ابریشم،تستایی که ایراد داشتی رو از کتاب بزن.وقتی نمیگیره ولی بسیار موثره. اگه تابستون زیاد پیش نرفتی،تستای علامت دار کتاب تست رو بزن. گزینه ۲ هم بانک تست خوبی داره.از اون هم میتونی استفاده کنی.
  • اول سوال تشریحی حل کنیم و بعد تست بزنیم؟؟

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    mohammad m 1M
    @fatemeh8181 بله ممنون . من فک کردم باید اول کلی تشریحی حل کرد بعد رفت سراغ تست . متاسفانه اینو از یکی از مشاوران تو نت شنیدم و از ضربه خوردم جوری که فک کردم اکه تشریحی کار نکنم اول نمیتونم تست بزنم
  • چگونه برنامه ریزی کنیم؟

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    S
    @dr-aryan ممنونم:rose:
  • دبیرستان 🤷‍♂️😨

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    شهرام قربانیش
    @arian-khademi دهم هیچی هس نمیکنی.... بعد یازده دیگه... چیزی نگم ولش
  • خلاصه نویسی

سوال مشاوره ای سوااال سهمیه کنکور سوال تحصیلی کنکور ۱۴۰۱
    17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    877 بازدیدها
    Masoumeh.shM
    @beiraq-213 خلاصه نویسی باید بعد از اموزش کامل و تست کافی نوشته بشه چون دفعه اول همه چی به نظرمون مهمه و اینجوری بیشتر رو نویسی میکنیم تا خلاصه نویسی که این وقت تلف کردنه و فایده ای نداره و هر درسی ام لزوما خلاصه نویسی نمیخواد و روش های خلاصه نویسی درباره هر درسم فرق میکنه برای بعضیا نمودار درختیه برای بعضیا حاشیه نویسی و.. بهتره درباره درساتون تحقیق کنید ببینید کدوم خلاصه میخواد و با چه روشی
  • کسایی که ازمون قلم چی رفتن جواب بدن لطفا

حل نشده
    12
    1
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    426 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @حامد-طهماسبی سلام ما تو فرسنگ 1 نامعادلات داریم مگ قراره نامعادلات بیاد؟؟؟؟؟ پس خودتون باید پیدا کنید . بودجه بندی قلمچی برای 23 مهر درس ریاضی: فرسنگ 2: مجموعه ها و دنباله ها{دهم} پیله:تابع دوازدهم تدریس شده.
  • مرور

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    سارا M 0س
    @meysam-hosseini سلام با گرفتن آزمون از خودت زدن دوباره ی تست های مارک مرور نکات و خلاصه نویسی ها (اگه جزوه مختصر باشه) و البته در کنارش تست هم برای تکمیلِ مرور باید حل بشه.
  • کمک کنید خیلی درگیرم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    Mahtab Zolghadr 0M
    @faezeh-omidnasab کتاب موضوعی نشر دریافت عالیه واسه شروع و برای تست موضوعی نشرالگو
  • معلمم گفت هیچی قبول نمیشی

@سوال کنکوری کنکور تجربی @کنکور۱۴۰۱
    26
    2 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    IIAIII
    @shqw-yeqq در معلمم گفت هیچی قبول نمیشی گفته است: سلام دوستان من رشتم تجربیه تابستون زیست پایه فقط جمع کردم یکی از معلمام گفت تابستون جمع نکردی کنکور چیزی قبول نمیشی منم رشته تاپ نمیخوام فرهنگیان هدفمه بنظرتون واقعا اینجوریه ینی من‌مهرماه شروع کنم نمیتونم به هدفم برسم؟ اگه فرهنگیان رو میخوای، معلمت دروغ میگه! قبولی حتما اما اگه رتبه ی زیر 200 میخوای، معلمت راست گفته!
  • موضوع حذف شده است!

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
  • حال خودم و خودتون؟!کمک کنید حالم بده احوالم بده...

67
    6 رای ها
    67 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Kit CatK
    @ziinwab-golaghaiey 😂😂وای دقیقا بابام میگه بشین نصیحتت کنم فقط نگام به سقفه🙄😬 منظورم همون تجربه دوستانه بود که میفرمایین😉 نصیحت هم در واقع انتقال تجارب دوستانست که البته نمیدونم چرا گاها در کنارش یکم غرغر و سرزنشم چاشنیش میکنن برام!!🙂 ممنونم ایشالله همیشه حال دل همه مخصوصا ما آلاییا خوب باشه😎✌🏻 برای خودتم آرزوی کلی حال خوب و غیره و غیره دارم(غیره رو همون چیرایی که دوست داری بدون😁❤)
  • کلاس زبان

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    Atena 0A
    @arian-khademi وقتی کنکورتو بدی میفهمی چقدر کارشاشتلاهی کردی زبانتو ول کردی ،چون واقعا کنکور ارزش اینو نداره زبانو ول کنی .الان دهمی فاز جوگیریتو واقعا درک میکنم و بهت حق میدم این تصمیمو بگیری ولی از منی که امسال پشت کنکورم نصیحت ،این دوسالو هم درستو خوب بخون ،هم زبانتو برو .
  • زبان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    Beiraq 213B
    @meysam-hosseini سلام بنظرم برا یادگیری انگلیسی کانون زبان ایران عاااااالیهههههه البته خود شخص هم باید تمرین و تکرار داشته باشه شاید بگن کانون از نظر گرامری فقط کار می کنه اما من از نظر مکالمه ای هم ازش راًضیم واقعا عالیه البته بازم بگم طرف باید خودش خوب کار کنه وگرنه صرف کلاس رفتن کافی نیست البته کانون آموزش زبان های دیگه غیر انگلیسی هم داره
  • تخصصی تجربی

قفل شده است
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    monirsM
    @ziinwab-golaghaiey سلام؛ موضوع تاپیک خیلی کلی هست. برای هر درس تاپیک جداگانه ایجاد کنید. تعدادی تاپیک برای دروس مختلف هم وجود داره که میتونید ازشون استفاده کنید
  • واقعا موندم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    unlimitedU
    @meysam-hosseini به نظر من دلیل این تردید احساس مسئولیت و درک عمیقتون از مسائل باشه که قابل تقدیره اما من معتقدم اگر یه هدف اصل قرار بگیره به بهترین نحو ممکن میتونه تحقق پیدا کنه پس دیگه نباید نگران بعدش بود. ما مسئول توانایی های خودمون هستیم و نه واکنش بقیه در قبال انجام وظایفمون من خودم زیاد به انتخابای آیندم فکر کردم اینکه تو هر مسیر چقدر میتونم مفید باشم ولی نتیجه نهایی اینه که من باید کاری رو انجام بدم که بهش ایمان دارم! اگه همه بخوان بابت نتیجه ندادن تلاش هاشون نگران باشن و این نگرانی رو مبنای تصمیم گیری هاشون قرار بدن هیچ تغییری اتفاق نمیفته. بهترین کار اینه که انگیزه قلبیتون رو جدی بگیرید و هیچ شک و شبهه ای به دلتون راه ندید فقط سعی کنید هرچه درتوان دارید به کار بگیرید و بالاخره یه روز شاهد تمام نتایجش خواهید بود اینم بدونید که وقتی با اراده وارد یک مسیر میشید همه چیز میتونه خیلی عالی تر از اون چه که انتظار دارید پیش بره😉