Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • دانشگاه تهران

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    490 بازدیدها
    نگار محمودین
    @sallar-savadkoohi ممنون باید واسه درصد ۱۰۰ بخونم که دیگه به حداقلش برسم
  • سوال از مشاور

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    ali ebrahimi 4A
    سلام . من کتاب آزمون پلاس گاج دارم (۹۷) ولی اشکال زیاد داره ، میخوام کتاب جمع بندی بگیرم که سطحش بالا باشه و مفید ، تا اینجا با کتاب قلمچی پیش رفتم ..... میگن فصل آزمون یا موج آزمون رو بگیرم ، شما چی پیشنهاد میکنید ؟؟ ممنون .🙏
  • برنامه ریزی عالی برای پایه دهم ریاضی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @حسین-علیایی سلام برو بخش مشاوره اولین ویدیو روش برنامه ریزی توضیح داده شده یا اگه نتوتستی تو گوگل بزن (برنامه ریزی به روش x)بعد کردید الاء رو ببین
  • نرسیدن به بودجه بندی آزمون ها

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    0-0ftm0
    @romisa ممنونم متوجه شدم 💫🍂
  • نام اساتید الا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    m.hmtM
    @دانش-آموزان-آلاء
  • اعتبار دانشگاه ها..

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @zahra-ansaryfard http://www.shanghairanking.com/World-University-Rankings-2019/Iran.html
  • المپیاد شیمی

منتقل شده المپیادشیمی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    @fatemeh-kohansal چی بخونم یا عشق کتاب
  • کیفیت مطالعه

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    aylar moA
    @zoya-zayan ببین بعد هر یک ساعت یه ربع استراحت کن نهایت بعد دو ساعت نیم ساعت استراحت کن نمیشه که سه ساعت از مغزت کار بکشی و ده دقیقه بهش استراحت بدی توی استراحت هم سمت گوشی و تلوزیون نرو
  • کدوم کتاب برای دبیری ریاضی رشته ریاضی ؟؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    محمد ناصریم
    @حسین-علیایی سلام یکی از اقوام بهم گفت که برا قبولی در دانشگاه فرهنگیان، بایستی در کنکور رتبه ی بالایی رو کسب کنی پس بایستی روی کل کتاب ها تسلط کافی داشته باشی تا بتونی رتبه خوبی رو کسب کنی و به هدفت برسی برات آرزوی موفقیت دارم
  • المپیاد

32
    4 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    636 بازدیدها
    BioB
    @یسنا-حسینی در المپیاد گفته است: فراتر از کتاب بخوایم یاد بگیریم چ کتابی استفاده کنیم؟ اولین کتاب بیولوژی کمپبل رو باید بخونید
  • مهارت آزمون دادن

منتقل شده
    7
    5 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @im-ho3ein عزیزی. موفق باشی
  • برنامه ریزی رشته تجربی: شروع از بهمن ماه

3
    7 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    Faded oneF
    سلام و وقت بخیر برنامه دو روز اول رو امشب میدم که از فردا استارت بزنید تا پنجشنبه وقت دارین واسه اجرای آزمایشی و تغییراتی که میخواین تو برنامه اعمال کنید :) دهمی ها و یازدهمی ها هم میتونن از برنامه به عنوان الگوی برنامه ریزیشون استفاده کنن استارت اصلی از جمعه همین هفته هست @Behnaz-Hajizadeh @دوازدهم @تجربیا
  • عمومی ها

کنکور
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    Zahra Khanmohamadi 0Z
    بچه ها به نظر شما برای درس صفر تا ضد عربی با کدوم استاد بخونیم؟
  • امادگی برای کنکور

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    فاطمه رحیمیف
    @سارا-m-0 بله😊 @فاطمه-رحیمی در امادگی برای کنکور گفته است: راستش این سوالو برای یکی از بچه ها میپرسم ک اومد خصوصی پیام داد 😊تازه اومدهو به جمع ما اضافه شده😘 دوستمون کنکور داره ی بارم داده ولی نتیجه نداشته الان برای کنکور دوباره میخواد بخونه ینی هر س سال دهم یازدهم و دوازدهم ی کوچولو بی انگیزه شده و میگه برنامه ای نداره که روی اون تمرکز کنه ی برنامه که هم کارامد باشه و هم فشار زیاد نباشه ک وسطش خسته بشه خواستم اینجا بپرسم تا افرادی ک تو شاخه برنامه نویسی و ... مهارت دارن به دوستمون کمک کنن @پروین-شکوهی @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش ممنون دوستان😊😊😊😊
  • مشاوره

دانش آموزان آلا
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    z GheibiZ
    @maryam-merzaie سلام اگر آموزش مدرسه تون خوبه برید سراغ تست زیاد و زیاد و زیاد تست بزنید اگر آموزش مدرسه برای حل تست ها کافی نیست (که برای بیشتر بچه ها همینجوری است) یک دوره فیلم الا برای درس هایی که نیاز دارید ببینید بعد زیاد تست بزنید کم کم توی این مسیر از میفهمید باید چه کنید اما چند نکته ۱_پشتکار داشته باشید ۲_به خدا توکل کنید تا آرامش داشته باشید ۳_ وارد فضاهای رقابت های ناسالم کنکوری نشید و سرتون توی کتاب خودتون باشه😄😂۴_همه ی درس ها مهم هستند درسی را حذف نکنید که مثلاً من فیزیک دوست ندارم جاش ریاضی میخونم ،هر درسی جای خودشه ۵_ برنامه ریزی های نامتناسب نکنیدمتعادل برنامه ریزی کنید آهسته و پیوسته جلو برید ۶_ مراقبت کنید وابسته فضای مجازی و گوشی نشید
  • کنکور1400

منتقل شده کنکورفرهنگیان
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    حسین نادریح
    @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • دروس دوازدهم تجربی 📚

منتقل شده
    13
    6 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    romisaR
    @fateme-radseresht خواهش🌺
  • گزینه ۲ گاج

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @dr-aryan-0 نمیدونم چک نکردم
  • فیزیک مردافکن

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    354 بازدیدها
    yas taY
    @zahra-ansaryfard خواهشم میکنم
  • روش و ساعت مطالعه برای کنکور؟

13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    Amir Abbas 0A
    @mahsa-najafi سعی کنید هر مبحثی رو که میخونید . ی مکث بکنید یکم روش فکر کنید. با دید انتقادی سوال بپرسید. باید عضله های مغزتو قوی کنی