Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • مطالعه برا امتحان فیزیک در دو روز

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    F
    @mohammad-javad-mo-ja خواهش میکنم
  • انتخاب رشته اشتباه

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    Fatemeh DehestanF
    به مادرم گفتم و ایشون گفتن که بعد از ترم اول بریم پیش مشاوره من از پارسال خیلی اذیت بودم همش حالم بد بود و کلی مشکل داشتم که خداروشکر سالم بودمو همش بخاطر این بود که اعصابم آروم نبود ...و اینکه از رشته های دانشگاهی تجربی خیلی خوشم نمیاد و با شک و دودلی هم این رشته رو انتخاب کردم و برا تغییر رشته هم میگن پایه یازدهم رو باید تموم کنی بعد چه جوریه این و اینکه آشنایی زیادی هم با رشته ها ندارم مشاورهایی که تو مدرسه هستن هم خیلی بنظرم خوب نیستن خیلی کم خوب توی اونها پیدا میشه فقط خداکنه زودتر بفهمم چی میخوام چون انگیزمو برا درس کاملا از دست دادم و تصورم از خودم خوب نیست و راجب علاقم که بخوام بگم اینه که من به نویسندگی ، گرافیک ، گل و گیاه و اینجور چیزا رو هم خیلی دوست دارم بیشتر عاشق زیست گیاهی ام تا جانوری و کار اموزش علاقه دارم رشته ی انسانی رو برای این انتخاب نکردم چون همش حفظی هست من اصلا توی حفظیات خوب نیستم واگر الا تغییر رشته بدم سال دیگه باید کنکور بدم اصلا چه جوریه قضیه من هیچ اطلاعی ندارم متاسفانه
  • زیست خیلی سبزجامع یا تک به تک؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    فاطمه عبدیف
    @fatemeh-soheilikia ممنونم از راهنماییتون🌹
  • رشته تحصیلی دوم...

منتقل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    z GheibiZ
    @faeze-radseresht خواهش میکنم 🌷
  • دوری از درس

مشاوره مشاوره برنامه
    24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    644 بازدیدها
    Masih shirdelM
    فقط فیلم آلا ببین جزوه بردار تنها هزینه برات دفتر و خودکاره و اینترنت خیلی خواستی هزینه کنی راه ابریشم بگیر که خیلی توپه
  • راهکار هایی برای زود بیدار شدن

منتقل شده
    19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    597 بازدیدها
    مینا مینابم
    @amir-6 ساعت کوک کنید بعد یه جایی بزارید که باید برا ساکت کردنش بلند شید تموم😅
  • دیپلم‌انسانی و کنکور تجربی

منتقل شده مشاوره
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    532 بازدیدها
    aaa bbbA
    @ya-sna در نیاز به مشاوره دارم گفته است: @aaa-bbb برای خوندن درسهای تخصصی چطوری باید بخونم ریاضیات و فیزیک و شیمی و زیست این تاپیک رو هم بخونین👇 روش مطالعه
  • مارک کردن تست ها

منتقل شده
    36
    3 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    romisaR
    @0-0ftm در مارک کردن تست ها گفته است: @romisa تستای پوششی رو هر چند مدت باید مرور کرد کلا مرور تست‌ها یه ترتیب میگن ۱روز بعد ۳ روز بعد ۱ هفته بعد ۱۰ روز بعد طبق نمودار فراموشی ولی خب علاوه براینها هر شخصی فرق می کنه مثلا من خودم در کنار همه اینا هر فصل جدیدی که میرفتم برمی گشتم از فصلای قبلی در حد ۵ ۶ تا تست مرور میکردم و هربار که این کارو انجام‌میدادم کلی یاداوری میشد
  • تحلیل ازمون

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    ایلین حیدرزهیا
    @elnaz-xiavi در تحلیل ازمون گفته است: @ایلین-حیدرزهی اهان فهمیدم ممنون:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: خواهش عزیزم♥💫
  • تغییر به کنکور انسانی

15
    7 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    668 بازدیدها
    M.anM
    @mriaw خواهش می کنم :) ممکنه باشه اطلاعیه رو دنبال کن شاید تو انجمن هم یه خبرایی باشه 😉
  • هوشبری😃

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    aaa bbbA
    @زهرا-بنده-خدا خواهش🌹
  • مشاوره

منتقل شده
    13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    z GheibiZ
    @ایلین-حیدرزهی خواهش میکنم 🌷
  • روش مطالعه زبان

منتقل شده @تجربیا
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    راضیه دهقانیر
    @fatemeh-soheilikia خیلی ممنون از راهنماییتون بله حتما این کارو انجام میدم انشالله که نتیجه بده🌹🙏
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
  • روش خواندن فیزیک

34
    3 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    729 بازدیدها
    Fatemeh SoheilikiaF
    @aysan-a سلام .چند درصد از این دید بدتون نسبت به فیزیک میتونه به این ربط داشته باشه که فیزیک رو یاد نمیگیرین یا درست درکش نمیکنین . من خودم همین طوری بودم به شدت از فیزیک بدم میومد ولی چون درس تخصصی بود باید میخوندمش کم کم که خوندم دیدم که وقتی مسائل رو میفهمم یا خودم حل میکنم برام آسون تر شده . اگر این طوری نیست و خب دید منفیتون به خاطر این نیست ، یک کاری میتونین بکنین در روز حتی اگر نیم ساعت هم شده برای فیزیک وقت بذارین الان که فصل امتحاناست و قطعا نمیتونین زیاد وقت بذارین ولی حتما این کارو بکنین بعد از یک مدت خوندن فیزیک براتون آسون میشه یا حداقل به سختی قبل نیست
  • بسته ي شبانه عمومي

عمومی ادبیات کنکور زبان عربی
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    419 بازدیدها
    Fatemeh SoheilikiaF
    @saba-alipanah سلام وقتتون بخیر .برای عمومیا طوری که میتونین بخونین دو تا بازه عمومی قرار بدین به طور مثال دینی و زبان .این دوتا بازه بین درسای تخصصی باشه .حتما نباید به صورت بسته های شبانه باشه معمولا چون این درسا اسون تره برای اون موقع برنامه ریزی میشه شما میتونین قبل از خواب و هر شب به صورت روتین حتی اگر نیم ساعت هم شده از ادبیات یا درس عمومی که کمتر وقت گذاشتین تست بزنین
  • زبان بخونم یا نه؟

39
    2 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Amir EzadpanahA
    @ali-kalantari خب شاید رشتش ریاضی یا انسانی باشه😕😂 مگه همه تجربین
  • دانشگاه دولتی

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها