Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • تند خوانی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    ta piT
    سلام دوستای آلایی خسته نباشید اگه بلدین لطفا روشی برای تندخوانی دروس بهم معرفی کنین چون کندخوان هستم خیلی وقتم الکی گرفته میشه ، ممنون🙏🏻
  • جمع بندی شیمی دوازدهم نیمسال اول

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    M
    سلام.کسی جزوه یا کتابی برای جمع بندی دو فصل اول شیمی دوازدهم میشناسه؟یا داره که pdf شو برام بفرسته به نظرتون خوندن کتاب خالی برای امتحان خوبه؟ @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
  • کم کاری در ترم اول

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    Atieh ZareiA
    @fateme-s-0 اون که صد در صد. ولی خب باید بدونیم که چطوری باید جبران کرد.
  • فیزیک یازدهم تجربی استاد یاری

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    SuccinateS
    @زهرا-بنده-خدا منظورم توزیع بار الکتریکی بود چون یادمه سیگما و فرمول رو اونجا داشتیم ولی خب ما مفهومش رو داشتیم
  • مرور زیست

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mohammad-kebryia در مرور زیست گفته است: @دریا-دریایی ممنون از توجهتون حتما اینکارو میکنم موفق باشی 🌷
  • دوازدهم بریم مدرسه یانه

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    716 بازدیدها
    Fatemeh DehestanF
    سلامدبنظرم اگر سال دیگه رو طبق برنامه با آزمون های آزمایشی پیش ببرید برنامه ریزی راحتتره و خب اینجوری از فضای رقابتی هم دور نیستید اگر بشه مدیر مدرسه رو راضی کرد
  • مطالعه برا امتحان فیزیک در دو روز

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    F
    @mohammad-javad-mo-ja خواهش میکنم
  • انتخاب رشته اشتباه

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    Fatemeh DehestanF
    به مادرم گفتم و ایشون گفتن که بعد از ترم اول بریم پیش مشاوره من از پارسال خیلی اذیت بودم همش حالم بد بود و کلی مشکل داشتم که خداروشکر سالم بودمو همش بخاطر این بود که اعصابم آروم نبود ...و اینکه از رشته های دانشگاهی تجربی خیلی خوشم نمیاد و با شک و دودلی هم این رشته رو انتخاب کردم و برا تغییر رشته هم میگن پایه یازدهم رو باید تموم کنی بعد چه جوریه این و اینکه آشنایی زیادی هم با رشته ها ندارم مشاورهایی که تو مدرسه هستن هم خیلی بنظرم خوب نیستن خیلی کم خوب توی اونها پیدا میشه فقط خداکنه زودتر بفهمم چی میخوام چون انگیزمو برا درس کاملا از دست دادم و تصورم از خودم خوب نیست و راجب علاقم که بخوام بگم اینه که من به نویسندگی ، گرافیک ، گل و گیاه و اینجور چیزا رو هم خیلی دوست دارم بیشتر عاشق زیست گیاهی ام تا جانوری و کار اموزش علاقه دارم رشته ی انسانی رو برای این انتخاب نکردم چون همش حفظی هست من اصلا توی حفظیات خوب نیستم واگر الا تغییر رشته بدم سال دیگه باید کنکور بدم اصلا چه جوریه قضیه من هیچ اطلاعی ندارم متاسفانه
  • زیست خیلی سبزجامع یا تک به تک؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    فاطمه عبدیف
    @fatemeh-soheilikia ممنونم از راهنماییتون🌹
  • رشته تحصیلی دوم...

منتقل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    z GheibiZ
    @faeze-radseresht خواهش میکنم 🌷
  • دوری از درس

مشاوره مشاوره برنامه
    24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    713 بازدیدها
    Masih shirdelM
    فقط فیلم آلا ببین جزوه بردار تنها هزینه برات دفتر و خودکاره و اینترنت خیلی خواستی هزینه کنی راه ابریشم بگیر که خیلی توپه
  • راهکار هایی برای زود بیدار شدن

منتقل شده
    19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    625 بازدیدها
    مینا مینابم
    @amir-6 ساعت کوک کنید بعد یه جایی بزارید که باید برا ساکت کردنش بلند شید تموم😅
  • دیپلم‌انسانی و کنکور تجربی

منتقل شده مشاوره
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    554 بازدیدها
    aaa bbbA
    @ya-sna در نیاز به مشاوره دارم گفته است: @aaa-bbb برای خوندن درسهای تخصصی چطوری باید بخونم ریاضیات و فیزیک و شیمی و زیست این تاپیک رو هم بخونین👇 روش مطالعه
  • مارک کردن تست ها

منتقل شده
    36
    3 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    romisaR
    @0-0ftm در مارک کردن تست ها گفته است: @romisa تستای پوششی رو هر چند مدت باید مرور کرد کلا مرور تست‌ها یه ترتیب میگن ۱روز بعد ۳ روز بعد ۱ هفته بعد ۱۰ روز بعد طبق نمودار فراموشی ولی خب علاوه براینها هر شخصی فرق می کنه مثلا من خودم در کنار همه اینا هر فصل جدیدی که میرفتم برمی گشتم از فصلای قبلی در حد ۵ ۶ تا تست مرور میکردم و هربار که این کارو انجام‌میدادم کلی یاداوری میشد
  • تحلیل ازمون

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    ایلین حیدرزهیا
    @elnaz-xiavi در تحلیل ازمون گفته است: @ایلین-حیدرزهی اهان فهمیدم ممنون:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: خواهش عزیزم♥💫
  • تغییر به کنکور انسانی

15
    7 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    711 بازدیدها
    M.anM
    @mriaw خواهش می کنم :) ممکنه باشه اطلاعیه رو دنبال کن شاید تو انجمن هم یه خبرایی باشه 😉
  • هوشبری😃

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    aaa bbbA
    @زهرا-بنده-خدا خواهش🌹
  • مشاوره

منتقل شده
    13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    407 بازدیدها
    z GheibiZ
    @ایلین-حیدرزهی خواهش میکنم 🌷
  • روش مطالعه زبان

منتقل شده @تجربیا
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    راضیه دهقانیر
    @fatemeh-soheilikia خیلی ممنون از راهنماییتون بله حتما این کارو انجام میدم انشالله که نتیجه بده🌹🙏
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها