Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • دانلود فیلم ها

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    aaa bbbA
    @ياسمين-امجدي خواهش میکنم🌷
  • روش مطالعه ادبیات!!

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @maedeh-hdti در روش مطالعه ادبیات!! گفته است: سلام بچه ها، در رابطه با مطالعه ادبیات سوال دارم ازتون، خیلی سردرگمم!😣 خب شرایطم رو میگم شاید بتونین راهنماییم کنین: من برای آزمون های قلم چی برنامه میریزم مثلا تو آزمون بعدی درس های ۶ و ۷ و ۸ فارسی امتحانه، بعد از اونجایی که نحوه مطالعه ادبیات به صورت موضوعی هستش یعنی باید بیام هر کدوم از آرایه ها رو جداگانه یاد بگیرم، برای مثال متن یه درسی مثل درس ۶ فارسی۲(پرورده عشق) پر از آرایه های ادبی و قرابت معنایی و... هستش، یعنی الان باید بیام جداگانه درسنامه ی این ها رو بخونم و برای هر کدوم تست بزنم؟ من خودم به شخصه از کتاب های موضوعی هفت خان خیلی سبز استفاده میکنم که برای هر کدوم از قرابت ها، لغات،املا، آرایه ها جلد جداگانه داره و هر جلد ۳۰۰ صفحه ای هست تقریبا، خب مسلما در عرض دو هفته ای که برای آزمون وقت دارم نمیتونم همشو بخونم! ولی این مباحث همشون یکجا تو متن درس اومدن یعنی باید به همشون مسلط باشم، الان بگین من چیکار کنم؟؟ نمیدونم شاید نحوه ی موضوعی خوندن یه طور دیگه هست و من اشتباه میکنم!!🙁💔 امیدوارم منظورم رو رسونده باشم، ممنون میشم تجاربتون رو در این زمینه باهام درمیون بذارین چون واقعااا مشکل بزرگیه برام و سخت سردرگمم کرده و اگه مشکلم برطرف بشه خیلی لطف بزرگی در حقم کردین، ممنون ازتون...💗🌷 @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم @تجربی موضوعی یا مبحثی بخونید
  • ارتقاء نمره در مدرسه

منتقل شده
    11
    -1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    440 بازدیدها
    Sepahbod ShS
    @حسین-علیایی سلام نگران نباش اول که مستمر دست خوب استاد هاست و میتونن اگر پایانی بهتر گرفتی بهت کمک کنن دوم اینکه نمره مستمر نوبت اول دهمت تو هیچ جای زندگیت تاثیر نداره و سوم اینکه پونزده به بالا که خوبه😂😂
  • استرس

25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    545 بازدیدها
    SuccinateS
    @نازنین-جمالی-0 خواهش میکنم🌹
  • برنامه ریزی برای آزمون

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    فاطمه محمودی 0ف
    سلام من به یه مشاوره نیاز دارم میشه یکی کمکم کنه؟ 😪
  • راهنمایی در مورد تست و تمرین

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    SuccinateS
    @arezo-gholami سلام من زیست میکرو و ای کیو رو خیلی دوست دارم و برای شیمی هم میکرو طلایی جامع سؤالاش خیلی راضیم
  • عدم تقسیم بندی دروس

3
    -1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    Sepahbod ShS
    @زهرا-محمدی-2 سلام من غکر میکنم اگر برنامه ریزی درستی داشته باشید و خودتون رو موظف بدونید که تا فلان تاریخ این مبحث ریاضی یا فیزیک رو تموم کنم نتیجه میگیرید میتونید از شیوه تنببه و تشویق برای خودتون استفاده کنید اینطور که مثلا اگر امروز دو ساعت مطالعه ریاضی رو انجام دادم میتونم امشب یک قسمت از سریال مورد علاقمو ببینم یا چیز هایی شببه به این و یا برعکسش از تنبیه استفاده کنید مثلا اگر دو ساعت امروز رو انجام ندادید این هفته با خانواده بیرون نمیرم یا این چنین موارد و سعی کنید به خودتون تلقین نکنید این دروس رو دوست ندارین منم از فیزیک بدم میومد اما وقتی با اشتیاق حتی اگر دروغ بود شروع به خوندنش کردم و نتیجه گرفتم و درصد هام بهتر شد واقعا مسکلم با فیزیک حل سد و اللن همون اندازه که دوست دارم زیست بخونم فیزیک رو هم دوست دارم و ازش لذت میبرم امیدوارم بدردتون بخوره ببخشید طولانی شد موفق باشید 🌹
  • چجوری این غول خیالی و شکست بدم؟😶😓

34
    0 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    873 بازدیدها
    Maedeh HdtiM
    @saba-zarei سلام، ممنون خیلی مفید بود🤩اینکه یه مثال از تخمین رتبه زدین، هدفتون این بود که اهمیت بالای ریاضی رو نشون بدین و من کاملا از حرفاتون متوجه اهمیتش شدم☺آرزوی موفقیت دارم براتون🦋مرسی از اینکه وقت گذاشتین🍃
  • تدریس استاد ناصح زاده

حل شده عربی
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    AbanA
    @reza-panahi خواهش میکنم
  • فرق ۵+۱و همایش ها

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    Negin RamezaniN
    @dr-aryan-0 👍🏻👌🏻
  • تحلیل آزمون

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    romisaR
    https://forum.alaatv.com/post/482326 لطفا این پست رو مطالعه کنید🙏
  • چطوری بین درسام تعادل را برقرار کنم؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    marziyeh fallahM
    @elham650 ممنونم ولی من در هر چهار درس اختصاصی مشکل دارم و فقط یکی نیست حرفاتون مفید بود تشکر ان شاءالله که شما هم به هدف هاتون برسی
  • راه ابریشم و منبع تست

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    م
    @fazal-laghari سلام،در راه ابریشم به اندازه کافی تست حل میشه و تا جای ممکن انواع تیپ تستها رو پوشش میده اما اگه شما با این وجود در دروس احساس تسلط نمیکنید میتونید از کتاب تست استفاده کنید.میتونید یک تا دو ساعت به تست زنی از منبع دیگه اختصاص بدید(در حین یادگیری درسنامه راه ابریشم باشه بهتره) البته اگه وقت کافی داشته باشید و روند یادگیری سایر دروس دچار مشکل نشه.
  • برنامه ریزی خوب برای یه کلاس دهمی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    SuccinateS
    @amir-haqani سلام خب شرایط اینا رو بگو برای ترم میخوای یا کنکور یه ذره بگو😂❤️
  • کدوم دبیر هندسه؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    saad mollaei 0S
    @محمد-کرمی استاد کبریایی با کتاب پیش میرن (طبق فعالیت ها و کار درکلاس های کتاب درس میدن) و در آخر تمرین های کتاب رو حل میکنن یعنی روندشون تشریحیه. ولی استاد حسینی فرد بیشتر روند تستی داره. : هردو خوبن! :)
  • شمام اره؟😑

97
    17 رای ها
    97 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    فاطمه طالبی 0ف
    @reza-m-0 در شمام اره؟😑 گفته است: @bahar-banoo خودتو کنترل کن😐😂
  • بچه هاااا میشه راهنمایی کنید!!!☹🙏🏻

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    ایلین حیدرزهیا
    @maedeh-hdti پی وی برام باز کنین بهتون یه دبیر پیشنهاد میدم خودمم هستم پایه دهمم اکسفورد کار میکنه دوره ایی ۷۵هزارتومان میگیره ولی اگه وضعیت مالیتون خوب نباشه ریگان میشه خیلی عالی خودمم هستم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • مشاوره نیازه:/

دانش اموز الا مشاور آموزشی مشاوره تحصیلی مشاوره دوستانه دهم
    58
    0 رای ها
    58 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    atena saghiA
    سلام بچه هایی که مشاوره میخواین , ساعت درسی هاتون کمه , مشکل برنامه ریزی دارین , حتی تست کم ...بیاین در تاپیک , کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌ اعلام ساعت مطالعه.. بهتون کمک میکنیم
  • برنامه ریزی , ساعت مطالعه روزانه و هفتگی

برنامه ریزی یازدهم تجربی کنکور۱۴۰۱
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    717 بازدیدها
    atena saghiA
    @حسین-علیایی می تونی بیای در تاپیک کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌ اعلام ساعت مطالعه .... فکر میکنم بهت کمک میکنه