Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • اشتراکات ریاضی تجربی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    یشسیشس یشسیشسی
    @alireza-hoseyni هاه خیلی ممنون ولی مشتق مگه چی دیگه داره :| تو ریاضی تو تجربی نیس
  • کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌.اعلام ساعت مطالعه

برنامه ریزی گروهی یازدهما تجربی
    100
    8 رای ها
    100 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    aida MirakiA
    @atena-saghi سلام منم هستم اما من پشت کنکوری م
  • از تجربی به ریاضی

منتقل شده
    26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    Fatemeh SoheilikiaF
    @یشسیشس-یشسیشس خواهش میکنم .همچنین شما 🌷🌷
  • استفاده از کتاب درسی

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    زهرا یوسفی 0ز
    @سادات-حسینی برا همشون و اگه کنکوری هستی حتما کتابای هفت خوان فارسی رو بخون
  • کتاب کار فیزیک یازدهم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Bavar skyB
    @fatemeh-dehestan جدا از کتاب کار که انتخاب میکیند از امروز به خودتون قول بدید که بیشتر روی فیزیک وقت بذارید به نظر من شب ها یا هر وقت از روز که میخواین استراحت کنین 2 الی 5 تا تمرین فیزیک حل کنید. و اشکالاتتون رو از دبیراتون یا تو انجمن مطرح کنید. من تو راهنمایی وضعیت ریاضیم خوب نبود ولی با همین روش بیشتر امتحاناتم رو نمره بالای 19 گرفتم. ناامید نشید و تلاشتون رو بیشتر کنید موفق باشید
  • راهنمای به افرادی که کار میکنن

33
    4 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    470 بازدیدها
    Arian AbediA
    @ali-zali-0 اکثرا قلم هم دارن که میتونین به عنوان خودکار دیجیتال ازش استفاده بکنین. امیدوارم به دردتون بخوره
  • خوابگاه

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    C
    @پری-ناز سلام عزیزم♡ شما میخاین براساس سوابق تحصیلی برید دانشگاع؟ از رشته هاش اطلاع داری؟ میتونم یه سوال بپرسم کردوم رشته هاش خوبه♡
  • ثبت نام سوابق تحصیلی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    @پری-ناز همون درسته
  • مدرسه رو رها کنم!!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    زهرا یوسفی 0ز
    سلام منم یازدهمم و بچگی کردم نخوندم دهمو یعنی درسای تخصصی رو نخوندم. فکر کنم دوماه از یازدهم گذشته بود همین مشکل شمارو داشتم میخواستم دهمو بخونم ولی وقت نمیکردم خیلی فکر کردم و از کنکوریای زیادی پرسیدم و نتیجه گرفتم که اسفند که مدارس تعطیل میشه یازدهم رو بخونم نوروز درسای تخصصی دهمو بخونم (اگه وقت دارید بحثش جداست) اون اوایل میخواستم رها کنم مدرسمو با ازمونا پیش برم و خب مجازی بود و مدارس اثری نداشت ولی نمیشه از نظر من چون سه سال اخر کارنامه مهمه در هر صورت باید باشیم. من با مدرسه پیش نرفتم اصلا، الان دارم برای نوبت اول میخونم @Fatemeh Dehestan
  • درصد فیزیک!

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    MohammadPasha shahbaziM
    بنظر من ممکنه مشکلتون توی مفهوم نمودار ها باشه و مفهوم کلی حرکت شناسی اخه این فصل بیشترش ب نظر من مفهومی برای همین اقای طلوعی بدون فرمول میره
  • استارت دهم

ریاضی دهم تازه وارد تابع
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @parisa-hamidifar سلام دوست عزیز با آقای لکستانی ریاضی ت فوق العاده میشه من با ایشون جلو میرن واقعا عالیه و تو کارگاه نکته و تست برای کنکور عالیه حتما نگاه کن تا کنکور رو بترکونی آقای لکستانی
  • روش خوندن

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    aaa bbbA
    @سروش-قادری خواهش میکنم عیب نداره😂🌷
  • برنامه برای پشت کنکوری ها

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    dlrmD
    سلام خانوم یکم از خودت بگو چقدر در روز درس میخونی چه رشته ای چه نظامی بیشتر بگو بتونیم کمکتون کنیم:)
  • ازمون فردا

22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    490 بازدیدها
    Kosarf FakhriK
    @saad-mollaei-0 کلن سریال دوس ندارم بعدم تو این تاپیک جاش نیس
  • برنامه درسی رشته ریاضی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @alireza-naseri-0 در سلام من رشتم ریاضی هستش و الان کلاس یازدهمم درسام خوبه ولی برنامه ندارم و واسه همین از بعضی از درسا عقب میفتم لطفا یک برنامه درسی میشه بهم بدین؟؟ گفته است: لطفا یه برنامه درسی خوب بدین تا 7ساعت هم میتونم مطالعه کنم فقط میخوام اینده داشته باشم هرکاری میکنم شما میتونید در این اوضاع که اموزش مجازیه تا 10 ساعت هم مطالعه کنید.چون اگه در مدرسه بودید ظهر ها باید 2 یا3 ساعت فقط بخابید که از تایم مطالعه تون میره.
  • ریاضی خیلی سبز تست

تجربی ریاضی تجربی
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    426 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    من خودمم از ریاضی راضی نبودم کلاس تقویتی معلم مدرسه ام میرفتم ولی تو هیچ کدوم نه مدرسه و نه کلاس اصلا خوب درس نمیداد فقط بلدن پول بگیرن😒خلاصه که خودم دست به کار شدم و تست زدم فیلم نگا نمیکنم از میکرو گاج درسنامه رو میخونم ولی بیشتر تست میزنم اینطوری خوبه هر چند اولا تست زدن سخت و کلافه کننده هس.موفق باشی😉
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
  • تست های ریاضی و فیزیک

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    Omid SobhaniO
    @امیر-زنگویی به نظر من اگه دفعه ی اول دارید تست رو حل می کنید و جنبه ی آموزشی داره، زیاد فکر کنید ولی نه اینکه دو ساعت منظورم اینه نیم ساعتم شد اشکالی نداره چون وقتی یادش گرفتی دیگه هیچ وقت از ذهنت پاک نمیشه اون روش ولی اگه واقعا نتونستی اشکالی ندارد می تونی ردش کنی ولی اگه جنبه ی مهارتی و سنجشی داره نباید خیلی وقتا رو درگیر کنی
  • مدرسه کاملاً غیر حضوری

مشاوره ای مدرسه
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    622 بازدیدها
    منتظر ظهورم
    @zahra-ansaryfard بعضی مدارس قبول میکنن بعضیا نه یه سری مدارس هم هست یا شبانه بهش میگن یا بزرگسالان که اینطوریه پارسال تقریبا تو آبان ماه بود دوتا از بچه هامون رفتن اونجا
  • تاثیر معدل در کنکور

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    Zahra AnsaryfardZ
    اگه رشته و دانشگاه خوب بخوای تاثیر نداره...نمره امتحان نهایی دوازدهم هست که اونم تاثیر مثبت داره