Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • برنامه درسی رشته ریاضی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @alireza-naseri-0 در سلام من رشتم ریاضی هستش و الان کلاس یازدهمم درسام خوبه ولی برنامه ندارم و واسه همین از بعضی از درسا عقب میفتم لطفا یک برنامه درسی میشه بهم بدین؟؟ گفته است: لطفا یه برنامه درسی خوب بدین تا 7ساعت هم میتونم مطالعه کنم فقط میخوام اینده داشته باشم هرکاری میکنم شما میتونید در این اوضاع که اموزش مجازیه تا 10 ساعت هم مطالعه کنید.چون اگه در مدرسه بودید ظهر ها باید 2 یا3 ساعت فقط بخابید که از تایم مطالعه تون میره.
  • ریاضی خیلی سبز تست

تجربی ریاضی تجربی
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    459 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    من خودمم از ریاضی راضی نبودم کلاس تقویتی معلم مدرسه ام میرفتم ولی تو هیچ کدوم نه مدرسه و نه کلاس اصلا خوب درس نمیداد فقط بلدن پول بگیرن😒خلاصه که خودم دست به کار شدم و تست زدم فیلم نگا نمیکنم از میکرو گاج درسنامه رو میخونم ولی بیشتر تست میزنم اینطوری خوبه هر چند اولا تست زدن سخت و کلافه کننده هس.موفق باشی😉
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
  • تست های ریاضی و فیزیک

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    Omid SobhaniO
    @امیر-زنگویی به نظر من اگه دفعه ی اول دارید تست رو حل می کنید و جنبه ی آموزشی داره، زیاد فکر کنید ولی نه اینکه دو ساعت منظورم اینه نیم ساعتم شد اشکالی نداره چون وقتی یادش گرفتی دیگه هیچ وقت از ذهنت پاک نمیشه اون روش ولی اگه واقعا نتونستی اشکالی ندارد می تونی ردش کنی ولی اگه جنبه ی مهارتی و سنجشی داره نباید خیلی وقتا رو درگیر کنی
  • مدرسه کاملاً غیر حضوری

مشاوره ای مدرسه
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    633 بازدیدها
    منتظر ظهورم
    @zahra-ansaryfard بعضی مدارس قبول میکنن بعضیا نه یه سری مدارس هم هست یا شبانه بهش میگن یا بزرگسالان که اینطوریه پارسال تقریبا تو آبان ماه بود دوتا از بچه هامون رفتن اونجا
  • تاثیر معدل در کنکور

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    Zahra AnsaryfardZ
    اگه رشته و دانشگاه خوب بخوای تاثیر نداره...نمره امتحان نهایی دوازدهم هست که اونم تاثیر مثبت داره
  • دانلود فیلم ها

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    aaa bbbA
    @ياسمين-امجدي خواهش میکنم🌷
  • روش مطالعه ادبیات!!

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @maedeh-hdti در روش مطالعه ادبیات!! گفته است: سلام بچه ها، در رابطه با مطالعه ادبیات سوال دارم ازتون، خیلی سردرگمم!😣 خب شرایطم رو میگم شاید بتونین راهنماییم کنین: من برای آزمون های قلم چی برنامه میریزم مثلا تو آزمون بعدی درس های ۶ و ۷ و ۸ فارسی امتحانه، بعد از اونجایی که نحوه مطالعه ادبیات به صورت موضوعی هستش یعنی باید بیام هر کدوم از آرایه ها رو جداگانه یاد بگیرم، برای مثال متن یه درسی مثل درس ۶ فارسی۲(پرورده عشق) پر از آرایه های ادبی و قرابت معنایی و... هستش، یعنی الان باید بیام جداگانه درسنامه ی این ها رو بخونم و برای هر کدوم تست بزنم؟ من خودم به شخصه از کتاب های موضوعی هفت خان خیلی سبز استفاده میکنم که برای هر کدوم از قرابت ها، لغات،املا، آرایه ها جلد جداگانه داره و هر جلد ۳۰۰ صفحه ای هست تقریبا، خب مسلما در عرض دو هفته ای که برای آزمون وقت دارم نمیتونم همشو بخونم! ولی این مباحث همشون یکجا تو متن درس اومدن یعنی باید به همشون مسلط باشم، الان بگین من چیکار کنم؟؟ نمیدونم شاید نحوه ی موضوعی خوندن یه طور دیگه هست و من اشتباه میکنم!!🙁💔 امیدوارم منظورم رو رسونده باشم، ممنون میشم تجاربتون رو در این زمینه باهام درمیون بذارین چون واقعااا مشکل بزرگیه برام و سخت سردرگمم کرده و اگه مشکلم برطرف بشه خیلی لطف بزرگی در حقم کردین، ممنون ازتون...💗🌷 @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم @تجربی موضوعی یا مبحثی بخونید
  • ارتقاء نمره در مدرسه

منتقل شده
    11
    -1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    467 بازدیدها
    Sepahbod ShS
    @حسین-علیایی سلام نگران نباش اول که مستمر دست خوب استاد هاست و میتونن اگر پایانی بهتر گرفتی بهت کمک کنن دوم اینکه نمره مستمر نوبت اول دهمت تو هیچ جای زندگیت تاثیر نداره و سوم اینکه پونزده به بالا که خوبه😂😂
  • استرس

25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    562 بازدیدها
    SuccinateS
    @نازنین-جمالی-0 خواهش میکنم🌹
  • برنامه ریزی برای آزمون

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    فاطمه محمودی 0ف
    سلام من به یه مشاوره نیاز دارم میشه یکی کمکم کنه؟ 😪
  • راهنمایی در مورد تست و تمرین

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    SuccinateS
    @arezo-gholami سلام من زیست میکرو و ای کیو رو خیلی دوست دارم و برای شیمی هم میکرو طلایی جامع سؤالاش خیلی راضیم
  • عدم تقسیم بندی دروس

3
    -1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    Sepahbod ShS
    @زهرا-محمدی-2 سلام من غکر میکنم اگر برنامه ریزی درستی داشته باشید و خودتون رو موظف بدونید که تا فلان تاریخ این مبحث ریاضی یا فیزیک رو تموم کنم نتیجه میگیرید میتونید از شیوه تنببه و تشویق برای خودتون استفاده کنید اینطور که مثلا اگر امروز دو ساعت مطالعه ریاضی رو انجام دادم میتونم امشب یک قسمت از سریال مورد علاقمو ببینم یا چیز هایی شببه به این و یا برعکسش از تنبیه استفاده کنید مثلا اگر دو ساعت امروز رو انجام ندادید این هفته با خانواده بیرون نمیرم یا این چنین موارد و سعی کنید به خودتون تلقین نکنید این دروس رو دوست ندارین منم از فیزیک بدم میومد اما وقتی با اشتیاق حتی اگر دروغ بود شروع به خوندنش کردم و نتیجه گرفتم و درصد هام بهتر شد واقعا مسکلم با فیزیک حل سد و اللن همون اندازه که دوست دارم زیست بخونم فیزیک رو هم دوست دارم و ازش لذت میبرم امیدوارم بدردتون بخوره ببخشید طولانی شد موفق باشید 🌹
  • چجوری این غول خیالی و شکست بدم؟😶😓

34
    0 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    940 بازدیدها
    Maedeh HdtiM
    @saba-zarei سلام، ممنون خیلی مفید بود🤩اینکه یه مثال از تخمین رتبه زدین، هدفتون این بود که اهمیت بالای ریاضی رو نشون بدین و من کاملا از حرفاتون متوجه اهمیتش شدم☺آرزوی موفقیت دارم براتون🦋مرسی از اینکه وقت گذاشتین🍃
  • تدریس استاد ناصح زاده

حل شده عربی
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    AbanA
    @reza-panahi خواهش میکنم
  • فرق ۵+۱و همایش ها

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    Negin RamezaniN
    @dr-aryan-0 👍🏻👌🏻
  • تحلیل آزمون

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    romisaR
    https://forum.alaatv.com/post/482326 لطفا این پست رو مطالعه کنید🙏
  • چطوری بین درسام تعادل را برقرار کنم؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    marziyeh fallahM
    @elham650 ممنونم ولی من در هر چهار درس اختصاصی مشکل دارم و فقط یکی نیست حرفاتون مفید بود تشکر ان شاءالله که شما هم به هدف هاتون برسی
  • راه ابریشم و منبع تست

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    م
    @fazal-laghari سلام،در راه ابریشم به اندازه کافی تست حل میشه و تا جای ممکن انواع تیپ تستها رو پوشش میده اما اگه شما با این وجود در دروس احساس تسلط نمیکنید میتونید از کتاب تست استفاده کنید.میتونید یک تا دو ساعت به تست زنی از منبع دیگه اختصاص بدید(در حین یادگیری درسنامه راه ابریشم باشه بهتره) البته اگه وقت کافی داشته باشید و روند یادگیری سایر دروس دچار مشکل نشه.
  • برنامه ریزی خوب برای یه کلاس دهمی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    SuccinateS
    @amir-haqani سلام خب شرایط اینا رو بگو برای ترم میخوای یا کنکور یه ذره بگو😂❤️