Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • چگونه برنامه ریزی کنم؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    Elmira RanjbarE
    @ilya-mansouri چشم ممنون 💖💖
  • یک سوال سرنوشت ساز

حل شده
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    aaa bbbA
    @mohammad-gando متاسفانه توی ایران واسه بیشتر رشته ها بازارکار خوبی نیست و محدودیت های زیادی هم هست😔 امیدوارم بتونین رشته ی مورد علاقتون رو پیدا کنین🙂 خودمم هنوز نمیدونم چ رشته ای بخونم😅 میخواستم مهندسی پزشکی انتخاب کنم ولی فهمیدم هم نمیشه با کنکور تجربی این رشته رو خوند و هم بازارکارش خوب نیست😑 موفق باشین🌷
  • موضوع حذف شده است!

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
  • عدم تمرکز ...

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    Mahdiyeh FakhriM
    @romi_fr من خیلی هواسم پرت میشه خیلی زیاد درحدی ک رویا میبافم و اصلا یادم رفته چطوری درس بخونم
  • کدام گزینه؟؟

فیزیک دهم دبیر آلا مشاروه مشکل درسی
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sadegh.gh32S
    @mohammad-gando سلام شما اگه دوازدهم هستید بنده اقای یاری رو قطعا معرفی نمیکنم چون ویدیوهاشون بشدت زیاده ، من دوبار اقای کارزانیان رو معرفی میکنم :) چرا دوبار؟ بار اول جلسات اول هر فصل کارگاه نکته و تستشون ک یه درسنامه ی جامع هست اگ دیدی اوکیی ک خوت برو تست بزن وقت نزار برا فیلمی اگ دیدی نه پایه ایی مشکلت برو سراغ صفر تا صد های کنکوری اقای کارزانیان.... البته اگر مفهوم یه کمیت رو مشکلی رو میخوی بفهمیییی برو سراغ اقای داداشی .
  • برنامه ریزیه درسی مناسب

@دهمریاضی
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    505 بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    @mahboobe-barkhordari دیوانه اید مگه ..!؟ چه خبرتونه ..! بنده خدا پشیمون شد از مشاوره خواستن ..!-_- ببین همین اول مسیر بهت می گم .. برای کنکور به 3 چیز خیلی باید اهمیت بدی .. درک مفهومی دروس و حفظ کردنشون .. تکنیکای تستی و استراتژی کنکور .. مورد اول رو باید هر 3 سال انجام بدی یعنی امسال که دهم هستی فقط روی دروس دهمت تمرکز کن و کامل یاد بگیر درسارو .. سال یازدهم هم همینطور و سال دوازده نیز هم .. یادگیری تکنیک های تستی رو به مرور زمان بعضیاش رو یاد میگیری از کتاب های تستی .. ولی تکنیک هایی هم هست که خیلییی کاربردین ولی باید تو کلاسای آنلاین بعضی موسسات شرکت کنی تا بتونی یادبگیریشون .. (غالب این تکنیک هارو سال دوازدهم با شرکت در کلاس های جامع یادبگیر) و اما استراتژی کنکور .. که مهم ترینه بین این 3 مورد .. ببین تو در طی این 3 سال باید یاد بگیری چطور کنکوری فکر کنی و چطور یه دانش آموز کنکوری بشی .. دانش آموز کنکوری می دونه هدفش چیه .. شرایط کنکور چیه .. چه سوالاتی مطرح می شه در کنکور .. تیپ تست های مختلف چیه .. تعداد سوالات و زمان پاسخگویی به سوالات چقدره .. می دونه به کدوم درسا بیشتر علاقه داره و به نقاط قوت خودش آشناست .. می دونه هر درسی رو چطور باید خوند و مرور کرد .. می دونه تست زدن چقدر می تونه پر اهمیت باشه .. و...... حالا یه برنامه و اصولی رو بهت می گم که بتونی در پایان سال دوازدهم هر 3 مورد رو 100% آماده باشی .. اولا تو امسال دهم هستی .. باید اول اینو بفهمی که وارد دبیرستان شدی و باید تفاوت سطح دروس با دوران متوسطه اول رو متوجه بشی .. همین روزا شروع کن برای خودت یه نقشه راه بکش .. ببین می خوای در آینده چه هدفی رو دنبال کنی .. راجب دانشگاه ها و رشته ها تحقیق کن و اون چیزی که خیلی بهش علاقه داری رو پیدا کن (انگیزه مهم ترین عامل محرک یه دانش آموز کنکوریه) .. امسال که دهم هستی ازت چند چیز می خوام .. اولا خیلی به خودت فشار نیار (اگه از الان سفت بچسبی آخراش شل می شی .. افراط و تفریط نکن و گاماس گاماس جلو بیا) .. 2. در کنار آموزش دبیرای مدرستون حتما از فیلم های آلا استفاده کن (برای یادگیری مفهومی و بعضی تکنیکای تستی) .. 3. خیلی آروم آروم ساعت مطالعت رو ببر بالا .. ببین وقتی سال دوازدهم شدی باید روزهای تعطیل بیشتر از 10 ساعت درس بخونی بدون اینکه خسته بشی .. پس از سال دهم شروع کن به عادت کردن .. یعنی در طی 3 هفته روز های تعطیل 5 ساعت بخون .. یا 4 ساعت! .. سه هفته بعد نیم ساعت بیار روش (می خوام آروم آروم عادت کنی) تا اواخر سال دهم تا 7 یا 8 ساعت بیاری کافیه .. تا اواخر سال یازدهم هم تا 10 ساعت بیاری کافیه .. و سال دوازدهم هم ببر بالای 10 ساعت .. اینم بگم که کنکور درسته همه چیز نیست .. ولی مهم ترین چیزی هست که در این سن باهاش روبه رو می شی .. در این مسیر شاید خیلیا با قصد و مرض بخوان روحیت رو خراب کنن یا مانعت بشن .. این رو بدون که اگه استوار باشی و ادامه بدی .. در پایان راه این تو هستی که بهشون می خندی .. هر سوال دیگه ای داشتی از چت بپرس .. فعلا همینا به ذهنم رسید ..
  • دروس دهم و برنامه ریزی

برنامه ریزی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    سید شایان عادلی نسبس
    یلام میشه برای من برنامه ریزی کنید؟
  • منابع کمک درسی چی بخرم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    ارام رشیدیا
    ![متن جایگزین]([image: 1606066092675-_-resized.jpg] آدرس عکس) اینا معرفی کردن هرکس خونده خوب بود منم الان زیستش خوندم
  • عقب افتادن در دروس

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    727 بازدیدها
    MeowsM
    @1381sahar خیلی ممنونم سحر خانم از گفته ها و راهنماییات ☺❤️❤️آره راست میگی.اگه علاقه واقعا جدی و واقعی باشه آدم نه ازش خسته میشه نه پشیمون❤️❤️باشه حتما🌹بازم ممنون
  • دهمی های درس خون

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    Yeganeh Robat SarpooshiY
    @reza-3 من صبح که انلاین میشم سعی میکنم همونجا یادداشت کنم و تمام چیزهایی که باید بنویسیم یا بخونم همونجا به پایان برسونم و بعد از ظهر هم از ساعت 13:30 شروع میکنم و تا 10 شب میخونم و به همه درسام میرسم فقط نیاز به یه برنامه ریزی خیلی دقیق داره که با توجه به توانایی خودتون باید برنامه ریخته شه
  • سایت مشاوره؟

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    sahar ahmadiS
    @mohammad-gando خودت باید برای خودت برنامه ریزی بکنی
  • مشکوک به کرونا!

17
    5 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    455 بازدیدها
    .1381sahar.
    @وریا-وریایی در مشکوک به کرونا! گفته است: @1381sahar شاید بخاطر استرس زیادهه یا دیر خوابیدن و خوب نخوابیدن .حتما قرص مولتی ویتامین جوشان هم بخور شاید آره شاید هم نه ): از مهر تا اواسط ابان خیلی استرس داشتم تازه تونسته بودم خودم رو قانع کنم که هیچ چیز برای استرس داشتن وجود نداره بیماری لنتی شب نمیزاره بخوابم روز نمیزاره درس بخونم ): ولی من کم نخواهم آورد (:
  • کتاب قلم چی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    Amir KaramiA
    @0-0ftm سه سطحی ۹۰ درصد سوالاش مفهومیه مثلا فیزیک رو بخوام مثال بزنم فصل اولش کلا سوالای سه سطحی مربوط به نمودار ها بود چیزایی که خیلی مفهومیه و بخاطر همین بهش میگم سوالای سخت . ولی اگه درسنامه رو اوکی باشی اسونه
  • عقب افتادن در دروس یازدهم

24
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    دمت گرم
  • کنکور در پایه ده و یازده

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    چیچکچ
    @aaa-bbb در کنکور در پایه ده و یازده گفته است: @haniehno پس وقتی اطلاعات رو غلط بزنن نمیفهمن غلطه؟؟🤔 نمیدونم ولی امیدوارم که نفهمن 😅😂
  • چیکار کنم؟

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    زهرا بنده خداز
    @haniehno دقیقا😂✋🏻
  • ساعت مطالعه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    mobina taylorM
    @marziyeh-fallah-0 مرسی
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • چگونه دروس اختصاصی رو در کمترین زمان جمع بندی کنم؟

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
  • سهمیه ایثارگران

سوال پرسیدن
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها