Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • تنظیم وقت

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    پری نازپ
    @taha-yousefzadeh @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
  • جمع بندی دروس اختصاصی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
  • کسی حاضره با من رقابت کنه؟!!

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    510 بازدیدها
    nik nikiN
    سلام دوستان من تازه به گروه اضافه شدم یک رقیب میخواستم،دوستان به من پیام بدند
  • تاریخ😬کمک😣

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    588 بازدیدها
    aaa bbbA
    @faezeh-fathi 😂😂اره ولی اگه نفر بغلی بلد هم باشه چون امسال مطمئنا صندلی هارو با فاصله زیاد قرار میدن اصلا نمیشه تقلب کرد😭
  • درصد تست

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    @infinitie-a خوشحالم⚘
  • پک راه بلد

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @mahdieh-soleimany خواهش میکنم :folded_hands_light_skin_tone: :sparkles: :dizzy:
  • رشته مکاترونیک

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    پری نازپ
    @رضا-آلناصر https://fa.m.wikipedia.org/wiki/مهندسی_مکاترونیک
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • کدوم دبیر برای هر درس؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    Reza M 0R
    @sepehr-bozorginia عزیزم شما کارگاه هارو ندیدی چرا عیب میذاری😂 برا عربی آقای علیمرادی چهارجلسه تست رایگان دارن ی عربی جامع هم هست که آقای ناصر زاده حدود چهار صد تست حل میکنن زبان هم که ماشالله هر جلسه تست حل میکنن تو صفر تا صد
  • سوال در باره فارسی و عربی

سوال درسی
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    334 بازدیدها
    aaa bbbA
    @haniye-ahmadi لینک اولی فکرکنم یه حرف از اولش پاک شده واسه همین باز نمیشه🤔
  • مطالب زیاد جزوه زیست یازدهم

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    H_RH
    @soheil-mo200 در مطالب زیاد جزوه زیست یازدهم گفته است: @amir-6 جزوه نوشتن زیاد بدرد نمیخوره بفهمش زیاد ننویس که بیای نکات رو بخونی و حغظ کنی متاسفانه زیست حفظ کردنی نیست و بسیار فرار
  • استخدامی ارتش1400

52
    2 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    823 بازدیدها
    F
    @saeed-doreh سلام وقت بخیر درباره اولویت بندی نمیدونم ولی اینو میدونم که دانش آموز هایی که الان درحال خوندن دوازدهم هستن هم، میتونن توی ازمونشون شرکت کنند.
  • شما چطور حفظ کردید

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    aaa bbbA
    @haniehno چ جالب!😍
  • عمل نکردن به برنامه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    SuccinateS
    @mojtaba-jafari خواهش میکنم
  • صفر صفر هستم . از همین حالا می‌خوام شروع کنم. بگین چیکار کنم؟

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    M
    @hosein-nori https://forum.alaatv.com/topic/7983/روش-مطالعه/1 این تاپیک میتونه کمک کنه
  • برای زبان چی کار کنم

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    aaa bbbA
    @sani-painting خواهش میکنم🌷
  • نکات درباره تست زنی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    دیوارد
    @amir-6 سلام ، برای نکات بهتره داخل خود کتاب تست نباشه ، چون بعدا دوران جمع بندی که بخواید مرور کنید نمی تونید کتاب تست ها رو بردارید و از اول شروع کنید تست ها و پاسخ نامه ها رو بخونید ، بهتره برای زیست داخل کتاب باشه یا به کتابتون برگه اضافه کنید برای دروسی مثل ریاضی ، عربی و ... داخل برگه خلاصه نکاتی که از درس نامه ها مینویسید ، نکات تست ها رو هم اضافه کنید ، تست ها رو بهتره علامت دار کنید مثلا نزده ، نکته دار ، صحیح ، غلط ، اینجوری برای مرور کارتون راحته میدونید که سراغ کدوم تست ها برید
  • ساعت مطالعه

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    SuccinateS
    @amir-6 تمرکز نداری مثلا در مورد چیزای دیگه فکر میکنی اون موارد رو روی کاغذ بنویس تا بعدا فکر بکنی برای ساعت مطالعه هم یهویی زیاد نکن خطرناکه اصلا یهویی آدم خسته میشه دیگه نمیخونه ولی برای افزایش ساعت مطالعه کم کم اضافه کن کم کم به تعداد تستت اضافه بکن و اگر بخاطر گوشی تمرکز نداری باید بشینی با خودت فکر اینا بکنی خب بخاطر گوشیه آدم نمیتونه درس بخونه و کنکور رو خوب بده به همین روند پیش بره بعد خدایی نکرده زبونم لال دور از جون نتایج کنکور میاد می بینیم چیزی نیست که می‌خواستیم بعد میگن عه چرا خوب ندادی اینا بگیم بخاطر گوشی یا حال نداشتم اینا خدایی الان که فکر می‌کنیم دلایل الکی هستن و اینکه ساعت مطالعه ات رو میبری بالا سعی کن با کیفیت باشه فقط کمیت نباشه
  • انتخاب دانشگاه با رشته هوافضا برای ورود به سپاه

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    hassan golestaniH
    @f-noori7979 خیلی ممنون از راهنماییتون👌
  • تست زبان

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    Nafiseh SN
    @amenia-hastam سلام😃🙆 اینارو به عنوان کسی میگم که یه عممممری کلاس زبان رفته😂 . ببین توی کتاب اینقدر مباحث سنگین و مهم زبان چپونده شده ، که باورت نمیشه !! شاید به ظاهر مثلا بیاد درس اول کلمات قابل شمارش و غیر قابل شمارشو بگه ولی همون صفحه های اول وسط متن یدونه جمله ریز هست که داره clause هارو توضیح میده که به شخصه بنظرم یکی از قسمت های پرنکته نسبتا سخته (فکر کنم درسش برای دوازدهم باشه نمیدونم کی میخونیمش😅 ) بعد تو میگی وا من که کتابو خوندم این تست ها درباره چیه اصلا؟! اینو نگفتم که ناامیدت کنماا بلکه منظورم اینه اتفاقا شما حق دارین که نتونید تست هارو بزنید چون اون گوشه کنارا پر نکتس . حالا راه حل چیه؟ اول اینکه بدونید کتاب رو بلد بودن خیلی مهمه که شما مشکلی توش ندارین و الان از خیلیا جلویید. دوم لغت بیشتر ، درصد بالا تر (مبتکران ریز به ریز کلمه هارو اورده دوست داشتین تهیه کنید) و اینکه بنظرم از این سایت های اموزش گرامر خودتون اروم اروم گرامر هارو شروع کنید خوندن چون فکر نکنم مدرسه اونقدر وقت داشته باشه جا بندازه براتون هرچی زودتر و کامل تر شروع کنید بهتر میشید توش :) مثل همیشه طولانی نوشتم😐😅 امیدوارم براتون مفید باشه موفق باشید