Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • آیا امیدی هست ؟

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    794 بازدیدها
    F
    @sani-painting 😁😂
  • روش محاسبات سریع شیمی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    480 بازدیدها
    0-0ftm0
    @zahra-ansaryfard منم همین مشکلو دارمم... همچین کتاب دارم ولی میترسم سر جلسه ب دلیل استرس یا هر چیزی یادم بره:(
  • وقتگیر بودن کلاس انلاین

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    407 بازدیدها
    سارا Mس
    @فاطمه-موسوی-0 مشکلم اینه که وقت ندارم برای تست ..... خودمم دو دلم خیلی.....که بیام بیرون یا ن...... تدریسشون که عالی هست.....ولی روی آنلاین بودن حساسن.... یعنی حتما باید کل ساعت رو توی کلاس آنلاین باشی..... منم تایم صبح رو از دست میدم.... بعد همش باید درس ها رو بنویسم و بخونم......و کلا وقتی برای تست نمی مونه برام.... گاهیم حتی پنج شنبه و جمعه امتحان میگیرن... واقعا خودم موندم....که چکار کنم.... بمونم همین مدرسه و فقط درس بخونم و تست کارنکنم..... یا اینکه برم ی مدرسه دیگه و قشنگ بتونم برنامم رو انجام بدم..... مدرسه دیگه ک میرم فقط مشکلم شیمی هست.... که گفتم از فیلم های اینجا استفاده کنم... واقعا نمیدونم چکارکنم دو دلم....🤦‍♀️
  • ساعت درس خواندن

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    SuccinateS
    @ghorbanali-abroud منم امیدوارم☺️
  • افسردگی

بلوغ افسردگی مشکل درسی برنامه ریزی
    27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Maryam foladiM
    @ali-sobhani دوستان اصلا مهم نیستن اصلا سعی کن زیاد پا بند دوستات نباشی
  • راهنمایی برای شروع

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    Maryam foladiM
    @reza-rezaie شروع کن از پایه بخون
  • خستگی، دو راهی ،کمک

32
    3 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    543 بازدیدها
    Aynaz AynazA
    آلا خیلی خوبه هم فیلم هاش هم محیط اینجا:smiling_face_with_heart-eyes: دیگه میرم بخونم نیستم اینجا ممنون از دوستانی که راهنماییم کردن و پوزش از دوستانی که شاید بعد از من راهنماییم کنند و من نباشم که ازشون تشکر کنم:persevering_face: پیشاپیش ممنون از همگیتون:smiling_face_with_heart-eyes: :rose::relieved_face: :waning_crescent_moon: :yellow_heart: :sunflower:
  • راه ابریشم ریاضی تجربی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    M
    @mohammad-javad-mo-ja من هردو تا شو نگا کردم صفرتا صد تست هم حل کردن خیلی خوب بود
  • مشکلات یک دهمی

مشاوره مشاوره دوستانه پزشکی کنکور
    29
    1 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    .1381sahar.
    @parnia-nzri شغلی میخوای که حقوقش خوب باشه ؟؟ فکر میکنم... ببین اصلا به این موجی که میگن این حقوقش خوبه اون تباهی نگاه نکن خودت تحقیق کن و ببین چجوری هاست بیا بگیم پزشکی فرضا کسی قبل از پزشک شدن رو دیده و میگه پزشکی درآمد داره آیا؟! یه پزشک هفت سال برا عمومی چهار سال هم تخصصی میخونه تازه اگه سال اول تخصص قبول شه میشه 11 سال! 12 سال هم درس خونده میشه چند سال 23 سال! ولی هنوز کسی پزشک حسابش نمیکنه! چرا؟ چون اسمی در نکرده اصلا نگاه نکن به این که یکی این رشته رو داره و موفقه یکی تو یه رشته دیگه نا موفق همه چیز به عُرضه آدم ربط داره کارت بیست باشه و مغزت اقتصادی از یه باغچه هم میلیاردی پول در میاری باید بخوای و بگردی دنبالش کسی که راه موفقیت رو بلد باشه خودش توش قدم میزاره اون رو به بقیه نمی فروشه پس اسن که میبینی بقیه نشستن و میگن این خوبه اون خوبه واسه اسنه که خودشون نمیتونن برن میگن تو بری! حرف مردم رو بریز دور با بلدش صحبت کن
  • سهمیه ایثارگران

سوال پرسیدن
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    aaa bbbA
    @ghazal-azimi در سهمیه ایثارگران گفته است: سلام وقتتون بخیر. من فارق التحصیل رشته رادیولوژی روزانه هستم و سال ۹۶ با سهمیه ایثارگران روزانه قبول شدم آیا امسال اگر دوباره کنکور بدم برای دانشگاه ازاد سهمیه دارم؟ @دانش-آموزان-آلاء
  • امتحانات و سردرگمی

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    442 بازدیدها
    Mahzad GhaediM
    @aaa-bbb اره خب خیلی به اخلاق مدیر بستگی داره قبول دارم
  • حذفیات در فیزیک

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    سارا Mس
    @saad-mollaei-0 آها.... بازم ممنون🙂
  • کلاسنت

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    aaa bbbA
    @h_-_h در فوری همه بیان کار دارم گفته است: سلام دوستان خوبید شما از کلاس های انلاین کلاسنت استفاده کردید من میرم کلاس های غیر زنده کلاسنت از من نام کاربری و رمز عبور میخواد چطور اونو بگیرم ایا نظری دارید @دانش-آموزان-آلاء
  • میرسم با آلاﺀ تموم کنم ؟

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    Minoo AkbariM
    @محمد-همایون تجربیم
  • حذفیات کنکور ۱۴۰۰

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    .1381sahar.
    @پری-ناز کلا رو حذفیات حساب باز نکن کامل همه رو بخون و تو مبحث هایی که قوی تری بیشتر مسلط شو به هیچ خبری اثتناد نکن این جا ایران هسا سرزمینی که گفتن کنکور حذف شد و زیر 24 ساعت دوباره گفتن برگزار شد! (هرجا این رو بگی پناهندگیت میدن)
  • تغییرات کتب درسی و هماهنگی فیلم ها

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    81Sobhan8
    @سارا-m فکر میکنم از شیمی مبحث رابطه اینشتین حذف شده بقیش زیاد تغییر زیادی نداره خودتون رو زیاد درگیر تغییرات نکنید
  • ثبت درخواست برای سنجش

2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    دریا دریایید
    تو بخش سیستم پاسخگویی بره بعد بزنه ورود به سایت یه صفحه براش باز میشه که باید اطلاعات خودش رو وارد کنه بعد ثبت شماره موبایل یه پیامک براش ارسال میشه کد رو وارد کنه و بعد درخواست رو ثبت کنه از شناسنامه و اطلاعات ثبت نامی هم باید عکس داشته باشه. درخواست رو هم تو ورود بنویسه بعد اسکرین بگیره بفرسته چون تو قسمت فایل های اصلی فقط عکس رو قبول میکنه
  • میشه لطفا کمک کنید ی لحظه خواهش میکنم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    سارا Mس
    @fatemeh_baghaee بازم ممنون....🌹 انشالله که منم نتیجه بگیرم
  • میشه واقعا؟؟

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    M
    @سارا-m نه با صفر تا صد های رایگان هم میشه جلو رفت مثلا آقای صنیعی توی صفر تا صد کنکور هم دهم هم یازدهم و هم دوازدهم رو درس داده هر فیلم روی تیترش زده مربوط به چه پایه و فصل و کتابیه من از همونا استفاده میکنم
  • وقتگیر بودن جزوه نوشتن

منتقل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    282 بازدیدها
    shamdoon shamdooniS
    @amirh_hmyf اهان