Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • پیش بینی زمان برگزاری کنکور 1400؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    431 بازدیدها
    Niloofar GhiasiN
    @abolfazl-mousavi خیلی ممنون
  • آرام تر از لاک پشت

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    R
    خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم
  • محاسبه تراز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    سلام . https://www.kanoon.ir/Article/262592
  • برنامه ریزی

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    HADIS.7 .TATALITY78H
    @ریاضی-فیزیک
  • نحوه خواندن

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    Zeinab SiriZ
    @morvarid-hamediسلام..روشهای مطالعه کردن هر درسی میتونه برای افراد مختلف متفاوت باشه و هرکسی یجوره،بطور مثال یکی با خوندن درستنامه بهتر یادمیگیره و یکی صرفا با خوندن کتاب،این روشهایی که میگم برای من جواب داده امیدوارم بدرد شما هم بخوره🙂 ⭕شیمی:اول از همه اگر جزوه ای برای فصل موردنظر داشته باشم بصورت کامل و دقیق مطالعه میکنم و بعدش میرم سراغ کتاب و اون بخش موردنظرمو کامل(یعنی طوری که خوب یاد بگیرم و دیگه نیاز نداشته باشم که برگردم) میخونم و اگر وقت داشته باشم بلافاصله بعدش میرم سراغ تست آموزشی زدن و بیشتر و بیشتر تست زدن ⭕عربی:برای عربی هم دقیقا عین شیمی عمل میکنیم و سعی میکنم اول روی مطالب جزوه و کتاب یه تسلط نسبی پیدا کنم و بعد میرم سراغ حل تمرین و تست ⭕زبان:اگر برای زبان از کلاسهای آموزشی بیرون استفاده میکنید که از نظر من احتیاجی به خوندن کتاب درسی ندارید و فقط کافیه که درسنامه های کتابکاراتون رو بخونید و یه خلاصه نویسی نموداری از گرامرها داشته باشید که توی حل تست و تفکیک مطالب بهتون کمک کنه و اگر هم که نمیرید و کلا پایه ی ضعیفی دارید اول برید کتابتون رو یه دور کار کنید تا مطلب دستتون بیاد و بعدش برید سراغ درسنامه های کتابکار موفق و پیروز باشید💫🌈
  • دانشگاه تهران

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    506 بازدیدها
    نگار محمودین
    @sallar-savadkoohi ممنون باید واسه درصد ۱۰۰ بخونم که دیگه به حداقلش برسم
  • سوال از مشاور

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    ali ebrahimi 4A
    سلام . من کتاب آزمون پلاس گاج دارم (۹۷) ولی اشکال زیاد داره ، میخوام کتاب جمع بندی بگیرم که سطحش بالا باشه و مفید ، تا اینجا با کتاب قلمچی پیش رفتم ..... میگن فصل آزمون یا موج آزمون رو بگیرم ، شما چی پیشنهاد میکنید ؟؟ ممنون .🙏
  • برنامه ریزی عالی برای پایه دهم ریاضی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @حسین-علیایی سلام برو بخش مشاوره اولین ویدیو روش برنامه ریزی توضیح داده شده یا اگه نتوتستی تو گوگل بزن (برنامه ریزی به روش x)بعد کردید الاء رو ببین
  • نرسیدن به بودجه بندی آزمون ها

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    0-0ftm0
    @romisa ممنونم متوجه شدم 💫🍂
  • نام اساتید الا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    m.hmtM
    @دانش-آموزان-آلاء
  • اعتبار دانشگاه ها..

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @zahra-ansaryfard http://www.shanghairanking.com/World-University-Rankings-2019/Iran.html
  • المپیاد شیمی

منتقل شده المپیادشیمی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    @fatemeh-kohansal چی بخونم یا عشق کتاب
  • کیفیت مطالعه

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    373 بازدیدها
    aylar moA
    @zoya-zayan ببین بعد هر یک ساعت یه ربع استراحت کن نهایت بعد دو ساعت نیم ساعت استراحت کن نمیشه که سه ساعت از مغزت کار بکشی و ده دقیقه بهش استراحت بدی توی استراحت هم سمت گوشی و تلوزیون نرو
  • کدوم کتاب برای دبیری ریاضی رشته ریاضی ؟؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    محمد ناصریم
    @حسین-علیایی سلام یکی از اقوام بهم گفت که برا قبولی در دانشگاه فرهنگیان، بایستی در کنکور رتبه ی بالایی رو کسب کنی پس بایستی روی کل کتاب ها تسلط کافی داشته باشی تا بتونی رتبه خوبی رو کسب کنی و به هدفت برسی برات آرزوی موفقیت دارم
  • المپیاد

32
    4 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    716 بازدیدها
    BioB
    @یسنا-حسینی در المپیاد گفته است: فراتر از کتاب بخوایم یاد بگیریم چ کتابی استفاده کنیم؟ اولین کتاب بیولوژی کمپبل رو باید بخونید
  • مهارت آزمون دادن

منتقل شده
    7
    5 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @im-ho3ein عزیزی. موفق باشی
  • برنامه ریزی رشته تجربی: شروع از بهمن ماه

3
    7 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    Faded oneF
    سلام و وقت بخیر برنامه دو روز اول رو امشب میدم که از فردا استارت بزنید تا پنجشنبه وقت دارین واسه اجرای آزمایشی و تغییراتی که میخواین تو برنامه اعمال کنید :) دهمی ها و یازدهمی ها هم میتونن از برنامه به عنوان الگوی برنامه ریزیشون استفاده کنن استارت اصلی از جمعه همین هفته هست @Behnaz-Hajizadeh @دوازدهم @تجربیا
  • عمومی ها

کنکور
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    Zahra Khanmohamadi 0Z
    بچه ها به نظر شما برای درس صفر تا ضد عربی با کدوم استاد بخونیم؟
  • امادگی برای کنکور

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    فاطمه رحیمیف
    @سارا-m-0 بله😊 @فاطمه-رحیمی در امادگی برای کنکور گفته است: راستش این سوالو برای یکی از بچه ها میپرسم ک اومد خصوصی پیام داد 😊تازه اومدهو به جمع ما اضافه شده😘 دوستمون کنکور داره ی بارم داده ولی نتیجه نداشته الان برای کنکور دوباره میخواد بخونه ینی هر س سال دهم یازدهم و دوازدهم ی کوچولو بی انگیزه شده و میگه برنامه ای نداره که روی اون تمرکز کنه ی برنامه که هم کارامد باشه و هم فشار زیاد نباشه ک وسطش خسته بشه خواستم اینجا بپرسم تا افرادی ک تو شاخه برنامه نویسی و ... مهارت دارن به دوستمون کمک کنن @پروین-شکوهی @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش ممنون دوستان😊😊😊😊