Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • اشتباه در ثبت نام کنکور سراسری 99

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    S
    @zzz-r باشه عزیزم حتما بذا ببینم کجا میتونم مراجعه کنم بازم ممنون از راهنماییت گلم
  • زیست...صفر..

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    fatemeh81F
    @saba-zarei اره عزیزم کنکوریم...:)
  • اساتید

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    S
    ریاضی استاد ثابتی عالین زیست من با استاد موقاری خیلی خوب میفهمیدم (تقریبا تو زیست هرچی که بلدم از ایشونه :)) فیزیک استاد کازرانیان شیمی استاد پویان نظر فوق العادن عربی استاد ناصح زاده (کافه عربی) ادبیات استاد عبدالمحمدی برای اون دوتای دیگه ام نظری ندارم :)
  • همایش ارش

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    romisaR
    @Fateme-Porakbari در همایش ارش گفته است: @romisa اخه وقت نمیشه اگه ۲ تا فصلو بخونی تست بزنی مسلط شی ، بهتر از اینه که ۴ تا رو بخونی با کم تسلطی و هیچ کدومو تست نزنی
  • کتب مشترک

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    delaram7897D
    @Fateme-Sharifi ممنون
  • ثبات روحیه ماه اخر

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    AMHA
    @R-Nil-par در ثبات روحیه ماه اخر گفته است: سلامم الایی ها خوبید؟ من اما خوب نیستم اصلااا ایشالله خوب بشید این ماه ماه زجره بنظرم ایشالله که بخوبی تموم بشه با ارزوی موفقیت برای همه کنکوری ها
  • راهکار برای درصدهای نامطلوب زیست و ریاضی

32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    383 بازدیدها
    نگار .. 0ن
    @Dan-wolf خب خداروشکر انشاالله روز به روز پیشرفت کنید
  • حفظیات شیمی

کنکور۱۴۰۰ کنکورنظام جدید تجربی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    509 بازدیدها
    Ali MtA
    @Infinitie-A سلام اگه از الان حفظیات رو نخونی بعدا خیلی ضرر میکنی
  • چرخه معیوب 🤕

منتقل شده
    26
    5 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    Doctor.RD
    @MAHSAA26 کنکوری ام
  • مشاوره کنکور 1400

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    39 بازدیدها
    saaaionadmsS
    اول ببنین نیاز دارین همشو ببینین یا نه اگه اره که تنها راهش اینه وقت زیاد بزارین (یا رو دور تند فیلمارو ببینین . من اینکار میکنم گاها)
  • وسواس مطالعاتی

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    S
    @نگار-0 :blossom: :blossom: :blossom: همچنین
  • قلم چی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    romisaR
    @fwtimaaa سلام این مشکل برای همه پیش میاد ولی تفادت آدما تو برخورد باهاش مشخص میشه یه عده بعدش دست از تلاش برمی دارن و فک می کنن دیگه نمیشه کاریش کرد ولی یه عده هم هستن که هم‌چنان پرقدرت ادامه میدن و این باورو دارن که هنوز هیچکس کنکور نداده و جا برای پیشرفت هست😃 پس بیایم ایرادای کارمونو پیدا کنیم‌و ببینیم مشکل کجاست🙂 این دو تا تاپیک شاید بیشتر راهنماییت کنه😉 https://forum.alaatv.com/topic/7812/این-داستان-تحلیل-آزمون/42 https://forum.alaatv.com/topic/15573/این-داستان-جمع-بندی/35
  • خستگی

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    Hhh HhH
    @romisa خواهش میکنم
  • نحوه دیدن فیلم ها

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    39 بازدیدها
    romisaR
    @Ayda-Mosadeq سلام میشه سوالتونو واضح تر بپرسید🙏
  • خراب کردن ازمون

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    romisaR
    @Dmp-milad این تاپیکو بخونید لطفا👇 https://forum.alaatv.com/topic/15573/این-داستان-جمع-بندی اینجا کاملتر توضیح دادم
  • چگونه درس خوندن برای کنکور سال بعد

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    FragileF
    @محمد-دیبازر در چگونه درس خوندن برای کنکور سال بعد گفته است: سلام من دانش آموز یازدهم تجربی هستم معدلم خوبه ولی این مدرسه ای که من درس میخونم فکر نکنم معدل معیاری برای کنکورم باشه میخواستم بپرسم اگه از الان برای جمع بندی شروع کنم دیر نیست و اگر دیر نیست یه برنامه تحصیلی مناسب رو چجوری برای خودم انتخاب کنم ن دیر نیست شما طبق صفر تا صدا شروع کن ب برنامه چیدن تایم بالایی هم قرار نده
  • سهمیه 5 درصد

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    FragileF
    مگ سهمه ها امسال برداشته نشدن؟
  • مدرسه برم یا غیر حضوری بخونم؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    FragileF
    @محمدعلی-عبدالملکی ب نظرم ویتی دبیرایی عالی توی الا هست مدرسه توی گزینه خای بعدی قرار میگیزه تایم بزارین برای اموزش از طریق الا و تست
  • قلمچی یا گزینه ۲

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    reza_12tajrobiR
    @Ali-Mt گزینه 2 و سنجش و گاج هم لو میره 😑، چون اینا جامعه آماریشون کمتره، خیلی تو چشم نمیاد لو رفتنش!
  • پشت کنکور موندن

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    999
    @m-sina در پشت کنکور موندن گفته است: @Mohammad-Javad-Mo-Ja شنیدم که نباید تعیین رشته کنی که بشه سال دیگه شرکت کنی، درسته؟ شما نتایج کنکور که اومد یا رتبت به اون رشته و دانشگاهی که میخای میخوره در این صورت انتخاب رشته میکنی اگه رتبت خوب نبود و کنکور اولی هستی یه سال دیگه هم فرصت کنکور دارید اگه سال دوم هستید و باز کنکور میخواهید بدید میرید پیام نور ثبت نام میکنید پول میدید ولی نمیرید کلاس و کنکور میخونید تا رتبتون را بیارید