Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • اونایی که زیستشون قویه لطفا کمک

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    binamB
    [image: 1587918884683-ravashe-zist-ruzbahani.jpg]
  • مشکل در خواندن درس

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    MsasjsdM
    @Saeed-Ahmadi سلام من هم پارسال مشکل شمارو داشتم چون فروردین تقریباً شروع کرده بودم، طلایی ریاضی استاد ثابتی خیلی عالیه برای این زمان اما دقیقا این که میگید هست بعضی جاهاش نیازه یه سری مطالب رو از قبل بلد باشید من پیشنهاد میکنم طلایی و صفر تا صد کنار دستتون باشه هرجا تو طلایی چیزی رو مشکل داشتید تو صفرتا صد ببینیدش، من درصدام کم بود پارسال ولی هرچی زدم از طلایی بود...تست و تمرین مداوم معجزه میکنه واقعا،سعی کنید یه سری نکات و از تست بگیرید نیاز نیست یه درسنامه فوق جامع پیدا کنید و کلی وقت بذارید روش،چه ریاضی چه فیزیک چه شیمی تمرین و تست فراوان راهش میندازه، در مورد دروس عمومی هم من دینی رو میگم که حجم زیادیش از پیام آیه میاد و کتاب لقمه طلایی پیام آیات دینی واقعا عالی و بدرد بخوره اگه بتونید استفاده کنید. انشاءالله تونسته باشم کمکی بکنم
  • سردر گمی شدید

28
    1
    3 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    ye AlaaeiY
    @مرید-سید-علی خب خداروشکر
  • راهنمایی یک دانشجومعلم

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    Dr.agonD
    @ادمین @همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • برنامه 80 روزه تا کنکور الا

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Sh.ES
    @M-an منم برای همین گفتم بهشون خصوصی مراجعه کنن . هنوز تو اون حد نیستم که برای همه بخوام طرح برنامه کنم. ایشالله یه چند وقت دیگه که کنکور دادم اومدم وردست خودتون، مشاوره ی عمومی میدم ... :) :) :) :) :)
  • چگونه در کمتر از 1 ماه ترم دوم دهم رو ببندم؟

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    Sh.ES
    @arshia-zamanizadeh https://alaatv.com/set/228 برا عربیتون
  • ماه رمضون

29
    9 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ye AlaaeiY
    https://forum.alaatv.com/topic/15168/درخواست-مشاوره-عمومی-از-اقای-امینی-راد لینک تاپیک
  • همایش دین و زندگیی طلایی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    KALHORK
    سلام دوستان بنظرتون فیلم های همایش طلایی دین و زندگی آقای رنجبر زاده میشه برای کنکور ۹۹ استفاده کرد؟ البته منظورم انسانیه ، چون قسمت توضیحات نوشته بودن مباحث مخصوص انسانی هم جدا گفته شده لطفا کسانی که فیلم ها رو دیدن نظرشونو بگن آیا برای کنکور ۹۹ انسانی قابل استفاده است؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • بودجه بندی کنکور ۹۹ رشته ی تجربی نظام قدیم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    Am EliA
    @Am-Eli @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @همیار @حامیان-آلاء-مشاور
  • عدم تمرکز

منتقل شده
    8
    6 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    M.FaAM
    سلام تمركز، مستقيم به دغدغه ها مربوط ميشه حالا فرقي نميكنه اين مشكلات تو چه حوضه اي باشه .براي من به شخصه وقتي حالم خوب نيست و تمركز ندارم نوشتن آب روي آتيشه،بعضي موقع ها ميشينم و دو سه ساعت بي وقفه هرچي به ذهنم مياد مينويسم. حالا براي شما ميتونه حرف زدن باشه ميتونه ورزش كردن نقاشي كردن يا موسيقي گوش كردن يا هر چيزي كه باهاش راحتين باشه.
  • کدوم استاد برای شیمی دهم؟

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    556 بازدیدها
    ZaraaZ
    @سهیل-م خخخ خواهش میکنم از این به بعد دقتتونو بیشتر کنید 😉😉😉
  • ضربه فنی فلسفه و جامعه شناسی امتحان نهایی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    MAHAkM
    @خانوم-وكيل چشم بهش میگم...ممنونم عزیز موفق باشی:crescent_moon: :bouquet:
  • جمع بندی کنکور در دوماه 😐

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    Sh.ES
    بستگی به رشته ت داره . اگه تجربی باشی که 12 تا 16 ساعت . اگه ریاضی باشی 8 تا 10 ساعت
  • هرچه دل تنگت میخواهد بگو

56
    1 رای ها
    56 دیدگاه‌ها
    924 بازدیدها
    sandiiiiS
    سلام دوست آلایی🌸 مشابه تاپیکتون هست https://forum.alaatv.com/post/987249 و همینطور پست قبلتون میتونید برای به اشتراک گزاشتن پستای هنری از تاپیک خودنویس استفاده کنید :)🌈 موفق باشین🌻 @ویدا-علی-زاده @ادمین
  • کمک برای فیزیک و ریاضی کنکور

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Nahid-Alboghbiesh خوب واقعا به نظرت میشه تو این تایم کم رفت سراغ هر سه تا پایه من معلم خودم میگه فقط دوازدهم رو بچسب
  • سئوال از آقاموقاری

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    ویدا علی زادهو
    خب هر بحثی یه مطلبی داره اگه میخوای مطالب رو به صورت گسترده داشته باشی بهتره که ببینی
  • درس زبان در 2ماه باقی مانده تا کنکور

منتقل شده
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    Mahbobeh ZareM
    @محمد-جعفری سلام منم مثل شما هستم هرشب بیست کلمه رو به روش لایتنر حفظ میکنم چون تا معنی بلد نباشی هرچقدر گرامر بخونی فایده نداره هرشب ۲۰ تا کلمه حفظ کن و تست واژگان بزن گرامر رو دوهفته ای میشه جمع کرد وقتی توی معنی قوی باشی
  • ریاضی فیزیک انتخاب مبحث!!!!

32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    Am EliA
    @f-noori7979 یه سری مباحث هستن که میتونیم بگیم نسبی برای اکثر دانش اموزا اسونن و سوال های نسبتا اسونی توی کنکور سراسری دارن,منظورم همون مباحثه
  • تست فیزیک نمیتونم بزنم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    Amin.thA
    سلام کارگاه نکته تست اقای کازرانیان رو ببین حتما چند تا تست که برات حل بشه قلق کار دستت میاد؛بعد خودت همشو حل میکنی